- 27 Eylül 2018
- 5.620
- 11.396
- 248
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #11.541
YaaBen aşırı kız hissediyordum seni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaBen aşırı kız hissediyordum seni![]()
Sağlıkla gelsiiin belki sonradan oğluş isteyecektinYaaBende kızımdan dolayı belki diyordum gerçekten malum olmuştur çocuk Allah bana uykumda söyledi annecim kardeşim kız olacak diyordu ahahdhEki Görüntüle 3656557 iki bacak arası herşey ortada
![]()
Bu arada erkek de istiyordum yanlış anlaşılmasınSağlıkla gelsiiin belki sonradan oğluş isteyecektin![]()
Ayy bilemedim kii
Ay kesinlikleeHahahaha ay eveeeetsen 2.çocuğuna yapma yani bana niye karışıyorsun
Bir de bunları fikir almak istemediğim halde söylüyorlar ya en çok ona sinir oluyorum, sorduk mu diyesim geliyor![]()
Herşeyi biliyolar herşeyiAy kesinlikleeister en pahalısını alırım ister en ucuzunu size ne off çok bilmişler
![]()
Kıskançlık diye yorumladımAy kesinlikleeister en pahalısını alırım ister en ucuzunu size ne off çok bilmişler
![]()
Benim çevre bana full yemek getiriyor dua almak için hhahahajajzjof kesinlikle birde ne yemek yapıcam illa sağlıklı bişe olsun diye düşünmek birisi keşke her akşam yemek yapıp getirse asla hayır demem hamile duası alır ama yok yok yok![]()
Nee oldu el ele tutuşup hshsjs baştan rest çekmek en iyisi zatenHerşeyi biliyolar herşeyi
Kayınvalidem geçen gün bana dedi ki ben 7 aylık olunca el ele tutuşup eminönüne gidicekmişiz
Hee dedim hee
Gerçekten şuan böyleyse doğumdan sonra kolaylıkların en büyüğünü diliyorum
Resti çektim eğer böyle devam ederse memleketime gidip doğururum diye
Hormonlarım delirtmiş zaten beni karışmasınlar gerçekten![]()
Yaa neler dedi başka anlatamamNee oldu el ele tutuşup hshsjs baştan rest çekmek en iyisi zaten
keşke seninkilerle ortak çevrede olsaydım ahajjahahjaaBenim çevre bana full yemek getiriyor dua almak için hhahahajajzj
ayy inanmıyorumm Allah kolaylık versin canım ama sen ciddiye alma canını sıkmaya değmez he de geç ciddenYaa neler dedi başka anlatamam
Dur bak gül diye söylüyorum sen gül ama ben sinirden kudurdum
Benim 9ay karnımda taşıdığım tüp bebekle zor yollardan geçip kavuşacağım bebeğimi baş aşağı sallıcakmış boynu uzun olsun diye
O an eşim müdahale etti yoksa ciddi ciddi kavga moduna geçiyodum![]()
Amiin kuzuum amiiinnnayy inanmıyorumm Allah kolaylık versin canım ama sen ciddiye alma canını sıkmaya değmez he de geç cidden
Tamamm hemen ekliyorummmCanım yoksun listede ilk sayfada bilgileri yaz ekleyeyim![]()
Ay keşke tam ne yicem diyorum kapı çalıyorkeşke seninkilerle ortak çevrede olsaydım ahajjahahjaa
evet ediyor maalesef henüz bir gelişme yok hiç mide bulantısı için kullanıyorum ama yanma ve tahriş için bir şey vermediBenimm olduuu ve tahriş olduğu için sonra boğaz enfeksiyonunu çok basit şekilde kaptım. Tuzlu gargara yaptım sürekli onu yaparken de kustumbirde çok öksürük olduğu için şurup kullandım. Şurubun içeriği tamamen bal karabiber yapıyoruz ya bogazı iyileştirsin diye öyle bi şeydi ama bende enfeksiyon da olusmustu . Senin mide bulantıları hala devam ediyor mu ? İlaç vs bi şey vermedi mi doktor
EkledimYaş :30
Kaçıncı Çocuk : 1
SAT: 21.06.2025
Kese: 5+2
Kalp atışı :6+2
Tahmini cinsiyet : Kız
Tahmini doğum tarihi : 14.03.2026
Beneğin ismi : Umay
ogretmenhanim
![]()