Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Canım hemoglobin mi onemlı dogumda benm HGB 11.9 ferritin brz dusuktü 8lerdydi sanrm. hatta dahiliye hafta da 1 Demir kullansan yeter demstı ama saglk ocagu Dru hergun demstı

Pozisyonu degisebilir, henüz cok erken
İlk bebeğim 20.haftadan itibaren her kontrolde makat pozisyondaydı. Ben de doktor da ya da çevremdekiler hep daha değişir falan dedik. Son zamanlar dönüp doğum pozisyonunu alıyor dedik. Ama dönmedi maalesef. Bunda da son 2 kontrolde makat durunca dedim heralde benim rahmim normal pozisyona uygun değil bebişler içeride rahat edemiyor ters dönüyorlar

Ya benim de 24te 612 geammis bugün 740 çıktı ne çabuk büyüyorlar

24+5
Maşallah canım. Ben aslında 13 Aralık'ta gidecektim fakat dr. bugun storyy atmıs 13 ila 21 i izindeym diye. 10undan sonra da yorgun dogumlar varmıs. Biz de ptesiye randevu aldık. 22+3 olacagız en son 19+6 haftalkken 300 gramdı acaba 20 günde kaç gram Almus olmalı m. ettm bu dra da ilk gidecegim. Bir oncekınden memnun kalmamıatım. Su ssvd yi konusacagm umarm severim kendisini

26 haftalık ama bayadir kıpır kıpırdı bugün ne olmuş olabilir ki hareketli değil yemekten sonra bakicam olmadı doktoruma sorucam bugün bir tuhaflık seziyorum
Canım hala içerde rahat hareket edebiliyorlar doktorum öyle söyledi bana ki bir de plasenta İn konumu önemliymiş. Benim plesanta önde mesela bebeğin önünde yani. Belki senin de öyledir detaylı ultrason raporunda yazar arterior mu ne deniyor bu konuma

Plasenta anterior yazıyor.benimki de öyle. Arada hareketlerini hissetmememiz bundan sanırım.

Plasenta anterior yazıyor.benimki de öyle. Arada hareketlerini hissetmememiz bundan sanırım.
Evet canım bizzat doktoruma sordum bu yüzden daha haffi hissediyormuşuz. Bir zararı yokmuş ama karnımızla bebeğimizin arasında plesanta duvar görevi gördüğü için endişe etmeye gerek yokmuş hareket konusunda

Kızlarrrr eşimle isimi konuştuk ben Tuna diyordum. O olmaz dedi. Arda dedi ben olmaz dedm.. Derken kaç gündür gördugum aklımda eskiden de olan Yaman ismini sundum a guzel fln dedi anlamlarına baktık. Bir de Kızımızın adı Alya. Ve onun biten hecesiyle başladığını fark ettik Yaman'ın. Birden içim ısındı. Sizce nasıl

Selamlarr Bende bu gruptayim artık benide listeye eklerseniz sevinirim
Tüp Bebek 5. Tedavi sonucu pozitifi gördük şükür artık doğuma gün sayıyoruz

Yaş 31
1.cocuk
Sat 21 Haziran
Kese 5. Hafta
Kalp Atışı 6. hafta
Cinsiyet Kız
Tahmini DT 26 Mart
İsmi Şimdilik Buse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…