- 28 Haziran 2025
- 354
- 408
- 18
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #15.141
Ben de çok kilo aldım ama yüzden gıdıdan koldan gögüsten göbektenYaaggg maşallah ben kilo aldım bu kadar yok göbüş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok kilo aldım ama yüzden gıdıdan koldan gögüsten göbektenYaaggg maşallah ben kilo aldım bu kadar yok göbüş![]()
Kaç kilo aldın acaba ben 52 ile hamile kaldım şaun 64 rahat varım en son 62.5 dumBen de çok kilo aldım ama yüzden gıdıdan koldan gögüsten göbektengögüs ile göbek yarışıyor öne geçme sırası için
![]()
Yaa ne tatlısın maşallah sizekızlar hala hiç kilo almadım ama göbegim sanki 7 aylıkmısım gibi asiri hosuma gidiyor ic karnım cok dar yüksek ihtimalle![]()
Türk kahvesi içemem normalde . Ayıp olmasın ırtak olim diye alırım yada yaptırırım ama 2 yudum zır ama bu hamilelikte canım cekşyor yapında içelim dedşm bugun ama psikolojik olarak hala kahve diyince ıyyy diyorum ama içiyorum seve seveNormalde ağzıma sürmedigim sade soyayı içmeden duramıyorum artık yemek yerken bile aklımda soda icme fikri dolanıyorinşallah zararı olmaz her gün içmenin sizin de var mı böyle hamilelikle değişen zevkleriniz
Bnm de 1 aydır bu sekilde sağ tarafımda ağrı oluyır keskşn bi ağrı acı vericiKızlar benim yürüdükten sonra sancım oluyor. Bunu yaşayan var mı? Yürümeye korkar oldum.
+ödem var vücudunda dedi tuzlu yeme dediKızlar merhaba
Çok şükür kızçem sağlıklı gözüküyor yaklaşık 1 saat 15 dk sürdü detaylım
Yüzüstüydü yürüttü biraz sonra daha net baktı
Her şey yolunda
Plesantam da yukarı cıkıyor
Sadece rahme giden damarımda hafif direnç gözlemlendi tek taraflı yediklerine dikkat et şeker var mı ailede vs sordu mutlaka gebelik şekeri ölçtür dedi
Bi de fetal dna yi özellikle anlatti yaptırcak mısın vs sordu prim mi alıyorlar ki?
4 aralık a kontrol verdi ücretsiz
Gülümsedi kızçem videosu da var Allahım mucize resmen![]()
Aklımdan geçiyordun az evvel naptın acaba diye. Çok sevindim güzel haberlerineKızlar merhaba
Her şey yolunda
Sadece rahme giden damarımda hafif direnç gözlemlendi tek taraflı yediklerine dikkat et şeker var mı ailede vs sordu mutlaka gebelik şekeri ölçtür dedi
Bi de fetal dna yi özellikle anlatti yaptırcak mısın vs sordu prim mi alıyorlar ki?
Braun Irt 6520 aldım ben. Braun önerdi çevrem geneldeKızlar ateş ölçer ne aldınız??
Braun IRT 6520 canımKızlar ateş ölçer ne aldınız??
Ben braun kulaktan ölçen aldım 6525Kızlar ateş ölçer ne aldınız??
Canımmm çok sevindim güzel haberlerine, bebişinin iyi olmasına, plasentanın yukarı cıkıyor olmasınaKızlar merhaba
Her şey yolunda
Kamera veya telsiz aldınız mı? Kameralar için hackleniyor, izleniyor tarzı şeyler okudum bi korktum. İnternete bağlanmayan kabloluları fln var mantıklı olur mu? Yoksa ben mi çok pimpirikliyim bu konudaKızlar selam öncelikle. Bugün ben de detaylıya girdim çok şükür her şey yolundaydı, inşallah hep böyle devam eder hepimiz için.
Benim sorum malum Kasım indirimleri bir şeyler alasım var ama çok gereksiz şeyler de almak istemiyorum. Alanlar ya da deneyimli anneler en çok ne önerirsiniz şunsuz asla yapamazdım gibi. Mesela hava nemlendirici, bu sallanan ana kucakları (manuel), burun aspiratörü (otomatik mi yoksa baby vac vs tarzı mı), sling vs neler aldınız hangi markalardan aldınız?
manuel ana kucağı, ilaysmı neydi o markadan sling,burun aspiratörünüde manuel aldım. hava nemlendiriciside dyson almayı düşünüyorumKızlar selam öncelikle. Bugün ben de detaylıya girdim çok şükür her şey yolundaydı, inşallah hep böyle devam eder hepimiz için.
Benim sorum malum Kasım indirimleri bir şeyler alasım var ama çok gereksiz şeyler de almak istemiyorum. Alanlar ya da deneyimli anneler en çok ne önerirsiniz şunsuz asla yapamazdım gibi. Mesela hava nemlendirici, bu sallanan ana kucakları (manuel), burun aspiratörü (otomatik mi yoksa baby vac vs tarzı mı), sling vs neler aldınız hangi markalardan aldınız?
Ayy çok şükür seni bekliyordum.Kızlar merhaba
Her şey yolunda
Yaa çok sevindim insan renkli ve detaylı gorunce daha çok anne olduğunu ve hamile olduğunu hissediyor. Merak etmiştim seni ne yaptın diye.Kızlar merhaba
Her şey yolunda
Ben ekstradan oto koltuğu almadım, puseti kullanabildiğim kadar kullanırım sonra alırım diye düşündümKamera veya telsiz aldınız mı? Kameralar için hackleniyor, izleniyor tarzı şeyler okudum bi korktum. İnternete bağlanmayan kabloluları fln var mantıklı olur mu? Yoksa ben mi çok pimpirikliyim bu konuda
Bir de oto koltuğunu önceden almaya gerek var mı ilk zamanlar puset kullanılıyor sanırım oto koltuk olarak?
Aydınlatın beni pleasee![]()
Sağol canım kokmuyor mu zeýtinyağı pekiZeytinyağı sürüyorum canım ben