Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
26 haftalık ama bayadir kıpır kıpırdı bugün ne olmuş olabilir ki hareketli değil yemekten sonra bakicam olmadı doktoruma sorucam bugün bir tuhaflık seziyorum
Yemekten sonra bi dinle bakalım, baktın hiç için rahat etmedi sor doktoruna. Benimde 26 oldu bugün. Günü gününe tutmuyor hareketlerinin. Bazen çok hareketli bazen gün içinde 1-2 kere hissediyorum

Kızlar bebeğimin hareketlerini çok güçlü hissetmiyorum bugün çok durgun sabahtan beri takip ediyorum ama yok hareketleri zayıf normalde böyle değildi endişe etmeli miyim
Canım salı günü bu sebeple hastaneye koştum. Tansiyonumu 16 ya fırlattım. Bebeğin keyfi yerindeydi. Ondan sonra harekete devam etti. Ultrasonda hareket ediyor dedi doktor. Sen hissetmiyorsun dedi. Arada olur dedi. Bir arkadaş tereddüt yaşarsan tatlı bir şey ye ve sol tarafa yatıp sakince 30 dk bekle dedi. Hareket eder dedi. Etmezse o zaman endişe edersin dedi. Sen dener misin bugün.

26 haftalık ama bayadir kıpır kıpırdı bugün ne olmuş olabilir ki hareketli değil yemekten sonra bakicam olmadı doktoruma sorucam bugün bir tuhaflık seziyorum
Ben de 26 haftalığım geçen hafta gittiğimde doktor artık gece gündüz 3-4 saate bir düzenli dinlemeye çalış hissetmelisin tarzı konuştu o sıra çok kıpır kıpırdı zaten ama 2 gün sonra tam onun üstüne sabahtan akşama nerdeyse hiç hissetmedim gece de çok güçsüz birkaç tekme çok korktum. Ama ertesi gün tekrar kıpır kıpır başladı maşallah. Korkma inş aynısı olur canım. ama tabi yine de içine sinmezse doktoruna danışırsın. Bir de ben o gün diyete yeni başlamıştım ve normalde yediğimden çook az yemiştim. Sanırım yediklerimiz de etkiliyor diye düşünmeye başladım.

Çok da güzel görürsün. Bence kesin git canım, ihmal etme. Huzursuz eden bir durum varsa beklememe taraftarıyım. Ben de en son o civarlarda görmüştüm gayet netti.

Bişeyi yoktur annesi yemekten sonra uzan sen dinlenince hareketlenir soğuk su ve tatlı da hareketlendiriyo olmadı yine doktoruna sorarsın endişelenme

Çok da güzel görürsün. Bence kesin git canım, ihmal etme. Huzursuz eden bir durum varsa beklememe taraftarıyım. Ben de en son o civarlarda görmüştüm gayet netti.
Değiştim valla tarihi ya yarın sabah 9.30 a aldım. Dediğin gibi canım ya haftasonu bi şey var mı yok mu diye kendimi yemektense inşallah bir şey yokturda rahatlamış olurum

Büyüme atakları onlar da geçiriyor, dönem dönem dinlenmeye ihtiyacı olur, her gün aynı seviyede hissetmezsin hareketlerini endişelenme demişti doktorum bana ağlayarak hastaneye gittiğim bi gün 28’den sonra daha net düzenleri oturur, o zaman bile her hareketini güçlü hissetmeyebilirsin dedi hatta yediğinde özellikle hareketlendiği bir yiyecek varsa onu yiyip yatıp bekle, ben 12 saati geçmediği sürece sakin kalmaya çalışıyorum böyle dönemlerde, tüm gün hissetmiyorsam o zaman doktora ulaşıyorum, içini ferah tut, özellikle kötü hissettiğin bir durum varsa da doktoruna ulaşmaktan zarar gelmez tabi

Denicem bakalım tşk ederim

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın hazırladığı ve annelere verilen doğum iznini 16 haftadan 24 haftaya çıkarmayı öngören taslak tamamlandı. Düzenleme, işçi - memur arasındaki izin farklarını da azaltmayı hedeflerken, AKP Meclis Grubu önümüzdeki hafta toplanarak taslağa son şeklini verecek.

Hadi inşallah yılbaşına yetişsin de hepimiz rahat edelim

Pozisyonu degisebilir, henüz cok erken

Bu yıl Aile yılı ilan edildi
Bu seneye yetişmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…