Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Kızlar oğluşumun cicileri gidip gelip dolabın kapağını açıyorum ben bir kaç tane daha takım alıp tamamlıcam inşallah
Aman da amaaann maşalllaahhh çok güzelleeerrr
Bende maaşımı bekliyorum bi kaç bi şey almak için Hangisini alacağımı şaşırıyorum çok almakta istemiyorum ama bakalım ..

Aman da amaaann maşalllaahhh çok güzelleeerrr
Bende maaşımı bekliyorum bi kaç bi şey almak için Hangisini alacağımı şaşırıyorum çok almakta istemiyorum ama bakalım ..
Valla her mağazaya gittiğimde 1 2 takım alıp çıkıyorum bakalım bende fazla bişe almicam artık bir kaç eksikleri kaldı onlarıda alıp kapatcam artık batcaz yoksa

Valla her mağazaya gittiğimde 1 2 takım alıp çıkıyorum bakalım bende fazla bişe almicam artık bir kaç eksikleri kaldı onlarıda alıp kapatcam artık batcaz yoksa
Sorma ya ahahaha her şey çok pahalı zaten hadi ufak tefek şeyleri de ben alayım diyorum ama özeniyorum da dayanamayıp alıyorum ay sonu zor geliyor artık hahahaha

E maşallah ben 4 kg kadar aldım göbeğim bu kadar yok boyumda 156 59 kg olmuşum büyüdü tabii ama evde belli ben de kapalı olduğum için hele dışarıda kimse anlamıyor hamile olduğumu hâlâ

Kızlar 2..gebelik diye mi bilmiyorum ama hatta bu foto 1 hafta önceki smdı daha da büyüdü . Ay inşallah ben de alırım almak isteyenler alır vermek isteyenler almaz kg. Bebiiler saglkklı olsun da Allahmmm benm oğluş hep kıpır kıpır sabah kackez uyandm yılan gb dans edyor ıcerde ya
Sorma ya ahahaha her şey çok pahalı zaten hadi ufak tefek şeyleri de ben alayım diyorum ama özeniyorum da dayanamayıp alıyorum ay sonu zor geliyor artık hahahaha

E maşallah ben 4 kg kadar aldım göbeğim bu kadar yok boyumda 156 59 kg olmuşum büyüdü tabii ama evde belli ben de kapalı olduğum için hele dışarıda kimse anlamıyor hamile olduğumu hâlâ

Aman maşallah maşallah hareketli olsunlar Ben hareket ettikçe aşırı mutlu oluyorum .

Aman maşallah maşallah hareketli olsunlar Ben hareket ettikçe aşırı mutlu oluyorum .
Ben de ben de . Ben kızım var diye bir kızım dha olsun istemiştim. Ama oğlan fikrine de alısmaya başladım zor da olsa. Oğluşum fön deynce hala garip gelıypr ya

İkiz anneler karnım çok büyüdü kilo almadın ama nefes darlığı başladı bende dun gecw hastanede müşahede de kaldım kardiyolog ve gögüs hastalıkları uzmanı gördü korkulacsl birsey yok dediler onlsr acısındsn ksdın dogum doktprum önlem amaclı ystırdı bir sey cıkmadı eve geldim hala arada sıkışıyor nefesim kalbim güm güm atıyor var mı sizde buna benzer bir durum

Benim doktorum 12den sonra bi şey yeme ama su içebilirsin dedi

Allah yardimcin olsun , 2. Trimesterde karin yukari ciktigi icin daha fazla nefes darligi oluyor 3.trimestede gobek asagi dogru indigi icin tekrar nefes darligi azaliyor deniyor insallah seninde oyle olur

Allah yardimcin olsun , 2. Trimesterde karin yukari ciktigi icin daha fazla nefes darligi oluyor 3.trimestede gobek asagi dogru indigi icin tekrar nefes darligi azaliyor deniyor insallah seninde oyle olur
İnşallah canım inşsllah aşırı zor durum artık iki bebek taşıdığımı çok ciddi hissetmeye başladım.

Ben de ben de . Ben kızım var diye bir kızım dha olsun istemiştim. Ama oğlan fikrine de alısmaya başladım zor da olsa. Oğluşum fön deynce hala garip gelıypr ya
Olsun ya ne güzel bi kız bi oğlan inşallah Allah nasip ederde bizim de bi oğlan olur ilerde ahahhah

Allah yardımcın olsun benim ikizlerde öyleydi. Sürekli nefes darlığım vardı. Göbeğim çok kocamandı zaten o zaman da kilom vardı
Şimdiki de biraz daha iyiyim ama her gün çarpıntım oluyor. Akşama doğru nabzım düşüyor. Bugün 145 i gördüm. Ayakta duramadım o an. Allah tan dinlenmeyle geçiyor. Nefes darlığımda oluyor arada ama yine de çoğul gebelik daha zor tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…