• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    152
Kızlar selam, ben yine bi hastalık sorusuyla geldim 🥲 3 gündür falan sağ kalçamdan bacağıma bir acı giriyo aniden, siyatik gibi ama çok keskin, oturma yatma yürüme fayda etmiyo, ayağımın üstüne bile basamıyorum başlayınca, böyle bir şey yaşayan çözümü olan var mı? Doktora mı gitmek lazım röntgen falan çekilemiyor ya ne yapabilirler bilemedim… sinir sıkışması falan mı var acaba… kafamda deli sorular açıdan ağlayarak yazılmış bir mesajdır, şimdiden teşekkürler 🥲
Merhaba canım 🌸 aynı dediğin gibi sağ kalçamdan dizime inen geçmeyen bi ağrı yaşadım ama 12.haftalardaydı benim. Daha çok erken bi dönem olduğu için de kimse bebeğe bağlamadı.ama öyle bir ağrıydı ki üstüne zaten basamıyordum anca tuvalete kadar git gel yapabiliyordum,oturamıyordum yatınca bile uykumdan uyandırıyordu, ağlata ağlata. İnan dedim ki hiç geçmeyecek sanırım ne yapsam nerelere gitsem psikolojim bozulmuştu, şu anki modunu anlıyorum yani. Acile de gittim, kadın doğuma da herkes bebekte bi sorun yok diyip gönderdi, parol içebilirsin dediler. Ben ilk haftalar olunca korkuma onu da içmemiştim. Masaj yapmak bir nebze iyi geliyordu. Biraz da duş rahatlatıyor anlık. 2-3 gün sonra kendiliğinden geçti, inşallah aynı şekilde olur senin de. Bir de idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenmişlerdi idrar testi vermiştim bende bi şey çıkmamıştı ama ona da bi baktır istersen.

Kuzum çok geçmiş olsun🥺
Benimde gebelik öncesi tansiyon öyküm var hem ailede hemde bende hep yüksek bende doktorumda en çok bundan korkuyor bende her gün ölçüyorum 😟
Allah’ın izni ile stres olmadığım sürece sinirli değilsem iyi gidiyor ama beni bunlar çok etkiliyor🤦🏻‍♀️
Hergün takip etmekte fayda var, çok sıkıntı yapma Allah’ın izni ile takip ettiğin sürece hiç bişey olmaz🙏
Çok sağolasın 🤗🤗 bugün iyiyim çok şükür. En son 12/7 çıktı. İnşallah normal seyrinde devam eder hepimizin 🤲🤲 bende sürekli takip edicem artık. Bizim evde stres eksik olmuyor tabi ama yapacak bir şey yok 😅🤣

Kızlar bir ara doğum izni 24 haftaya çıkacak diye söylenti vardı hani var mı kulağına bi şeyler gelen? Bize denk gelir mi ki bu sene, zaman geçtikçe umudum azalıyor 🥲

Kızlar selam, ben yine bi hastalık sorusuyla geldim 🥲 3 gündür falan sağ kalçamdan bacağıma bir acı giriyo aniden, siyatik gibi ama çok keskin, oturma yatma yürüme fayda etmiyo, ayağımın üstüne bile basamıyorum başlayınca, böyle bir şey yaşayan çözümü olan var mı? Doktora mı gitmek lazım röntgen falan çekilemiyor ya ne yapabilirler bilemedim… sinir sıkışması falan mı var acaba… kafamda deli sorular açıdan ağlayarak yazılmış bir mesajdır, şimdiden teşekkürler 🥲
Bi arkadasim ayni seyi yasiyo ne kadar zor olduguna sahidim allah kolaylik versin. Fizyoterapi cok iyi geliyo ona 20 li haftalarinda basladi sürekli gidiyor massj falan da yapiyolar orda sanirim. Dru yönlendirmisti tabi

Back
X