• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart Anneleri

Canım ben yan yatarak başladığım geceyi yüz üstü bitiriyorum bilmeden. Geçen gün o kadar uzun süre yarı yüzüstü yatmışım ki kalktığım bebek aksi tarafına toplanmıştı çok korktum hatta. Ben zararlı olduğu düşünüyorum dikkat etmek lazım
Zararlı canım şimdiden sol tarafa yatmayı alışkanlık haline getirmeli

Kızlar bana bol elbiselerim hariç hiçbir şey olmuyor beli lastikli pantolonlarım, taylarım hatta pijamalarım çok sıkıyor göbegimi ne yapıcaz u konuda siz ne durumsasınız?

Ben diğerinde lierac kullanmıştım ama bacaklarımı unuttuğum için orda çatlama olmuştu karnımda olmadı son günler belli belirsiz oldu o kadar şimdi yine sanırım lierac kullanırım aman bacaklarınızı filan unutmayın 😅
Biz sadece göbeği düşünürken bacak ve aslında kalça da önemli dikkat etmekte fayda var 😊

Canım ben yan yatarak başladığım geceyi yüz üstü bitiriyorum bilmeden. Geçen gün o kadar uzun süre yarı yüzüstü yatmışım ki kalktığım bebek aksi tarafına toplanmıştı çok korktum hatta. Ben zararlı olduğu düşünüyorum dikkat etmek lazım
Canım işte bende farketmiyorum uyanınca hemen dönüyorum.Göbek büyüyünce istesekte dönemeyiz inşallah alışırız şimdiden.

Ayy kuzum öbür sefer bana kimse bacaktan filan bahsetmedi bacaklarım çok kötü çatladı 😅şimdi benden söylemesi her yerinize sürün 😅
Baştan aşağı kremlenelim😂 canım birde meme ucu için de tahinin üstünde biriken yağ varya çok iyi diyorlar ne kadar doğru bilmem varmıdır gerçekliği. Emzirirken yara olmasını engelliyormuş🤔

Baştan aşağı kremlenelim😂 canım birde meme ucu için de tahinin üstünde biriken yağ varya çok iyi diyorlar ne kadar doğru bilmem varmıdır gerçekliği. Emzirirken yara olmasını engelliyormuş🤔
O konuda lansinoh tan iyisi yok bence hamileliğin sonlarına doğru başlanıyor sürülmeye

Back
X