• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Bizim ilk isim belli ikinci isim karar veremiyoruz.
Yüksek ihtimal İnci koyacağız. İkinci isim olarak aklımızda Sare var. Ama net değil.
Eşimin 14 yaşında vefat eden bir ablası var kayinbabam da ısrarla o ismi koymamızı istiyor. Benim inancimda ise başkası adına düşünülen ismi koymak onun hayatını yaşamakmış gibi geliyor. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Eşimin vefat eden ablasının ismi de Pınar. İnci Pınar olsun diyor kayinbabam.
Ben kerem ismini oldum olası çok severim mesela ve eşimin en büyük abisi de malesef seneler önce vefat etmiş. Ben oğlum olursa kerem koyalım demiştim hem abimizin ismi hem de çok seviyorum demiştim. Açıkçası her isim her kişi kendi kaderiyle doğar diye düşünüyorum kendi adıma. Eşim Alparslan ismini çok sevdiği için Keremden vazgeçtik. Bugün bana kerem olsa dese hayır demem.

Ayy kizlar alisverise baslamissinizz benim ikinci bebegim oldugu icin sadece kiyafet alisberisi yapacagim son aylarda zaten her seyi kizimdan saklamistim ama
Cok guzel heycanlar 🥹

Cok memnun kaldigim seyleri paylasayim aklimda kalan
Cybex marka bebek arabasi her modeli muhtesem konforlu bende 2 ayri modeli var biri travel sistem biri ucak boyu
Babyjorn ergonomik olan elektriksiz
Braun kulaktan ates olcer
Baby vac burun cekme aleti
Baby Juno reflu yatagi
Anne yani herhangi bir marka yatak bunu ozellikle tavsiye ederim yani sizin yataginizla birlesik olmali normal her yeri klasik olan kapali besiklerden onermem gece uykusuz kalmazsiniz bu sekilde sizin yataginizla birlesik yatarak emzirebilirsiniz ve uyumaya ikinizde devam edebilirsiniz ❤️

Bu arada ozellikle ben cok arastirarak bu markalari sectim saglamligindan ve kalitesinden emin oldugum icin
4 yil gecti simdi ikinci bebegime de kullanmak nasip Olacak insallah

İsim karar veren yok muuuu🥰
Uras Ege koymaya karar verdik biz🥹
Yeniden inşallah herkes iyidir diyorum yine bir süredir yoktum çok fazla sayfa birikmiş hepsini okuyamadım, kayınpederim bir anda yoğunbakıma kaldırıldı 2 gün sonra da vefat etti çok zor günler geçirdik. Memlekete uzak yaşıyoruz ve dışarıdan gelenler bizimle kaldığı için günlerim çok koşturmacalı geçti ve geçiyor. Hâlâ şaşkınlık içindeyim çok istediği torununu göremeyeceği için çok üzgünüm. Hamileligimin 5. Ayını komple silmek istiyorum.
Başınız sağolsun canım normalde zaten zor olan kayıpları hamileyken yaşamak insana iki kat ağır geliyor seni çok iyi anlıyorum.Rabbim sabır versin sizlere

Yüksek ihtimal İnci koyacağız. İkinci isim olarak aklımızda Sare var. Ama net değil.
Eşimin 14 yaşında vefat eden bir ablası var kayinbabam da ısrarla o ismi koymamızı istiyor. Benim inancimda ise başkası adına düşünülen ismi koymak onun hayatını yaşamakmış gibi geliyor. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda? Eşimin vefat eden ablasının ismi de Pınar. İnci Pınar olsun diyor kayinbabam.
Pınar inci kulağa çok güzel geliyor aslında 🥰tabi siz bilirsiniz

Yeniden inşallah herkes iyidir diyorum yine bir süredir yoktum çok fazla sayfa birikmiş hepsini okuyamadım, kayınpederim bir anda yoğunbakıma kaldırıldı 2 gün sonra da vefat etti çok zor günler geçirdik. Memlekete uzak yaşıyoruz ve dışarıdan gelenler bizimle kaldığı için günlerim çok koşturmacalı geçti ve geçiyor. Hâlâ şaşkınlık içindeyim çok istediği torununu göremeyeceği için çok üzgünüm. Hamileligimin 5. Ayını komple silmek istiyorum.
Başınız sağolsun çok üzücü olmuş 😔

Ben olsam sizin gibi dusunur koymazdim

Back
X