- Konu Sahibi ogretmenhanim
-
- #16.841
Ben bugün 26+4üm 2 gün önce soran bi arkadaşa 6bucuk aylık olduk dedimKizlqr bu hamilelik ayı ne garip ya ben şimdi 7.aya mi girdim nasıl oluyor bir aydınlatın beni 26+1 olucam 27 den gün alıyorum kafam bulandı
Evet beybi gördüm yüzünü de ama elleri hep yüzündeydi o yüzden çok net çıkmadı 21. Haftada ki fotoğrafı daha net ahahah benim kız biraz nazlı çıktı.Yüzünü görebildin mi kiz mıydı bebiş bu arada
Canım merhaba. Bir ara benim de biraz zayıf gidiyordu. Burada yazılan gramları da görünce (bütün bebişlere maşalahKızlar iyi akşamlaaarr,
Ben doktora gittim çok sık idrara çıktıgım için idrar kültürü verdim enfeksiyon olabilir dedi.
Bebek 500 küsür gr 23+6 azıcık zayıf dedi üzüldüm ama 3 kg doğar merak etme dedi.
Birde normal haftası 23+0 dedi ama her şey çok yolunda falan diyor ben korkuyorum halbuki geri çıktıkça
Bütün önerilere açığım ya burda yazan her şeyden yedim onları da yiyeyim ama 8 kilo almışım ondan yarın şeker yüklemesi yapcak azıcık almışsın fazladan dedi ahahahha keşke bebekte alsa ama almadı.Benim de 24te hafif geri çıkmıştı ama 25te birden büyüdü ceviz ve şu quark sek yoğurttan çok yedim
Ya ben var ya tahin falan yedim ama avakado az yedim galiba biraz onu da yiyeyim süt hiç içmiyorum süt içeyim birazcık doktor kafaya takılacak şey değil dedi de dediğin gibi biz takıyoruz analar işte.Canım merhaba. Bir ara benim de biraz zayıf gidiyordu. Burada yazılan gramları da görünce (bütün bebişlere maşalah)iyice zayıf geliyordu bebiş bana. Bende o ara hergün yumurta falan yemiyordum. Süt de zaten içmeyi pek sevmem. Ama kendimce değişikliğe gittim. Kahvaltıya yumurta ekledim, haftada 3 4 gün falan avokado tükettim. Yeşillik roka falan yedim kahvaltıda. Ama bence bende asıl etkiyi tahin ve süt yaptı. Bazen tahin-pekmez gibi tükettim bazende yulafın üzerine tahini gezdirdim. Beslenmene kesinlikle eklemelisin tahini. İnanılmaz faydalı. Gün içinde 1 bardak da süt mutlaka iç. Ama az yağlılardan olmasın. Aslında bebişler son haftalarda inanılmaz güzel toparlıyorlar ama biz takıyoruz maalesef. Bu hafta gramı iyi çıktı şükür bu beslenmeyle.
Evet sütü de hergün içmeye çalış mutlaka. Ama gerçekten her hafta aynı olmuyor gelişimleri. Hızlıca toparlar bebişler kapatır arayıYa ben var ya tahin falan yedim ama avakado az yedim galiba biraz onu da yiyeyim süt hiç içmiyorum süt içeyim birazcık doktor kafaya takılacak şey değil dedi de dediğin gibi biz takıyoruz analar işte.
Olsun sağlığı yerinde olsun yeter prensesinEvet beybi gördüm yüzünü de ama elleri hep yüzündeydi o yüzden çok net çıkmadı 21. Haftada ki fotoğrafı daha net ahahah benim kız biraz nazlı çıktı.
İdrara sıkışık gitmiştim ben bide zayıftım görünmüştü 4000 küsürdü beta imkansız yani görünmemesiKızlar 8000 beta ile kese görünmemesi mümkün mü?
Düzenli ilerliyor 2 kat artıyor
Ben de o civarlarda gördüm ama arkadaşın görünmemiş anlamadık. Düzenli artıyor,biraz kanaması vardı geçti.İdrara sıkışık gitmiştim ben bide zayıftım görünmüştü 4000 küsürdü beta imkansız yani görünmemesi
Mümkün değil 8000 beta değeri çok ciddi bir değer kese görünür.Kızlar 8000 beta ile kese görünmemesi mümkün mü?
Düzenli ilerliyor 2 kat artıyor
Geç döllenme olsa bile görünmesi lazım ki geç döllenme olsa bunun kese ile alakalı olduğunu sanmam beta yavaş artsa belki geç döllenmedir ama kilosu kaç bide vijanadan bakılmış miBen de o civarlarda gördüm ama arkadaşın görünmemiş anlamadık. Düzenli artıyor,biraz kanaması vardı geçti.
Geç döllenme falan mı acaba
İnşallah inşallahEvet sütü de hergün içmeye çalış mutlaka. Ama gerçekten her hafta aynı olmuyor gelişimleri. Hızlıca toparlar bebişler kapatır arayı
Şükürler olsun hepimizin minikleri sağlıklı olsun inşallahOlsun sağlığı yerinde olsun yeter prensesin
Çok ilginç bizede söyle gelişme olursaVajinadan baktırmadı doktor haftaya tekrar çağırmış.
Ters rahim gibi bi ihtimal yazıyor nette öyle bişey var gibi hatırlıyorum diyor.
Dış gebelik boş gebelik falan ihtimali yok diyor chatgbt bilemedim ben de
Hafif düzeyde enfeksiyon çıkmış benimde 7 çıkmıştı yeni başlıyor demişti doktorum tek kullanımlık şaşe vermişti geçmişti ama tekrarlıyor geçse bile gebeliktede sık görülüyor zaten başımız enfeksiyonla dertte vallaKızlar selam, doktoruma ulaşamıyorum saatten dolayı idrar tahlilimde lökosit 7-8 yazıyor. Enfeksiyon mu bu bileniniz var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?