- 24 Ocak 2023
- 1.035
- 1.462
- 63
- 32
- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #16.741
Yemekten sonra bi dinle bakalım, baktın hiç için rahat etmedi sor doktoruna. Benimde 26 oldu bugün. Günü gününe tutmuyor hareketlerinin. Bazen çok hareketli bazen gün içinde 1-2 kere hissediyorum26 haftalık ama bayadir kıpır kıpırdı bugün ne olmuş olabilir ki hareketli değil yemekten sonra bakicam olmadı doktoruma sorucam bugün bir tuhaflık seziyorum
Canım salı günü bu sebeple hastaneye koştum. Tansiyonumu 16 ya fırlattım. Bebeğin keyfi yerindeydi. Ondan sonra harekete devam etti. Ultrasonda hareket ediyor dedi doktor. Sen hissetmiyorsun dedi. Arada olur dedi. Bir arkadaş tereddüt yaşarsan tatlı bir şey ye ve sol tarafa yatıp sakince 30 dk bekle dedi. Hareket eder dedi. Etmezse o zaman endişe edersin dedi. Sen dener misin bugün.Kızlar bebeğimin hareketlerini çok güçlü hissetmiyorum bugün çok durgun sabahtan beri takip ediyorum ama yok hareketleri zayıf normalde böyle değildi endişe etmeli miyim
Ben de 26 haftalığım geçen hafta gittiğimde doktor artık gece gündüz 3-4 saate bir düzenli dinlemeye çalış hissetmelisin tarzı konuştu o sıra çok kıpır kıpırdı zaten ama 2 gün sonra tam onun üstüne sabahtan akşama nerdeyse hiç hissetmedim gece de çok güçsüz birkaç tekme çok korktum. Ama ertesi gün tekrar kıpır kıpır başladı maşallah. Korkma inş aynısı olur canım. ama tabi yine de içine sinmezse doktoruna danışırsın. Bir de ben o gün diyete yeni başlamıştım ve normalde yediğimden çook az yemiştim. Sanırım yediklerimiz de etkiliyor diye düşünmeye başladım.26 haftalık ama bayadir kıpır kıpırdı bugün ne olmuş olabilir ki hareketli değil yemekten sonra bakicam olmadı doktoruma sorucam bugün bir tuhaflık seziyorum
Çok da güzel görürsün. Bence kesin git canım, ihmal etme. Huzursuz eden bir durum varsa beklememe taraftarıyım. Ben de en son o civarlarda görmüştüm gayet netti.Kızlar benim normalde randevum pazartesi 24+2 de ben bebeği şöyle tam şekilli şukullu artık göreyim diye biraz beklettim .
Ama bi kaç gündür kasık sancım var sanki hep tuvaletim var idrar kesem dolu gibi bi gidiyorum yok ahhahaha hafif ağrı da yapıyor erken mi gitsem yarına alsam 23+6 oluyor olcam olur mu ki ? Siz bebişleri bu zamanda güzelcik gördünüz mü ?
Bişeyi yoktur annesi yemekten sonra uzan sen dinlenince hareketlenir soğuk su ve tatlı da hareketlendiriyo olmadı yine doktoruna sorarsın endişelenme26 haftalık ama bayadir kıpır kıpırdı bugün ne olmuş olabilir ki hareketli değil yemekten sonra bakicam olmadı doktoruma sorucam bugün bir tuhaflık seziyorum
Değiştim valla tarihi ya yarın sabah 9.30 a aldım. Dediğin gibi canım ya haftasonu bi şey var mı yok mu diye kendimi yemektense inşallah bir şey yokturda rahatlamış olurumÇok da güzel görürsün. Bence kesin git canım, ihmal etme. Huzursuz eden bir durum varsa beklememe taraftarıyım. Ben de en son o civarlarda görmüştüm gayet netti.
Büyüme atakları onlar da geçiriyor, dönem dönem dinlenmeye ihtiyacı olur, her gün aynı seviyede hissetmezsin hareketlerini endişelenme demişti doktorum bana ağlayarak hastaneye gittiğim bi gün26 haftalık ama bayadir kıpır kıpırdı bugün ne olmuş olabilir ki hareketli değil yemekten sonra bakicam olmadı doktoruma sorucam bugün bir tuhaflık seziyorum
Denicem bakalım tşk ederimCanım salı günü bu sebeple hastaneye koştum. Tansiyonumu 16 ya fırlattım. Bebeğin keyfi yerindeydi. Ondan sonra harekete devam etti. Ultrasonda hareket ediyor dedi doktor. Sen hissetmiyorsun dedi. Arada olur dedi. Bir arkadaş tereddüt yaşarsan tatlı bir şey ye ve sol tarafa yatıp sakince 30 dk bekle dedi. Hareket eder dedi. Etmezse o zaman endişe edersin dedi. Sen dener misin bugün.
Soğuk tatlı bi şeyler içmeyi unutmaKızlar hepinize tek tek yazamadım tşk ederim şimdi yemek yedim bakalım dinlicem hareketlerini Allah razı olsun hepinizden
Ayyy hadi inşallahhhDoğum iznini 24 haftaya çıkaracak çalışma tamamlandı! AK Parti önümüzdeki hafta toplanıyor.
Kızlar haberlerde böyle bi başlık okudum daha bugün yayınlanmış, hadi inşallah yılbaşına yetişirr
Hadi inşallah yılbaşına yetişsin de hepimiz rahat edelimAile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın hazırladığı ve annelere verilen doğum iznini 16 haftadan 24 haftaya çıkarmayı öngören taslak tamamlandı. Düzenleme, işçi - memur arasındaki izin farklarını da azaltmayı hedeflerken, AKP Meclis Grubu önümüzdeki hafta toplanarak taslağa son şeklini verecek.
Pozisyonu degisebilir, henüz cok erkenKızlar bugün 26+3 kontrolümde bebeğim makat pozisyondaydı. Abisi de öyleydi sezaryen olmuştum. Bunda ssvd hayali kurarken sanırım bu da makat nedeniyle sezaryen olacak gibi duruyor. 930 gr olmuş bu arada haftasına göre uyumlu iyi dedi. Şeker yüklemesi de yapıldı bugün 75 gr olandan şükür normal çıktı. Yüzünü de gösterdi kızım da oğlum gibi aynı babasına benziyor gibi geldi bakalım bana benzesin istiyordum ben ama babaya çekmiş belli etti kendini.yalnız videoya almayı unuttum ilk gebeliğimde hep videoya alırdım siz kontrole girerken unutmayın kızlar renkli gösterirken mutlaka videoya çekin. Bakalım 30 haftalıkken de gösterir inşallah yüzünü o zaman daha net olur videoya alırım
Bu yıl Aile yılı ilan edildiDoğum iznini 24 haftaya çıkaracak çalışma tamamlandı! AK Parti önümüzdeki hafta toplanıyor.
Kızlar haberlerde böyle bi başlık okudum daha bugün yayınlanmış, hadi inşallah yılbaşına yetişirr
23+6 da 610 GrKızlar 24-25 te bebişleriniz kaç gramdı
Ya benim de 24te 612 geammis bugün 740 çıktı ne çabuk büyüyorlar23+6 da 610 Gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?