- 31 Ocak 2025
- 436
- 379
- 18
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #1.921
haftaya daha rahat oluruz kalp atımından sonra inşallah hepimizBenim 12de embriyo göremedik. O yüzden de daha da heyecanlıyım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftaya daha rahat oluruz kalp atımından sonra inşallah hepimizBenim 12de embriyo göremedik. O yüzden de daha da heyecanlıyım.
İnşallah olacağızhaftaya daha rahat oluruz kalp atımından sonra inşallah hepimiz
Ben kalp atişini 6+3 de duydum inşallah sizde biran önce duyarsınız ben 5 haftadan beri kahverengi akıntım var her doktora gidişimde doktorum korkma her şey yolunda diyor ama içim hiç rahat deyil bu 3 cü gebeliğim yasayanim hiç yok diğer ikisi dede kahverengi akıntı oldu sonra kalbi durdu enox 4000 ve coraspirin kullanıyorum bu sefer inşallah sağ salim alırız kucağimiza acaba benim gibi olupta sağ salim doğuran varmıdır ?Bende göğüs hassasiyeti sabit 2 gündür de hafif kramp var sanırım hafiften bulantı başladı. Kendi kendime neden belirtim yok diyip canımı sıkıyorum. Kalp atışını duymak için 7 haftayı geçmesini bekliyorum. Hala inanamıyorum hamile olduğuma gerçekten hamile miyim diyorum![]()
Bir tanıdıgım Neredeyse 9. Ayına kadar kanama yaşadı ve bebegı gayet sağlıklı üzülme sen önlemini aldın sonuçta gerisi takdiri ilahi zaten sağlıklı bir bebekse ne olursa olsun dünyaya gelirBen kalp atişini 6+3 de duydum inşallah sizde biran önce duyarsınız ben 5 haftadan beri kahverengi akıntım var her doktora gidişimde doktorum korkma her şey yolunda diyor ama içim hiç rahat deyil bu 3 cü gebeliğim yasayanim hiç yok diğer ikisi dede kahverengi akıntı oldu sonra kalbi durdu enox 4000 ve coraspirin kullanıyorum bu sefer inşallah sağ salim alırız kucağimiza acaba benim gibi olupta sağ salim doğuran varmıdır ?
Ay inşallah canım ya her gidişimde ödüm patlayarak gidiyorum kalbi durmuş diyecekler diye inşallah hayırlısıyla kucağina alsaydimBir tanıdıgım Neredeyse 9. Ayına kadar kanama yaşadı ve bebegı gayet sağlıklı üzülme sen önlemini aldın sonuçta gerisi takdiri ilahi zaten sağlıklı bir bebekse ne olursa olsun dünyaya gelir
Ben de aynı keşke sadece sabah olsa sabahtan geceye kadar bulantı .ilaç içmesem hastanedeydim.Çocuğa zor bakıyorum,kahvaltıyı zor hazırladım.Bugün önüne ilk defa paketli gıda koydumBulantı yüzünden çok fenayım
Dua edin kızlar
Canım benim yaaaBen de aynı keşke sadece sabah olsa sabahtan geceye kadar bulantı .ilaç içmesem hastanedeydim.Çocuğa zor bakıyorum,kahvaltıyı zor hazırladım.Bugün önüne ilk defa paketli gıda koydumNasıl geçecek bu günler bilmiyorum.İlk gebelikten 1 ay önce covid olmuştum onda bu kadar koku hassasiyeti olmamıştı bu yüzden sanırım duyularım yerine geldi o da çok ileri aşamada şu an
Bebeği görmüş müydünüz?Ben 5+1 de gitmistim 5+5 demisti doktor. Kese ve yolk gorunmustu. Pazartesi gidicem muayeneye 6+5 olmus olcak. Bakalim kalp atışı duyabilecek miyiz
Benimde ilk gebeliğimde kalbi durmustu bende suan çok endişeliyim ama yiyecek ekmeği varsa doğar diyorum öyle teselli ediyorum kendımıAy inşallah canım ya her gidişimde ödüm patlayarak gidiyorum kalbi durmuş diyecekler diye inşallah hayırlısıyla kucağina alsaydim
Evet benimde iki duşuğun oldu bu üçüncü gebeliğim ve bundan öncekiler dede hep kahverengi akıntı oluyor ve kalbi duruyordu en son 9+5 de kalbi durdu kürtaj oldum şimdide 7 haftaliğim hep belirsizlik var rabbim yardımcımız olsunBenimde ilk gebeliğimde kalbi durmustu bende suan çok endişeliyim ama yiyecek ekmeği varsa doğar diyorum öyle teselli ediyorum kendımı
Amin inşallah ilk 12 haftayı atlattıkmı rahatız inşallahEvet benimde iki duşuğun oldu bu üçüncü gebeliğim ve bundan öncekiler dede hep kahverengi akıntı oluyor ve kalbi duruyordu en son 9+5 de kalbi durdu kürtaj oldum şimdide 7 haftaliğim hep belirsizlik var rabbim yardımcımız olsun
İnşallah canım inşallah sanada kendinede bol bol dua edicemAmin inşallah ilk 12 haftayı atlattıkmı rahatız inşallah
Allah razı olsunİnşallah canım inşallah sanada kendinede bol bol dua edicem![]()
Hayir gorunmemistiBebeği görmüş müydünüz?
Göreceğiz inşallahHayir gorunmemisti