- 7 Temmuz 2025
- 233
- 360
- 18
- 39
- Konu Sahibi ogretmenhanim
Sağlıkla tamamlansın süreciniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah bebişeAyy bugun bende keseyi gördüm kızlardaha çok minik 4+4 dedi doktorum 10 fün sonra kontrol verdi
![]()
Ahhaa iyi yapmışsınAa senin erkenmis.haftan bende benimle aynisin diye biran düşündüm saglikla sorunsuz duyarsin insallah ,vallahi bende beklemiyordum tam 6.haftada kalp atışı duymayi ama keseylede uyumlu çıktı tam erken döllenme benim muhtemelen ondan erken duyduk birde gitmeden baya su içtim herseyi net gorsun duysun diye sıkıştırdım kendimi
![]()
Olsun sağlıkla ilerliyorsa sonradan gününü yakaliyormus hep oyle soyluyorlarAhhaa iyi yapmışsınbenim sata göre 6+3 ama geç döllenme. Yumurtlama geç oldu
İnşallah canım. Aralıkta boş gebelik yaşadım. O yüzden biraz korkuyorum kalp atışını duyunca biraz rahatlicam. İnşallah sağlıklıdır hepimizinOlsun sağlıkla ilerliyorsa sonradan gününü yakaliyormus hep oyle soyluyorlar![]()
Hic korkma seninle kalır insallah bebişinİnşallah canım. Aralıkta boş gebelik yaşadım. O yüzden biraz korkuyorum kalp atışını duyunca biraz rahatlicam. İnşallah sağlıklıdır hepimizin![]()
EveeeetNe yaptın sonucun çıktı mı canım?
inşallah! ben de kalp atışını duyana kadar dike üzerindeyim.İnşallah canım. Aralıkta boş gebelik yaşadım. O yüzden biraz korkuyorum kalp atışını duyunca biraz rahatlicam. İnşallah sağlıklıdır hepimizin![]()
Tarihlerimiz aynı betalarımızda çok yakınEveeeetaz önce konuştum doktorla 8600 lerde çok şükür. Kadın doğuma da Cuma için randevu ayarlayacağım. İnşallah kalp atışlarını da duyarız
![]()
Ne zaman öğrendiniz peki reglden önce mi sonra mıAhhaa iyi yapmışsınbenim sata göre 6+3 ama geç döllenme. Yumurtlama geç oldu
Kendim yumurtlama tarihini bildiğim için yumurtlamaya göre batı bekledim. Yumurtlamadan 13 gün sonra betam 53.6 ydı.Ne zaman öğrendiniz peki reglden önce mi sonra mı
gözün aydın canım , hadi sırada kalp atışı inşallah :) ne zamana randevun ?Ahhaa iyi yapmışsınbenim sata göre 6+3 ama geç döllenme. Yumurtlama geç oldu
Benim de tahminim yumurtlama günü 28 Haziran yumurtlamadan 8 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı bugün 10. Günündeyim Regl hala olmadım hala ümit var 13. Günden önce test yapmış mıydnızKendim yumurtlama tarihini bildiğim için yumurtlamaya göre batı bekledim. Yumurtlamadan 13 gün sonra betam 53.6 ydı.
Evet canım. 11. 12 . Gün test yaptım pozitifti. Regl olmadıysan umut var demektir. İki üç gün içinde test yapsan çıkarBenim de tahminim yumurtlama günü 28 Haziran yumurtlamadan 8 gün sonra erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı bugün 10. Günündeyim Regl hala olmadım hala ümit var 13. Günden önce test yapmış mıydnız
Ben haftaya gidicem tekrargözün aydın canım , hadi sırada kalp atışı inşallah :) ne zamana randevun ?
benim sonraki randevu 26 temmuzda![]()
Ateş takibine başladım yarın düşüş görmezsem yarın sabah yapıcam test erken gebelik mi normal kaset mi yapayım canımEvet canım. 11. 12 . Gün test yaptım pozitifti. Regl olmadıysan umut var demektir. İki üç gün içinde test yapsan çıkar
Kalp atışını duyduktan sonra hemen cagirmiyor zaten 1 ay sonra cagirir muhtemelen banada haftaya tekrar gel daha gümbür gümbür duyalım kalp atisini sonra seni salacam dediBen haftaya gidicem tekrarkalp atışını duyayım ona göre bir sonraki randevuyu verir diye düşünüyorum.
![]()