• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    96
Kızlar ben bugün tekrar test yaptım birincisi ilk yaptığımda ikincisi biraz daha kuruduğunda ama hala emin olamıyorum ya cumartesi yaptığımda bundan biraz daha silikti sanki ama regli de 5 gün geçti daha koyu olması gerekmiyo muydu
Kaset testler silik çıkarıyor beta iyice yükselene kadar. Erken gebelik testleri daha hassas olduğu için daha koyu çıkar

Kaset testler silik çıkarıyor beta iyice yükselene kadar. Erken gebelik testleri daha hassas olduğu için daha koyu çıkar
Reglim geçti diye erken gebelik almadım zaten eczanede de yoktu o yüzden hep kaset yaptım bi emin olamadım hala ya şaka gibi 🤣

Amin kuzum hepimize dua ediyorum 😌🤲🏼

Canım hepimize nasip etsin dua ediyorum Rabbim bu duyguyu hepinize hepimize hep yaşatsın🥰🙏
Ben şubat ve mart grubundayım doktorum şubat sonu doğacak dedi ama ben resmi grubum olan martta da kalmayı tercih ediyorum 🫠☺️🥰
Benimde şubatta doğacak sezaryen olacağı için ama onlar şuan çok önde bende mart grubuyla devam edeceğim aynı dönem gebelik takibi yapacağımız için 😁😁😁

Kızlar betam 5000lerde ama sadece kese gözüktü bugün haftaya tekrar çağırdı doktor kese güzel dedi ama içim hiç rahat değil 🥺
IMG_8684_SnapseedCopy.webp

2025 Mart anası olarak bu postu görünce duygulandım 🥰 Bizler çok şükür sağlıcakla kucağımıza aldık şimdi arkadaşlarımızla birlikte büyütüyoruz 🙏🏻 Burada olacak hamiş annelerimize de rahat bir hamilelik geçirmeleri ve sağlıcakla kucaklarına almaları nasip olur inşallah…🙏🏻🥰🌸
Ay bende öyle bekımkıde 4 Mart doğumlu. Herkese sağlıklı bır hamılelık sonrası hayırlı doğumlar dilerim.

Back
X