- 3 Mayıs 2016
- 734
- 1.014
- 113
- Konu Sahibi perfectbaby
Ben 2 kilo verdim canımYok kilo verelimabartmış biraz sanki hemde 20. Haftaya kadar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 2 kilo verdim canımYok kilo verelimabartmış biraz sanki hemde 20. Haftaya kadar
Canım demek senin hamişliğin bulantılı geçiyor kilo vermen çok normal ama uzun sürmüş biraz seninki. Benim de arkadaşım kusmaktan kilo verdi 13. Haftaya kadar sonra 30 kilo aldı mide bulantısı geçince yiyemedi zamanlarında acısını çıkardıBen 2 kilo verdim canım63 ile başlamıştım 61 şuan. Sadece hayatta kalacak kadar yiyebiliyorum. Geceleri yatmadan mutlaka prizin içiyorum içmesem ertesi gün mahvoluyorum kurmaktan ve 19.haftam
buna rağmen bebişin gelişimi önde gidiyor maşallah. Kilosu da boyu da 10 gün kadar önde diyor doktor. Umarım 5.aydan sonra biraz normale dönerim
![]()
Bebek , amniyon sıvısı, plasenta, kan hacmi artışı yaklaşık 1.5- 2 kilo eder diye düşünüyorum 20. Haftaya kadarCanım kusura bakma da doktorun da abartmışben hiçbir şey yiyemediğiö halde 16haftada 2kilo almışım düşün o nasıl olacakmış
![]()
Yani ayy dimi amaBebek , amniyon sıvısı, plasenta, kan hacmi artışı yaklaşık 1.5- 2 kilo eder diye düşünüyorum 20. Haftaya kadar![]()
Kek yerken okuyorum şu an bunlarıBebek , amniyon sıvısı, plasenta, kan hacmi artışı yaklaşık 1.5- 2 kilo eder diye düşünüyorum 20. Haftaya kadar![]()
Afiyet olsun canım bende koca bir dilim pastayı yedim şuan gelsin kilolarKek yerken okuyorum şu an bunları![]()
Sana da afiyet olsun aman ben hep dikkat ettim zaten başka ne zaman kilo almak bu kadar rahat oldu ki en azından sebebi güzel diye teselli edelim birbirimizi nolurAfiyet olsun canım bende koca bir dilim pastayı yedim şuan gelsin kilolar![]()
Ya ben diğer gebeliğimde dikkat etmiştim çiğ kuruyemişi bile sayılı yiyordum şimdi öyle değilim aman nasılsa verilebilen bir kiloAynen şimdi yemiycez ne zaman yiycez![]()
Hoşgeldin aramızaMerhabalar Allah'ın izniyle bende Mart annesi olucam17 Haftadayiz Mart sonu gözüküyor kısmetse Bursadayim hepinize bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı diliyorum
![]()
Çok mantıklı düşünmüşsün canım normaller daha güzel ben diğerinde de normallerden almıştımKızlar pentide pijamalarda 1 alana 1 bedava varmış önden düğmeli çok model var ben birkaç tane sipariş verdim isteyen baksın derim, klasik lohusa pijamaları çok demode oluyor bunlar daha iyi duruyor gibi geldi
Bende bakıyordum pijama takımlarına, pijamalrın gelince bundan fotoğraf atar mısın canımKızlar pentide pijamalarda 1 alana 1 bedava varmış önden düğmeli çok model var ben birkaç tane sipariş verdim isteyen baksın derim, klasik lohusa pijamaları çok demode oluyor bunlar daha iyi duruyor gibi geldi
Atarım tabii, bakalım bedeni büyük aldım tutturabilecek miyim görücez artıkBende bakıyordum pijama takımlarına, pijamalrın gelince bundan fotoğraf atar mısın canım
HoşgeldinGüzel anneleeer herkese merhababen bu grubu nasıl kaçırmışım kızdım kendime
Herkes burda ne güzel çok mutlu oldum
Bende 16+4 oldum. Bulantilar devam ediyor hala -2 kilodayım
Prenslerin arasına bir prenses de ben ekliyorum kızım oluyor inşallah
![]()
Sağlıkla alalım inşallah hepimiiiizHoşgeldinSağlıkla kavuş prensesine inşallah, ben de bir prenses bekliyorum
Benim de son kontrole göre 16+1 ama her gidişimde birkaç gün öne gidiyor bakalım doğrusunu cumartesi öğrenicem, bayadır kontrole gitmedim randevu tarihini bekliyorum da zor geldi çok yaa uzun geldi keşke haftada bir olsaymış gidip gidip görseymişim
Detaylı için randevuları aldınız mı kızlar hayırlısıyla iyi şekilde onu da bir atlatsak
![]()
Hoş geldin aramızaGüzel anneleeer herkese merhababen bu grubu nasıl kaçırmışım kızdım kendime
Herkes burda ne güzel çok mutlu oldum
Bende 16+4 oldum. Bulantilar devam ediyor hala -2 kilodayım
Prenslerin arasına bir prenses de ben ekliyorum kızım oluyor inşallah
![]()
Sağlıkla alalım inşallah hepimiiiizbenimkinde bı önceki randevuda 5 gün önce çıkmıştı bu son randevuda 2 gün önce çıktı tamamen ölçümlere göre söylüyorlarmış. 19. Haftada tekrar kontrol randevusu var ama muhtemelen o zaman belirler diyorum detaylı için bakalım inşallah hepimizin sorunsuz geçer
![]()
ben de çok zor bekliyorum hayatımın en zor bekleyişleri Rabbim sağlıkla büyütüp kucağımıza gelmelerini nasip etsin yavrularımızın. Haftaya randevu aşacağım canım detaylı için son ultrason tarihine göre bugün 18. Haftam.HoşgeldinSağlıkla kavuş prensesine inşallah, ben de bir prenses bekliyorum
Benim de son kontrole göre 16+1 ama her gidişimde birkaç gün öne gidiyor bakalım doğrusunu cumartesi öğrenicem, bayadır kontrole gitmedim randevu tarihini bekliyorum da zor geldi çok yaa uzun geldi keşke haftada bir olsaymış gidip gidip görseymişim
Detaylı için randevuları aldınız mı kızlar hayırlısıyla iyi şekilde onu da bir atlatsak
![]()