• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart Anneleri

AA bu da yeni çıkmış pratik görünüyor canım senin hiç yoksa bundan Alman mantıklı olur tabi
Ben eskiden elektrikli kullanmıştım ama kablo vs otur tut bekle, öyle yapmak istemiyorum madem alıcam dedim böyle alayım bundan da baya memnun insanlar ya bakalım

Kızlar yetiştim bende 😂geç oldu biraz ama güzel grup olmuş eline sağlık P perfectbaby 💕😘evet kızlar ilk sorum herkes cinsiyeti öğrendi sanırım? Birde alışveriş için hangi haftayı düşünüyorsunuz aranızda ikinci kez anne olanlar daha tecrübeli . Fikirlerinize ihtiyacım olacak😍

Hoşgeldin🎀 Ben biraz daha beklicem alışveriş için şu an 15. Hafta diye görünüyor son kontrole göre, 20 den sonra yavaş yavaş alırım şu detaylı ultrasonu da atlatalım kafam onda şu an dilerim herşey yolunda der🙏❤️🌟
Kızlar yetiştim bende 😂geç oldu biraz ama güzel grup olmuş eline sağlık P perfectbaby 💕😘evet kızlar ilk sorum herkes cinsiyeti öğrendi sanırım? Birde alışveriş için hangi haftayı düşünüyorsunuz aranızda ikinci kez anne olanlar daha tecrübeli . Fikirlerinize ihtiyacım olacak😍

Hoşgeldin🎀 Ben biraz daha beklicem alışveriş için şu an 15. Hafta diye görünüyor son kontrole göre, 20 den sonra yavaş yavaş alırım şu detaylı ultrasonu da atlatalım kafam onda şu an dilerim herşey yolunda der🙏❤️🌟
Hoşbuldum 🌸 bencede mantıklı 20 hafta detaylı ultrason bitince alışveriş yapmak. İnşallah her ultrasonumuz sorunsuz ve harika geçer. 🤲💕

Hoşgeldin canım her daim yanındayız 😍🤗

Kızlar yüz üstü yatan varmı aranızda? Ben gece yüz üstü uyurken buluyorum kendimi sonra sola dönüyorum ama erken haftalarda mı rahatsız etmiyor acaba? yada ne zaman dikkat etmeliyiz? Fazla karışık sordum😂

Kızlar yüz üstü yatan varmı aranızda? Ben gece yüz üstü uyurken buluyorum kendimi sonra sola dönüyorum ama erken haftalarda mı rahatsız etmiyor acaba? yada ne zaman dikkat etmeliyiz? Fazla karışık sordum😂
Ah ah canım ben oğlanda son güne kadar nerdeyse sırt üstü yattım zararlı aslında 🫣ama şimdiden alıştırmak gerekiyor yoksa doktor dikkat et dediği zaman insan yine aynı alışkanlığına dönüyor alışamıyor yeni duruma 😅ben şimdiden bu sefer sola yatmaya çalışıyorum

Ah ah canım ben oğlanda son güne kadar nerdeyse sırt üstü yattım zararlı aslında 🫣ama şimdiden alıştırmak gerekiyor yoksa doktor dikkat et dediği zaman insan yine aynı alışkanlığına dönüyor alışamıyor yeni duruma 😅ben şimdiden bu sefer sola yatmaya çalışıyorum
Aynen haklısın canım alıştırmak lazım sonra zorlanmadan için 😇

Henüz almadım canım ama 10 haftadan itibaren bebe yağı kullanıyorum. Bio_oil ve Lıerak krem almayı düşünüyorum varsa öneriniz alalım hanımlar🥰
Ben diğerinde lierac kullanmıştım ama bacaklarımı unuttuğum için orda çatlama olmuştu karnımda olmadı son günler belli belirsiz oldu o kadar şimdi yine sanırım lierac kullanırım aman bacaklarınızı filan unutmayın 😅

Canım ben yan yatarak başladığım geceyi yüz üstü bitiriyorum bilmeden. Geçen gün o kadar uzun süre yarı yüzüstü yatmışım ki kalktığım bebek aksi tarafına toplanmıştı çok korktum hatta. Ben zararlı olduğu düşünüyorum dikkat etmek lazım

Back
X