• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    161
Canım bana gebelik şekeri tanısı kondu ama sadece açlıklarım sınırdaydı. Şu an diyete uymaya çalışıyorum şükür bir sorun yok ama kahvaltıdan sonra hep 130larda çıkıyor normalde faha düşük çıkıyor diğer öğünlerim neden olduğunu anlamadım ama kahvaltıda çok şey yiyorum ondan diye düşündüm. Diyetisyen de yediğin ekmek sana iyi gelmiyor olabilir demişti. Tam buğday diye satııyorlar ama bazen tam buğday olmuyor dedi belki ekmeği değiştirirsin peynir tuzsuz yarım yaplı beyaz beynir ye demişti
Malesef açlık yüksek olunca ne yersem yiyim yüksek oluyor kahvaltı sonrası. Tam buğday yiyordum çavdar aldım bence onund etkisi olabilir yaramadı heralde. yarım yağlı bütün süt ürünleri. Zaten tuz tüketmiyorum normalde de. Tatlı kaçamaklarım da yoktu teşhis alırken ya da mesela tahin pekmez gibi şeyler yiyodum kestim. Son 2 haftadır akşamalrı acayip tatlı canım çekiyo tutmakta zorlanıyorum. İştahsızdım bayadır, mide koruyucu bastırınca reflüyü Yemen'de nispeten açıldı. Ama ara öğün veriyorlar ara öğün saatinde ben yemek yiyecek şekilde acıkmış oluyorum. Yemekte mesela çorba ekmek doyuruyor beni. Ya da tek başına yemek doyuruyor. Çok saçma ya. Hiç hayatımda bu kadar az iştahsız olduğum bi dönem olmadı yine de böyle

Malesef açlık yüksek olunca ne yersem yiyim yüksek oluyor kahvaltı sonrası. Tam buğday yiyordum çavdar aldım bence onund etkisi olabilir yaramadı heralde. yarım yağlı bütün süt ürünleri. Zaten tuz tüketmiyorum normalde de. Tatlı kaçamaklarım da yoktu teşhis alırken ya da mesela tahin pekmez gibi şeyler yiyodum kestim. Son 2 haftadır akşamalrı acayip tatlı canım çekiyo tutmakta zorlanıyorum. İştahsızdım bayadır, mide koruyucu bastırınca reflüyü Yemen'de nispeten açıldı. Ama ara öğün veriyorlar ara öğün saatinde ben yemek yiyecek şekilde acıkmış oluyorum. Yemekte mesela çorba ekmek doyuruyor beni. Ya da tek başına yemek doyuruyor. Çok saçma ya. Hiç hayatımda bu kadar az iştahsız olduğum bi dönem olmadı yine de böyle
Bende de gebelik şekeri çıktı açlık ta toklukta çıkıyordu yeme içmeye dikkat etmenin dışında yarım saat yürüyüş ve stres uykusuzluk faktorlerine de göz atın bence .bende uykusuz kalınca birşeye uzulunce açlık en az 105cikiyor yediğime de çok dikkat etmeme rağmen

Bende de gebelik şekeri çıktı açlık ta toklukta çıkıyordu yeme içmeye dikkat etmenin dışında yarım saat yürüyüş ve stres uykusuzluk faktorlerine de göz atın bence .bende uykusuz kalınca birşeye uzulunce açlık en az 105cikiyor yediğime de çok dikkat etmeme rağmen
Plasentam rahim ağzının kenarında bitiyor ve ön yerleşimli. Doktorum günlük 1 saatten fazla yürüyüş tipi hareket yapma, ev işlerini bile minimuma indir dedi. Zaten evde 3 yaş çocuk olunca yürüyüşten istediği efordan fazlasını harcıyorum 😅 uykusuzluk konusu evet dengesiz. Ama düzenli olunca da, düzensiz olunca da pek fark olmadı. Pazartesi günü doktorumla detaylıca konuşucam bu konuyu. 24 haftada bebek gayet ortalamadaydı şeker sorunu etkilemiş gibi görünmüyordu ama şimdi ne bulcaz bilmiyorum. Ona bişey olmasın şu anlık yeter ama onu da kestiremiyorum daha 2 ay var önümüzde ne kadar daha gidicek böyle

Back
X