• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart Anneleri

Yaa ben hissediyorum sanırım etrafındakilere sordum evet hareket dediler 😍 Böyle sanki kalbim orada atıyormuş gibi oluyor pıt pıt oluyor tabi çok sık değil nadiren 🥰
Canım benim de öyleydi ama sonra plesantanın arkasına geçmiş minik bebişim 😅 şimdi ses yok 😅

Kızlar ben de ufak ufak hissediyorum pıt pıt hareketler acaba kendi mi siye bir düşünüyorum. Ama daha önce olan şeyler değil ilk kez hissediyorum. Özellikle yemek yiyip sırtüstü yaptıktan sonra benim plasenta arkadamış. Ama böyle sık sık da hissetmiyorum yani şimdi hissetmediğim de de korkmaya başlıyorum😅😅 ama normal değil böyle oluyor

Kızlar ben de ufak ufak hissediyorum pıt pıt hareketler acaba kendi mi siye bir düşünüyorum. Ama daha önce olan şeyler değil ilk kez hissediyorum. Özellikle yemek yiyip sırtüstü yaptıktan sonra benim plasenta arkadamış. Ama böyle sık sık da hissetmiyorum yani şimdi hissetmediğim de de korkmaya başlıyorum😅😅 ama normal değil böyle oluyor
Benim minik plasentanın önündeydi dün kontrolde gördüm ki arkasına geçmiş annem biraz beni merak etsin dediyse demek 😅😅🤭ben de geçen hafta pıt pıt günde bir iki defa hissederken bugünlerde niye hissetmiyorum acaba diyordum 😅hissetmediğinde de korkma her an arkasına geçebilir 😅

Merhaba kızlar birşeysormak istiyorumm. Multivitamin ile beraber d vitamini ve demir ağır geliyormu kullanan varmı? Multivitamin içindede var ya demir ve d vitamini Kaçıncı haftadan beri bu şekilde kullanıyorsunuz? Bide kaçlık d vitamini alıyorssunuz ayrıca mesela?

Back
X