• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Evet canim o aclik durumunda kesin bende etkileniyorum ayy nasil pilim bitiyor biranda fisim cekiliyor sanki dun gece bu mesaji yazarkende oyleydim kizimi uyutuyordum o sirada nasil yazmisim mesaji baksana hahaha 😅
Ilk hamileligimde hic hatirlamiyorum boyle bisey gerci ozaman prenses gibiydim hic bir sorumluluğum yoktu 😆😆
Evet hepimiz öyleyiz sanırım özellikle ikince gebelik yaşayanlar ekstra sorumluluk var daha çok enerji tüketiyoruz o yüzden şekerimiz hemen düşüyor 🫠sağlıcakla kucagimizz alalimda bu günleri de mutlu mesut anlatalım bebislerimize

Bnm ilk kızım da gözükmüyordu beta da az ilerliyordu dr kğrtajbdedi hatta açsan alalım dedi ilk grbeliklerde normal demişti bn korkuda tokum dedim yarun gel aç yine kan alalım ama boş gebelik belli demişti. Ben çıkıp hemen devlete randevu aldım özeldi bububdiyen ve 2 gün sonraya gittim hem kalp atışını hem bebeği görmüştüm. Bidaha da özele gitmedim fobi olarak kaldı bende güvenemiyorum artıl dr lara. Kızım şimdi 11yaşında. Geç döllenme olmuş. Zaten 15 aralıl evlilik ben 6 ocakta test yapmıltım adet olmam gereklidi olmadım drlar son adette göre hesapladı evlenmeden hamile kalmışım gibi gösterdiler anlatmaya çalıstım ama bşz böyle yapıyoruz dedi hepsi sadece 1 dr bidaha gittiğinde son adet bilmiyorum de diye akıl vermişti
tabi beklemek bencede en sağlıklısı ben 10. haftaya kadar bekledim ama maalesef embriyo hala oluşmamıştı 💔

Kizlar merhaba hepinize çok acil basina gelen varmi 26 haftalik gebeyim acilden geldim kanli akintim var bi sorun yok dedi gonderdiler basiniza geldimi puturlu kan geliyo ama akintiyla beraber bazen kahverengi bazen pembemsi

Kizlar merhaba hepinize çok acil basina gelen varmi 26 haftalik gebeyim acilden geldim kanli akintim var bi sorun yok dedi gonderdiler basiniza geldimi puturlu kan geliyo ama akintiyla beraber bazen kahverengi bazen pembemsi
Geçmiş olsun bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz normal zaman gibi

Kızlar ateş ölçeri olarak bundan aldım ben nasıl iyimi ?

Eklentiler

• 1000002148.webp
    1000002148.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 16
Bence kadın doğuma bir gidin ultrasonla bakılsın bebeğe

Pembe ve kırmızı akıntı dikkate alınmalı kahve rengi kanama eski kanamadir ama sizin dediğiniz yeni kanama
Acilde alttan ve karindan bakti nstyede girdim bi problem yoktu haftasonu olduğu için gidemedim polikinlige dolu doluda degil sadece tuvalette afedersiniz peceteye gekiyor

Kızlar şeker yüklemesi yaptırdımmm
Çok kötü değil ama kuscaktım valla.🫩 Neyse sonuçlar gayet güzel çıkmış şükürler olsun çok çok sınırda kansızlık cıkmıs ama doktor onun için bi şey demedi .
Bir tek kültür kaldı ama bi kaç gün sonra çıkıyormuş bakalım beklemedeyim.
Galiba artık rutin baktıracağımız bi şey kalmadı hahaha beklemeyeni geçiyoruz artık 🤭

Kızlar şeker yüklemesi yaptırdımmm
Çok kötü değil ama kuscaktım valla.🫩 Neyse sonuçlar gayet güzel çıkmış şükürler olsun çok çok sınırda kansızlık cıkmıs ama doktor onun için bi şey demedi .
Bir tek kültür kaldı ama bi kaç gün sonra çıkıyormuş bakalım beklemedeyim.
Galiba artık rutin baktıracağımız bi şey kalmadı hahaha beklemeyeni geçiyoruz artık 🤭
Çok şükür canım
Evet ya 24ten sonra neler yapılacak acaba🥹

Evet hepsine bakıldı normal bi sorun yok dediler dinlenicem âuan sariya donuyor hafif kirmizlikta var b8de alttan baktiği icin acaba cok kan grlmiş olabilirmi
Valla doktorunuz özeldemi yoksa devlet mi bence bir doktorunuza danışın benimde 14 haftalikta kanamam olmuştu o günde hafta sonu olduğu için doktorumdan özel muayene istemiştim eğer ulasabilirseniz doktorunuza bir ulaşın derim

Back
X