• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Kızlar dün akşam ayağa kalkınca bi anda bi acı hissettim sağ kasığımda mı karnımda mı tam anlayamadım hatta aah diye bağırdım istemsiz
Normal mi bu durum acaba sert bi tekme mi attı anlayamadim ani gelişti
ben bunu ilk haftalardan beri yaşıyorum. Normalde hızlı bir insanımdır efendiler gibi yavaş kalkmayı öğrendim bunun sayesinde :D

Kızlar dün akşam ayağa kalkınca bi anda bi acı hissettim sağ kasığımda mı karnımda mı tam anlayamadım hatta aah diye bağırdım istemsiz
Aynısı ben de var ayağa kalkınca acı giriyor sonra geçiyor hatta dün hapşırdıktan sonra ağladım acıdan o kadar kötüydü. Doktor bebek büyüdüğü için baskı yapıyor onun acısı bazen daha uzun sürebilir endişelenecek bir şey yok baskıdan tamamen dedi. Seninki geçiyor mu anlık mı geliyor?

Okulumuza milli eğitim müdürü gelmişti aile yılıyla ilgili konuşma vs yaptı bu iznin uzatılmasından bahsetti müdür belki sana yetişmez vs diye şaka yaptı umarım şakadır😅
aa yetişmese de doğum sonrasına eklenir canım yeter ki yapsınlar. Konuşulan doğumdan önce 4 doğumdan sonra 4 hafta mı ilave acaba?

Oturunca geçti mi ? Anlık mıydı ?
bi ara kas yırtılması gibi sancılarım vardı kasıklarımda, doktor dinlenince geçiyorsa mesele yok demişti

Ne kadar da komik olmayan bir şaka 😂
Üff valla yapcaklarsa yapsınlar stres hep beklemekten 🙄
Asgari ücret güncellemesi ile birlikte açıklamaları gerekiyor. Öyle olursa 1 Ocak itibariyle yasalaştırırlar bize de denk gelir eğer açıklamazlarsa bence yakın döneme kadar güncelleme gelmez. Genelde böyle kilit değişiklikleri yıl başında yapıyorlar. İnşallah denk gelir hepimizin duaları kabul olur. :KK200:

aa yetişmese de doğum sonrasına eklenir canım yeter ki yapsınlar. Konuşulan doğumdan önce 4 doğumdan sonra 4 hafta mı ilave acaba?
Doğum öncesi yine 8 hafta olacak doğum sonrasına eklenecek denilmişti ilk taslak da şimdi doğum izni 16 haftadan 20 ya da 24 haftaya çıkarılacak deniliyor süre detayı vermemişler.

İnşallah doğum izni bize yetişir. O kadar rutin dışı işlerim oluyor ki bu aralar, hiç kimsenin hamile olduğumu düşünmemesi canımı çok sıkıyor. Resmi/gayriresmi her işe koşturur bir haldeyim. Bunun da mobbing olduğunu düşünüyorum kesinlikle. Bir de karnımın 6 aylık görünmediği zorbalaması var. Sürekli karnın nerde sorusuna maruz kalıyorum. Kendimi kötü hissediyorum ve çok daralıyorum duyunca.

Henüz her gün sürekli hissedebileceğimiz zamanda değiller 🫠 insan tedirgin oluyor, evham yapıyor hissetmeyince çok haklısın. Ama biraz daha zamanı var hareketlerini takip etmemizin. Sakin ol 🫶🏻 bebişin içeride iyi ve güvende. Bu zamanlarda uyku aralıkları da çok uzun oluyormuş diye okumuştum
inşallah sıkkıntı yoktur gün içerisinde insan yoruluyor anlamadan ister istemez kılo aldık daha cabuk yoruluyoruz ama insan calısırken farkına varamıyorbelkide yoruldugumdan az hıssedıyorum :(

inşallah sıkkıntı yoktur gün içerisinde insan yoruluyor anlamadan ister istemez kılo aldık daha cabuk yoruluyoruz ama insan calısırken farkına varamıyorbelkide yoruldugumdan az hıssedıyorum :(
Yoktur annesi iyidir minnak 🫠
Hayatımız artık evhamdan ibaret bence, annelik bir çeşit delilik diye boşuna demiyorlar 😍
Benimde hissetmediğim hatta çocuğu habire dürttüğüm çok zaman oluyor 😅

Asgari ücret güncellemesi ile birlikte açıklamaları gerekiyor. Öyle olursa 1 Ocak itibariyle yasalaştırırlar bize de denk gelir eğer açıklamazlarsa bence yakın döneme kadar güncelleme gelmez. Genelde böyle kilit değişiklikleri yıl başında yapıyorlar. İnşallah denk gelir hepimizin duaları kabul olur. :KK200:
Ağzın bal yesin ♥️
Valla o kadar iyi olacak ki hepimiz için 🥹
Gördüğüm herkese dua edin yasalaşsın diye dua ettiriyorum artık 😂

Yaz başından beri belki daha önceden konuşuluyor, bi bal çaldılar ağzımıza bekliyoruz öyle 😞 sene bitmeden kabul edilir diyor bi kesim ama, umudum azalmaya başladı ya 😞
çok haklısın sürekli bu tarz haberler çıkıyor zaten beklemekten ve olmasını dilemekten başka yapıcak bişeyimiz yok bi umut işte 😔

Kızlar bir ara doğum izni 24 haftaya çıkacak diye söylenti vardı hani var mı kulağına bi şeyler gelen? Bize denk gelir mi ki bu sene, zaman geçtikçe umudum azalıyor 🥲
Ay ben bu doğum izni ile ilgili çok saçma bi şey yaşadım ya ahahaha iş verenim şikayet edilmiş , bu gebelik bu dönemde ödenecek parayı almak için planlı bi gebelik olabilir diye shsjjsjs gitti dilekçe falan verdi.

Ben de doğum izni uzatılırsa direk ocak yarıyıl tatilinde ayrılıcam onu bekliyorum ama uzatılmazsa sonradan kullanmak için çıkmamaya çalışacağım

İnşallah doğum izni bize yetişir. O kadar rutin dışı işlerim oluyor ki bu aralar, hiç kimsenin hamile olduğumu düşünmemesi canımı çok sıkıyor. Resmi/gayriresmi her işe koşturur bir haldeyim. Bunun da mobbing olduğunu düşünüyorum kesinlikle. Bir de karnımın 6 aylık görünmediği zorbalaması var. Sürekli karnın nerde sorusuna maruz kalıyorum. Kendimi kötü hissediyorum ve çok daralıyorum duyunca.
Yalnız değilsiin.. Ben de tam da şu an iş hayatından bunalmış bir şekilde buraya girip yazını gördüm. İnşallah yetişir bize. İzne kadar işleri yetiştirtme çabaları var ki bu çok geriyor beni

Back
X