Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Merhaba canım benimde baş ağrisi ve burun kanaması oluyordu doktor sürekli kontrol et ozellikle basın agirdiginda ölç ve 13 sen fazla çıkarsa mutlaka gel dedi önemli bı durum hem seni hem bebeği etkileyebilir demişti gündüz acile gidince kadın doğuma yönlendirirler zaten hemen

Merhabalar benim sat tarihime göre dogumum nisanda gözüküyor ama burayıda takip etmek istiyorum büyük ihtimal nisana kalmadan martın sonunda doğumum olur ogretmenhanim bilgilerimi vereyim mi size

folbiol yüksek dozda olduğu için hamilelikte önerilmiyor diyolar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

Kızlar benim ferritinim 3,6 normali en az 11 olmalıymış
Doktor hb değerin iyi olduğu için sıkıntı yok dedi
Ama çok düşük değil mi ya

Kızlar benim ferritinim 3,6 normali en az 11 olmalıymış
Doktor hb değerin iyi olduğu için sıkıntı yok dedi
Ama çok düşük değil mi ya
Ben de bugün kontrole gittim kan verdikten sonra ferritin benim 10 cikti bana düşük dedi demiri 2 ye çıkardı multivitamini biraktirdi alt ast değerlerim azıcık yüksek çıktığı için

folbiol yüksek dozda olduğu için hamilelikte önerilmiyor diyolar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
Ben öncesinde de kullandım sonra da doktor devam ettirdi herhangi bir sorun da olmadı çok şükür herkes kullanma demişti bana da ama ben doktor a güvendim devam ettim. Doktorunuz ne derse ne verirse onu kullanın. Bebiş de gayet sağlıklı maşallah

Merhaba kızlar, bugün 22 haftalık olan bi arkadaşımla detaylı ultrasonu karşılaştırıyordul. Benm detaylı da hem perinatolog hem de kendi doktorum sorun olmadığını söyledi. Fakat arkadaşımın ortalama PI 1.21 olduğu için kendi doktoru takip ve aspirin vermiş merak edip benimkine baktık bnmkide 1.20 ama doktorum bana bi sorun olmadığını söyledi. Böyle olunca endişelendim sizin değerleriniz nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…