• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Senin kesin sezeryan o zamann ikiniz icin de nasil saglikli olacaksa oyle olur insallah ama doktorunla da cok inatlasma bence oyle uygun gorurse he de gec 2 ocakta da kucaginda beraber girmis olursunuz ahahs
İlki sezeryan olunca 🥰 doktorum belki yılbaşı tatili planlıyordur bilemiyorum😁

devlette sezaryen sonrası vajınal dogum yapıl mıyor mu kızlar yapacak olan var mı ? hala sansım varken baska doktorlara mı danıssam

Bende ctesi tam 33 oluyorum gercekten yerimden hizli kalkinca bile karnim aciyor artik kendimizi cok yormayalim bu zamanlarda temizlik falan hallolur bi sekilde
Seninle biz aynı hafta dönümlerindeyiz oözaman, bende cumartesi tam 33 oluyorum 😊 geçen devlete acile gittiğimde doktor bebek ileriden gittiğini söylediler mi dedi, ölçümlerinde 35 haftalık çıkıyormuş sadece bacak boyu haftasıyla uyumluymuş. İri bi bebek olacağını söyledi ama bu kadar ileriden gittiğini söylemediler bana dedim bi sorun teşkil etmez sanırım.

H hku Geçmiş olsun canım, bebişler bazen korkutuyor 🤷‍♂ sağlığı yerinde olsunda hareketlenir inşallah 🙏

T tiplikelebek bana özelde ki doktor 5 - 10 ocak arası alabilirim dedi 😍 ama devlette doğurucağım için ne zamana tarih verirler bilmiyorum. Ocağın ilk haftası gibi geliyor banada bakalım ne olacak, sağlıkla gelsinde ne zaman isterse o zaman gelsin 🥰

Benim tahmini doğum tarihi 31 Ocak gözüküyor ama ben 26 Ocak istiyorum ya :) benim 2 mart , eşimin 6 temmuz doğum günü , 26.01.2026 olsun çok istedim ve inanıyorum o tarihte doğurucam :)
Ay ne güzel denk geliş olur ama 😊 benim 13 ocak, eşimin 13 temmuz, kızımı çok istedim 13 eylülde doğsun diye gittim14 eylülde doğdu. Oğlumda da acaba sezeryanım, her türlü ameliyat olucam 13ünde mi doğursam dedim sonra gelecekteki gelinimi düşünüp vazgeçtim 🤣🤣

Sezeryan olcaklar dpktorunuz kacinci haftada yapacak? Ben 38 diye bekliyordum doktor 39 dedi.dogum iznimdrn dolayi 38 istiyordum acikcasi

Kızlar bende bugün kontrole gittim 2650 kg olmuş oğlum hafif sancı çıktı nst de ama düzensiz ve ben zaten sezeryan olacağım 🥰 kan idrar tahlili verdim tansiyonum arada yükseldiği için protein kaçağı var mı diye bakacaklar🙏🏻
Tam kaç haftaydın canım bugün. Umarım tahlillerin güzel sonuçlanır. Sancılarda kaçı gördün

Kizlar selam bebişler için tog uyku tulumu önerilerinizi alabilir miyim internetten bakıyorum en az 9 aylık bulabildim hep daha büyük bedenler satılıyor daha önce konuşulduysa kaçırmış olabilirim kusura bakmayın 🙈

Kizlar selam bebişler için tog uyku tulumu önerilerinizi alabilir miyim internetten bakıyorum en az 9 aylık bulabildim hep daha büyük bedenler satılıyor daha önce konuşulduysa kaçırmış olabilirim kusura bakmayın 🙈
Ben lcwden 1.6 tog 3-6 ay aldımm canım

Kızlar bende bugün kontrole gittim 2650 kg olmuş oğlum hafif sancı çıktı nst de ama düzensiz ve ben zaten sezeryan olacağım 🥰 kan idrar tahlili verdim tansiyonum arada yükseldiği için protein kaçağı var mı diye bakacaklar🙏🏻
34+3 üm canım sancılarda 50-60 arası
Seninle aramızda 3 gün varmış yaa🥰 pazartesi ben de 34+3 oluyorum o gün kontrolum var bakalım haftasıyla uyumlu olacak mı, biraz önden gidiyordu yavrucum
Bakalım Aralık annesi mi Ocak annesi mi olacağız🍀

Seninle aramızda 3 gün varmış yaa🥰 pazartesi ben de 34+3 oluyorum o gün kontrolum var bakalım haftasıyla uyumlu olacak mı, biraz önden gidiyordu yavrucum
Bakalım Aralık annesi mi Ocak annesi mi olacağız🍀
Bir aksilik olmazsa 2026 doğumlu olsun isterim ama önce sağlık tabi ki 🥰 senin ilk çocuk muydu canım

Back
X