• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    164
Selam herkese 25+5 haftalık oldum dün boğaz ağrısı öksürük şikayetiyle acile gittik bebeği kontrol ederken plesanta rahim ağzını kapatmış kanaman nasıl olmadı erken doğum olur riskli gebeliktesin yürüme yorulma vs şeylerle baya korkuttu haftaya kendi doktoruma randevum var ayrıntılı ult. Veya kendi doktorum asla böyle bişey demedi bugüne kadar herşey yolunda sorunsuzdu internettende araştırınca baya kötü şeyler okudum başına gelen yada bilgisi olsun var mı

Selam herkese 25+5 haftalık oldum dün boğaz ağrısı öksürük şikayetiyle acile gittik bebeği kontrol ederken plesanta rahim ağzını kapatmış kanaman nasıl olmadı erken doğum olur riskli gebeliktesin yürüme yorulma vs şeylerle baya korkuttu haftaya kendi doktoruma randevum var ayrıntılı ult. Veya kendi doktorum asla böyle bişey demedi bugüne kadar herşey yolunda sorunsuzdu internettende araştırınca baya kötü şeyler okudum başına gelen yada bilgisi olsun var mı
Çok geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz atlatırsınız bu süreci. Daha dikkatli olmanızda fayda var. Benim de 24. Haftamda rahim ağzına yakın sezeryan sırasında kanaman olabilir demişti. Dün özele gittim. O da öyle söyledi. Demekki sonradan da olabiliyor

Aa ne sacma bisey ya kendi doktoruna anlattin mi diger doktorun yorumunu, gereksiz seni germis gibi geldi bana acildeki doktor. Umarim hic bir sorun yasamazsin 🙏

Çok geçmiş olsun. İnşallah sorunsuz atlatırsınız bu süreci. Daha dikkatli olmanızda fayda var. Benim de 24. Haftamda rahim ağzına yakın sezeryan sırasında kanaman olabilir demişti. Dün özele gittim. O da öyle söyledi. Demekki sonradan da olabiliyor
Sizede çok geçmiş olsun Umarım geçicş biseydir 🙏 sağlıkla kucsğımıza alırız

Küçük boy 80 ml ama 2 kat etkili kefirler var tadı da güzel ben onlardan alıyorum marketten iyi geliyor kızlar probiyotik shot diye geçiyor

Son düzenleme:
Ay bunuda ilk defa duydum. Benim bir tek annem olcak yanımda ama o zaman eşler de mi olcak ? Ayy eşim de hiç sevmiyor aşı olmayı 🥹
Tabi gerekliyse tabi olcakta.. Aha doktora sorulacak bi soru daha eklendi. ogretmenhanim ogretmenhanim canım sen cumartesi gidiyordun doktora sende sorsan ya 🥹 Ne kadar çok görüş o kadar iyi olur. Gerekliyse yaptırsınlar tabi.

Almanya’da vakalar belki daha sık veya daha fazla kayıt altındadır bende ilk defa duydum açıkçası. Ban yapacaklar, eşime de yapacakalar. Burda hazirana kadar hava Çetin geçiyor zaten. Anneler için olanı Türk doktorlarımızda söyleyince bende biraz baktım bağışıklıkları düşük yaş sebebiyle bebeğe taşıyabilirler onlar sadece halsizlik öksürükle atlatır ama bebek için ölümcül olur diyor. Bizimkilere de uğraşmak zor gelecek gümrükte aşı sorabilirler dedim dün mecbur kaldılar yaptıracaklar ben oluyorum aşıyı bi zahmet olsunlar bizle aynı evde kalacaklar 😅 benim annem 65 yaş üstü, eşimin annesi de aktif çalışıyor doktor bebekle temastan 4 hafta önce olsunlar dedi, biz ocak ortası gibi olmalarına karar verdik. Aşıyı bulmak falan da ayrı dertmiş zaten 🥲

Benim de 19 da yakındı plesantam 22de yukarı çıkmıştı kanaman vs yoksa çok korkma 28e kadar yukarı çıkabilirmiş.
Ağır kaldırmamaya dikkat et cinsellik azalt ya da bitir yorma kendini

Aksamlari karnim inanilmaz gerginlesiyor ya. Bazen yemegi de kaciriyorum karnim kocaman oluyo sertlesiyo benim gibi olan var mi 🥹 tutamiyorum kendimi cok istahla yiyip pisman oluyorum 🥹
Bugün bunu yazdım ben de perişan oluyorum artık böyle var ya aslan gibi kükürüyorum altta üstte gaz oluyor ama ckmyor o sorun heryerm ağrıyor Allah'tan dahiliyeye gitmiştim bir ay önce bunun için simgast adlı tablet var gazı dağıtıp rahatlatyır epeyyy tavsiye ederim

Bugün bunu yazdım ben de perişan oluyorum artık böyle var ya aslan gibi kükürüyorum altta üstte gaz oluyor ama ckmyor o sorun heryerm ağrıyor Allah'tan dahiliyeye gitmiştim bir ay önce bunun için simgast adlı tablet var gazı dağıtıp rahatlatyır epeyyy tavsiye ederim
Ben önceki demir hapında çok kötüydüm cidden yiyemiyordum gazdan,midem yaniyordu
Ocean aldim rahatladim wcye çıkıyorum rahatlikla

Kızlar size de oluyor mu şöyle ayda bir iki kere gaz ve şişkinlik yokluyor birkaç gün boyunca bağırsaklar sürekli sıkışıyor ya. Wrtkk prilam ilacı kullanmıyorum onu kullanmadığımdan beri sindiremiyor sanırım akşamları tatlı vs yesem beni mahvediyor aç da yatamıyorum sürekli acıkıyorum illa yediklerime dikkat etmem gerekiyor yaklaşık 20 gündür ne yesem yiyeyim gece 12'de de yesem bir şey olmuyordu birkaç gündür yine gazım var bir tek ben mi yaşıyorum bunu yahu😭 21 haftalığım
Ayyy bende yürüyen gazım resmen geçen gün sancı yaptı hatta yazmıştım buraya da gaz mı sancı mı anlamadım sağ tarafıma gidiyor çıkıyor. Yalnız değilsin canım bu konuda ama ne yapılabilir hiç bilmiyorum 🫩

Canım çok geçmiş olsun. Bu konuda bi bilgim yok ama stres olma zaten yarın detaylın varmış orada her şeye bakıyorlar kendi doktorunun görmesi çok daha iyi. Ona göre seni yönlendirir. Güzel haberlerle gel inşallah

Almanya’da vakalar belki daha sık veya daha fazla kayıt altındadır bende ilk defa duydum açıkçası. Ban yapacaklar, eşime de yapacakalar. Burda hazirana kadar hava Çetin geçiyor zaten. Anneler için olanı Türk doktorlarımızda söyleyince bende biraz baktım bağışıklıkları düşük yaş sebebiyle bebeğe taşıyabilirler onlar sadece halsizlik öksürükle atlatır ama bebek için ölümcül olur diyor. Bizimkilere de uğraşmak zor gelecek gümrükte aşı sorabilirler dedim dün mecbur kaldılar yaptıracaklar ben oluyorum aşıyı bi zahmet olsunlar bizle aynı evde kalacaklar 😅 benim annem 65 yaş üstü, eşimin annesi de aktif çalışıyor doktor bebekle temastan 4 hafta önce olsunlar dedi, biz ocak ortası gibi olmalarına karar verdik. Aşıyı bulmak falan da ayrı dertmiş zaten 🥲
Olsunlar ya nolcak zararı olan bi şey değil bence. Bende annemle eşimle yaptırırım ona göre. Bi konuda daha bilgilendik çok şükür 🤭

Canım çok geçmiş olsun. Bu konuda bi bilgim yok ama stres olma zaten yarın detaylın varmış orada her şeye bakıyorlar kendi doktorunun görmesi çok daha iyi. Ona göre seni yönlendirir. Güzel haberlerle gel inşallah
Detaylı bir dört hafta önce yapıldı hiçbir sorun yoktuamşn İnşallah

Back
X