Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    168
Kızlar selam kasık ağrılarınız bel ağrılarınız ne durumda sanki gün boyu çekiyorum bir de ayağa kalkımca karnım hemen sertleşiyor acile gidicektim ama pazartesi için randevu aldım ona gideceğim. Böyle şeyler yaşayanlar var mı telaşlanıyorum bazen.
 
Canım merhaba. Bir ara benim de biraz zayıf gidiyordu. Burada yazılan gramları da görünce (bütün bebişlere maşalah )iyice zayıf geliyordu bebiş bana. Bende o ara hergün yumurta falan yemiyordum. Süt de zaten içmeyi pek sevmem. Ama kendimce değişikliğe gittim. Kahvaltıya yumurta ekledim, haftada 3 4 gün falan avokado tükettim. Yeşillik roka falan yedim kahvaltıda. Ama bence bende asıl etkiyi tahin ve süt yaptı. Bazen tahin-pekmez gibi tükettim bazende yulafın üzerine tahini gezdirdim. Beslenmene kesinlikle eklemelisin tahini. İnanılmaz faydalı. Gün içinde 1 bardak da süt mutlaka iç. Ama az yağlılardan olmasın. Aslında bebişler son haftalarda inanılmaz güzel toparlıyorlar ama biz takıyoruz maalesef. Bu hafta gramı iyi çıktı şükür bu beslenmeyle.
 
Benim de 24te hafif geri çıkmıştı ama 25te birden büyüdü ceviz ve şu quark sek yoğurttan çok yedim
Bütün önerilere açığım ya burda yazan her şeyden yedim onları da yiyeyim ama 8 kilo almışım ondan yarın şeker yüklemesi yapcak azıcık almışsın fazladan dedi ahahahha keşke bebekte alsa ama almadı.
 
Ya ben var ya tahin falan yedim ama avakado az yedim galiba biraz onu da yiyeyim süt hiç içmiyorum süt içeyim birazcık doktor kafaya takılacak şey değil dedi de dediğin gibi biz takıyoruz analar işte.
 
Ya ben var ya tahin falan yedim ama avakado az yedim galiba biraz onu da yiyeyim süt hiç içmiyorum süt içeyim birazcık doktor kafaya takılacak şey değil dedi de dediğin gibi biz takıyoruz analar işte.
Evet sütü de hergün içmeye çalış mutlaka. Ama gerçekten her hafta aynı olmuyor gelişimleri. Hızlıca toparlar bebişler kapatır arayı
 
Ben de o civarlarda gördüm ama arkadaşın görünmemiş anlamadık. Düzenli artıyor,biraz kanaması vardı geçti.
Geç döllenme falan mı acaba
Geç döllenme olsa bile görünmesi lazım ki geç döllenme olsa bunun kese ile alakalı olduğunu sanmam beta yavaş artsa belki geç döllenmedir ama kilosu kaç bide vijanadan bakılmış mi
 
Vajinadan baktırmadı doktor haftaya tekrar çağırmış.
Ters rahim gibi bi ihtimal yazıyor nette öyle bişey var gibi hatırlıyorum diyor.
Dış gebelik boş gebelik falan ihtimali yok diyor chatgbt bilemedim ben de
 
Evet sütü de hergün içmeye çalış mutlaka. Ama gerçekten her hafta aynı olmuyor gelişimleri. Hızlıca toparlar bebişler kapatır arayı
İnşallah inşallah
Kötü bi şey düşünmek istemiyorum zaten kilosunu falan da takmamaya çalışıyorum çok açıkçası diğer değerleri iyi olsun da ..
 
Kızlar selam, doktoruma ulaşamıyorum saatten dolayı idrar tahlilimde lökosit 7-8 yazıyor. Enfeksiyon mu bu bileniniz var mı acaba?
 
Kızlar selam, doktoruma ulaşamıyorum saatten dolayı idrar tahlilimde lökosit 7-8 yazıyor. Enfeksiyon mu bu bileniniz var mı acaba?
Hafif düzeyde enfeksiyon çıkmış benimde 7 çıkmıştı yeni başlıyor demişti doktorum tek kullanımlık şaşe vermişti geçmişti ama tekrarlıyor geçse bile gebeliktede sık görülüyor zaten başımız enfeksiyonla dertte valla
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…