- 1 Aralık 2022
- 1.608
- 714
- 73
- 29
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #16.361
Aman da amaaann maşalllaahhh çok güzelleeerrrKızlar oğluşumun cicileri gidip gelip dolabın kapağını açıyorum ben bir kaç tane daha takım alıp tamamlıcam inşallah
Valla her mağazaya gittiğimde 1 2 takım alıp çıkıyorum bakalım bende fazla bişe almicam artık bir kaç eksikleri kaldı onlarıda alıp kapatcam artık batcaz yoksaAman da amaaann maşalllaahhh çok güzelleeerrr
Bende maaşımı bekliyorum bi kaç bi şey almak içinHangisini alacağımı şaşırıyorum çok almakta istemiyorum ama bakalım ..
Sorma ya ahahaha her şey çok pahalı zaten hadi ufak tefek şeyleri de ben alayım diyorum ama özeniyorum da dayanamayıp alıyorum ay sonu zor geliyor artık hahahahaValla her mağazaya gittiğimde 1 2 takım alıp çıkıyorum bakalım bende fazla bişe almicam artık bir kaç eksikleri kaldı onlarıda alıp kapatcam artık batcaz yoksa
E maşallahKızlar ben kilo almak istiyorum hala anca 46'ya çıktım o da gün içinde yani sabah 45 küsür. uyanıyorum gerçekten kafayı yemek üzereyim şimdi mis gibi poğaça yaptım ve evde bir tek ben yiyemiyorum kızım nasıl yiyor eşim yiyebiliyor ve bugün yediklerimin ağrısından midem başladı hata ettim yemeyeceğim dedim ama biraz kısır yedim arkadaşımda. Ya karnım kocaman ama öyle vücudumda ödenmiş falan hiçbir şey yok ya böyle hamilelik biraz gelir insana ya bir totalde 15 kilo falan alınır ya ben de alamadıkça sinirleniyorum ya delireceğim artık şu gaz sancılarından bir şey yiyemedikçe kendime sinirleniyorum21 hafta 3 günlük Halim. Ama artk kg almak istiyorum cidden bu gaz nezman gececek kızımda asla yasamadm ya
Sorma ya ahahaha her şey çok pahalı zaten hadi ufak tefek şeyleri de ben alayım diyorum ama özeniyorum da dayanamayıp alıyorum ay sonu zor geliyor artık hahahaha
E maşallahben 4 kg kadar aldım göbeğim bu kadar yok boyumda 156 59 kg olmuşum büyüdü tabii ama evde belli ben de kapalı olduğum için hele dışarıda kimse anlamıyor hamile olduğumu hâlâ
Aman maşallah maşallah hareketli olsunlarKızlar 2..gebelik diye mi bilmiyorum ama hatta bu foto 1 hafta önceki smdı daha da büyüdü. Ay inşallah ben de alırım almak isteyenler alır vermek isteyenler almaz kg. Bebiiler saglkklı olsun da Allahmmm benm oğluş hep kıpır kıpır sabah kackez uyandm yılan gb dans edyor ıcerde ya
Ben Kasım ayında 3.5-4 kilo almışım nerdeyse nasıl oldu anlamadımBanada 2 kilo idael demişti doktorum
Hava nemlendirici Kanz iyi midirBen kızımda ilk Sevi bebe almıştım çok kullandım bütün aspiratoru de otri bebe kullandım yine onu alırım gibi ama bu defa kesinlikle hava nemlendiricisi almak sart
Yatas baby juno ile babyvac canimKızlar reflü yatagı ve burun aspiratörü aldınız mı ? Önerebileceğiniz var mı ? Özellikle reflü yatağı çok zormuş.Y
Bende yataşın bakıyorum şimdi de boyutları çok küçük mü ?Yatas baby juno ile babyvac canim
Kizlar youtubede simge dumanin gebelikte her hagtaya uygun egzersizleri var ozellikle odem icinde egzersiz veriyor tavsiye ederim3-5 bin yapıyor 3 km ben de her gün yürüyorum malesef ödemim çoook
Ben de ben de . Ben kızım var diye bir kızım dha olsun istemiştim. Ama oğlan fikrine de alısmaya başladım zor da olsa. Oğluşum fön deynce hala garip gelıypr yaAman maşallah maşallah hareketli olsunlarBen hareket ettikçe aşırı mutlu oluyorum .
Canim sadece ilk 3 ay kullanilabiliyor ben kzimda da gunduz yatiriyordumBende yataşın bakıyorum şimdi de boyutları çok küçük mü ?
Benim doktorum 12den sonra bi şey yeme ama su içebilirsin dediBeni görsen arılarla konuşuyorum
Denizde öküzlerle fillerle yüzüyorum shdh
Yüklemeden sekiz saat önce aç susuz gittim ben sakız dahil yasak
o şekerli şeyi içip 1 saat ve 2 saat sonra kan veriyorsun
Bi tık zorladı susuzluk ama geçiyor
Allah yardimcin olsun , 2. Trimesterde karin yukari ciktigi icin daha fazla nefes darligi oluyor 3.trimestede gobek asagi dogru indigi icin tekrar nefes darligi azaliyor deniyor insallah seninde oyle olurİkiz anneler karnım çok büyüdü kilo almadın ama nefes darlığı başladı bende dun gecw hastanede müşahede de kaldımkardiyolog ve gögüs hastalıkları uzmanı gördü korkulacsl birsey yok dediler onlsr acısındsn ksdın dogum doktprum önlem amaclı ystırdı bir sey cıkmadı eve geldim hala arada sıkışıyor nefesim kalbim güm güm atıyor var mı sizde buna benzer bir durum
İnşallah canım inşsllah aşırı zor durum artık iki bebek taşıdığımı çok ciddi hissetmeye başladım.Allah yardimcin olsun , 2. Trimesterde karin yukari ciktigi icin daha fazla nefes darligi oluyor 3.trimestede gobek asagi dogru indigi icin tekrar nefes darligi azaliyor deniyor insallah seninde oyle olur
Olsun ya ne güzel bi kız bi oğlan inşallah Allah nasip ederde bizim de bi oğlan olur ilerde ahahhahBen de ben de . Ben kızım var diye bir kızım dha olsun istemiştim. Ama oğlan fikrine de alısmaya başladım zor da olsa. Oğluşum fön deynce hala garip gelıypr ya
Aaa sen kullandın yani di mi memnun kaldıysan tamam o zamanCanim sadece ilk 3 ay kullanilabiliyor ben kzimda da gunduz yatiriyordum
Allah yardımcın olsunİkiz anneler karnım çok büyüdü kilo almadın ama nefes darlığı başladı bende dun gecw hastanede müşahede de kaldımkardiyolog ve gögüs hastalıkları uzmanı gördü korkulacsl birsey yok dediler onlsr acısındsn ksdın dogum doktprum önlem amaclı ystırdı bir sey cıkmadı eve geldim hala arada sıkışıyor nefesim kalbim güm güm atıyor var mı sizde buna benzer bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?