- 27 Eylül 2018
- 5.826
- 11.664
- 248
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #18.061
Vallahi hakkındırKolay iş bizi bulmazdı zaten diyip isyan modumu açmak istiyorum hamileliğin bana verdiği yetkiye dayanarak![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi hakkındırKolay iş bizi bulmazdı zaten diyip isyan modumu açmak istiyorum hamileliğin bana verdiği yetkiye dayanarak![]()
Aşırı kuruluyorum vallaİyi bari yanlız değilim![]()
benim bi kaç fiyat aldıgım hastane var tabi bu senenim fiyatları önümüzdeki sene ne olur bilmiyorumMedipol pahalı olunca ben de Erdem hastanesine gittim Güneşli erdem'e evet doğum fiyatı uygun arkadaşım yeni doğum yaptı o yüzden gitmiştim doktorundan da memnundu yalnız ikiz gebelik konusunda 32.ve 33.haftada gelinirse hastane yönetiminin doğum için başka hastaneye yönlendirdiğini doktor benimle paylaştı o yüzden ikinci bir b planın olsun dedi ve özellikle devlet önerdi bu yüzden Erdem Hastanesi'ne eledim aslında yoğun bakım kısmının tedarikli olduğunu ama hastane yönetiminin bu konuda biraz çekinceli davrandığını söyledi son olan yeni doğan yoğun bakım olan olaylarından dolayı
Zorunlu sezeryan 25 denildi fiyat sabitleme yok ocakta zam gelecekmiş Gulnar hanıma gitmiştim canım bilgin olsunAy inanamıyorum gerçekten şaka gibi. Umarım gidip siz alırsınız hemencikaz bulunan bir iğne demekki ilginç
Forumdan giden birkaç kişiye de yazdım bakalım şöyle üstten genel yorumlar fena değil sezaryen için de 22k yazmışlar bir yerde son olaylar aslında beni özel hastanelere karşı da ittigi için şehir hastanesinde doğum yapmak istemiştim ama malum eş almıyorlar diye el yine özele mecbur. Burayı da araştırayım bana uzak değil çünkü güneşli arabayla 20dk falan
Medipol mega nin yüksek olduğunu duymuştum GOP avrasya hastanesi de 55bindibenim bi kaç fiyat aldıgım hastane var tabi bu senenim fiyatları önümüzdeki sene ne olur bilmiyorum
özel güngören hastanesi normal 20k sezaryen 34k
medicine atlas bagcılar normal 25k sezaryen 55k
medipol mega bagcılar normal 45k sezaryen 100k
esenler avicenna normal 20k sezaryen 30k
Forumdan yeni doğum yapmış birine denk geldim ona yazdım son yanıtlarıma bir bakarsanız bulabilirsiniz o da çok memnun kalmış hastaneden ve Gülnar hanıma gitmiş o da. 22k dedi ama 25de olur fark etmez meltem hastanesine gidecektim ama bakalım 2 hafta sonrasına randevu alıp bir gideyim bakayım ben de nedir ne değildirZorunlu sezeryan 25 denildi fiyat sabitleme yok ocakta zam gelecekmiş Gulnar hanıma gitmiştim canım bilgin olsun
Bende yaklaşık 5 yıl önce 3250 TL ye doğum yaptıydımYok artıkyaklaşık 5 sene önce 4500₺ye iyi bir hastanede doğum yapmıştım ahshdh tabiki 5 senede neler değişmedi ama nelerin fiyatlarına alışmadık ama bu rakamlarda gözüme çok büyük geliyor
Bu hastane hakkında bilgim yok gidip memnun olan tanıdığın var mı acaba
normal ped de muhakkak bulundurun hastaneden çıkarken öyle aman aman kanama olmuyor ped kafi![]()
Maşallah yavrucaklarinaSelam kızlar bugün 28+2yiz kontrolümüz vardı bebişler 1300er gram olmuş1 kilo 300 gram diyorum gerçi kilolara geçmek nasıl rahatlattı anlatamam
bu arada kan uyuşmazlığı iğnesi ne zor bulunan bir şeymiş Çorluda bulamadım en sonunda Lüleburgaz’a geldim evime yarın bakmaya devam edicez coombs mudur nedir o testim negatif çıkınca acele etmedik eczaneler rastgele satamıyor biri satınca sıra başka eczaneye geçiyor hepsi birbirine yönlendiriyor şaştım kaldım neden böyle ki acaba fiyatları çok mu uçuk yakın zamanda satın alan oldu mu?
Sezaryen ve normal doğum arasında ilk defa bu kadar fark gördüm medipol mega maşallah yanibenim bi kaç fiyat aldıgım hastane var tabi bu senenim fiyatları önümüzdeki sene ne olur bilmiyorum
özel güngören hastanesi normal 20k sezaryen 34k
medicine atlas bagcılar normal 25k sezaryen 55k
medipol mega bagcılar normal 45k sezaryen 100k
esenler avicenna normal 20k sezaryen 30k
detaylıyı avrasyada yaptırdım aslında hastane mükemmel arkadaşımda orada çalışıyor normale 45 dediler ama yinede yüksekMedipol mega nin yüksek olduğunu duymuştum GOP avrasya hastanesi de 55bindi
Hic güleceğim yoktu yine şuan ahahahsdetaylıyı avrasyada yaptırdım aslında hastane mükemmel arkadaşımda orada çalışıyor normale 45 dediler ama yinede yüksekdogum hedıyesı bılezık ve telefon istiyorum eşimden cok yüksek tutar olursa kesin birini almaz o yüzden daha uygunnn yada devlet olması lazım
![]()
Canim ben oldukca rahat bir anne sayilirim cok pimpirikli degildim ama kizimin sadece disarida islak mendille sildim altini , evdeyken cesmeyi ilik suya hazirlamak 2 saniyemi aliyor sadece guzelce lavaboda yikadim muslin kucuk bezleri ile kuruladim yine oyle yapmayi dusunuyorum hic pisik olmadi kizimAnnem sürekli olarak bana bunu söyleyip duruyordu iki çocukta da
İkisi de alerjen ve ciltleri çok hassas
Ben de pimpirik
En zor yol nereyse hep oradan gittimyeğenlerime bildiği gibi yaptı annem ama ben çok zor hamilelik dönemi geçirdiğimden bebeklerime de hep buldumcuk gibi davranıyorum
onlarda 9 ay yıpranan psikolojime verip ne diyorsam onu yapıyorlardı Allah razı olsun
Her yaptığında da bak doğru yapmıyorsun kızım çocuğun çok hassas olacak diyordu
Ve öyle de oldu
Dediğinize kesinlikle katılıyorum yeğenlerimde gördüm haklı olduğunuzu
Ama ben yine kesin bildiğimi yaparım, aşamıyorum
e hem cocugu dogurup hem hedıye ıstememezlık yapmıcaktım tabiki ama eşimide biliyorum çok yüklenirsem birinden birini bırakıcak öylede olsun istemiyorumHic güleceğim yoktu yine şuan ahahahs
Ay bacım konforundan ödün verme sen yine dee hem cocugu dogurup hem hedıye ıstememezlık yapmıcaktım tabiki ama eşimide biliyorum çok yüklenirsem birinden birini bırakıcak öylede olsun istemiyorumkaynanam eşimi evde doğurmuş bulamazsam en son evde doğururum ebeside yaşıyor zaten
Aa yatış neden bir sıkıntı olabiliyor muuBende yaklaşık 5 yıl önce 3250 TL ye doğum yaptıydımzamanla birlikte para algımız da gidiyor
Maşallah yavrucaklarina
Kan uyuşmazlığı testinden sonra 3 gün içinde iğneni olman lazım. Eğer olamazsan sanırım kan testini tekrarlar. Devlet hastanelerinde hazır bulunuyor. Ben hiç eczaneden aramadımyani devlete gidince o seni hemşireye yönlendiriyor. Orda evrak falan doludurup iğneni oluyorsun. Bazı yerlerde yarım saat gözlemde tutuyorlar. Zaten yatış yapıyorsun dosya açılıyor. Bir sıkıntı yoksa hemen taburcu ediyorlar.
Bir sıkıntı olma ihtimaline karşı sanırım.Aa yatış neden bir sıkıntı olabiliyor muu![]()
Tamam canım hayırlısı bakalımForumdan yeni doğum yapmış birine denk geldim ona yazdım son yanıtlarıma bir bakarsanız bulabilirsiniz o da çok memnun kalmış hastaneden ve Gülnar hanıma gitmiş o da. 22k dedi ama 25de olur fark etmez meltem hastanesine gidecektim ama bakalım 2 hafta sonrasına randevu alıp bir gideyim bakayım ben de nedir ne değildir![]()
Bebislere masallahSelam kızlar bugün 28+2yiz kontrolümüz vardı bebişler 1300er gram olmuş1 kilo 300 gram diyorum gerçi kilolara geçmek nasıl rahatlattı anlatamam
bu arada kan uyuşmazlığı iğnesi ne zor bulunan bir şeymiş Çorluda bulamadım en sonunda Lüleburgaz’a geldim evime yarın bakmaya devam edicez coombs mudur nedir o testim negatif çıkınca acele etmedik eczaneler rastgele satamıyor biri satınca sıra başka eczaneye geçiyor hepsi birbirine yönlendiriyor şaştım kaldım neden böyle ki acaba fiyatları çok mu uçuk yakın zamanda satın alan oldu mu?
Himm simdi okudum ins alirsin hemencik ordanher eczane günde 1 tane satabiliyormuş sanırım bir eczaneden almaya gidiyorduk o satmış sıra diğer eczaneye geçti dediler ona gitmeye çalıştık falan şaka gibi sonra döndük ilçemize yarın sıra hangi eczanede onu öğrendik açılınca kapısına dayanıcaz inanamadım ne garipmiş
![]()
Medipol de Sancıyı Dr çekiyor sen sadece çıkarıyorsun diye o paraSezaryen ve normal doğum arasında ilk defa bu kadar fark gördüm medipol mega maşallah yani![]()