Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Kızlar şeker yüklemesinde şekeri çıkablar yazabilirmi kaç cıktı doktorunuz nasıl ilerliyo neler yapıcaksınız ? Hiç kilo aldınız mı? benimde biraz yüksek cıktı insülin seviyesinde değil ama endokrinw yönlendirildim 2 hafta şeker ölcümü yapıp takip edicez birde diyet uyguluyorum . Birde ben henüz hiç kilo almadım 1 haftadır diyet uyguluyorum 3 kilo vermişim

Kizlarr benim bebis büyümüs ve ben de epey büyümüsüm bilerek en hafif spor ayakkabimi da giymistim oysa ki tartida az gelmek icin ama ise yaramadi 26+4 1.100 gr yaa detaylidan beri görmüyodum bebisimi cok iyi geldi görmek seker icin sadece kan alindi sonucuna göre bana haber vereceklermis yüklemeye gerek olup olmadigini. Asimi da oldum insallah agri yapmaz

Kızlar oğluşumun cicileri gidip gelip dolabın kapağını açıyorum ben bir kaç tane daha takım alıp tamamlıcam inşallah
Çok tatlılar maşallah. Ben de isme karar versek kapı süsümüzü yapıcam kızımla. Hastane çekimi için isimli Müslin set yaptırıcamm. Ama benm koca halaaaaa isim de hemfikir olamıyor benımle

İnşallah canımm

Kızlar selammm
Bugün sabahtan bir şeyim yoktu hafif kahvaltı ettim sonra 2 saat sonra demir ilacı aldım normalde bi etki yapmıyor ama aşırı derece de bi mide ağrı oldu belki üşüttüm de ama mide ağrısı yaşayan var mı normal mi. Ağrı girip girip çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…