• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 Mart Anneleri

Kahvaltıda mutlaka ev yapımı yoğurt ye canım çok iyi kalsiyum oluyor
Ya tek öyle yetmiyormuş ki günlük ihtiyacı karşılamak için baya bişey tüketmek gerekiyormuş listelere bakınca yoğurt yiyorum peynir de ama buna ek her gün süt kefir vs içmiyorum içemiyorum öyle

Benimde eylülde kan değerlerim bakıldı en son, demir b12 folat magnezyum hepsi gayet normaldi. Ama yinede demir ve magnezyum hapı verdi. d vitamini bakılmadı hiç onuda verdi doktorlarda bir garip..

12bitip 13e girene kadar fitil devam etti bende sonra bıraktırdı doktorum promester progesteron iğne de 9.haftaya kadardı
Bizimde öyle bitecekti ama 11. Haftada çok yoğun bir kanama yaşadım büyük bir kanama alanım vardı 17. Haftaya kadar da kahverengi lekenlenme sürdü o yüzden henüz bıraktirmadi maalesef

Ya tek öyle yetmiyormuş ki günlük ihtiyacı karşılamak için baya bişey tüketmek gerekiyormuş listelere bakınca yoğurt yiyorum peynir de ama buna ek her gün süt kefir vs içmiyorum içemiyorum öyle
Benim diğer gebeliğimde kalsiyum sıkıntısı hiç olmadı hep günlük yerdim yatmadan önce de mutlaka süt içerdim süt veya kefir de günlük alınırsa sıkıntı olmaz

Bizimde öyle bitecekti ama 11. Haftada çok yoğun bir kanama yaşadım büyük bir kanama alanım vardı 17. Haftaya kadar da kahverengi lekenlenme sürdü o yüzden henüz bıraktirmadi maalesef
Anladım bende de yoğun kanama olmadı ama lekeler 9da bitti 12de kahverengi yine gelmişti birkaç gün daha sağlıklı hamilelikler olsun sağlıkla kucağımıza alalım da 🤲❤️dert değil gerisi

Back
X