- Konu Sahibi perfectbaby
-
Braun kulaktan aldım kuzuBenden de bir soru, ateş ölçer ne aldınız? Braun kulaktan ölçen önerisi çok gördüm sizde durum ne?
Benden de bir soru, ateş ölçer ne aldınız? Braun kulaktan ölçen önerisi çok gördüm sizde durum ne?
Ben de Braun alıcım diğerlerine göre bir tık daha pahalı ama kalite ve uzun ömürlük açısından en iyiBraun kulaktan aldım kuzu
Ablamda yeğenimde senelerce kullandı çok kaliteli kullanışlı o yüzden direkt aldım ben
Pekii canım sen banyo takımını aldın mıBen de Braun alıcım diğerlerine göre bir tık daha pahalı ama kalite ve uzun ömürlük açısından en iyi
Şundan aldım bir de küvet alacağım köpük file alacağım küvetlere yakılan. Ayaklı almayacağım söylenen boşuna eşya yükü hiç gerek yok diyorlar banada öyle geliyor oturarak yıkamak dala sağlıklı .Pekii canım sen banyo takımını aldın mı
Aaa ne güzelmiş resimdeki adı ne olarak geçiyoŞundan aldım bir de küvet alacağım köpük file alacağım küvetlere yakılan. Ayaklı almayacağım söylenen boşuna eşya yükü hiç gerek yok diyorlar banada öyle geliyor oturarak yıkamak dala sağlıklı .
Bu güzelmiş yaa pratik de aslında peki kaç cm olana kadar kullanılıyor ki?Şundan aldım bir de küvet alacağım köpük file alacağım küvetlere yakılan. Ayaklı almayacağım söylenen boşuna eşya yükü hiç gerek yok diyorlar banada öyle geliyor oturarak yıkamak dala sağlıklı .
Böyle canım yorumlar falan çok iyi zatenAaa ne güzelmiş resimdeki adı ne olarak geçiyo
15 kg canımBu güzelmiş yaa pratik de aslında peki kaç cm olana kadar kullanılıyor ki?
EveeetKızlar aranızda öğretmen olan güzel öğretmenlerimizin gününü kutluyorum
Canım benim teşekkür ederim senin de öğretmenler günün kutlu olsunKızlar aranızda öğretmen olan güzel öğretmenlerimizin gününü kutluyorum
Teşekkür ederim canım benimEveeet
Öğretmenler gününüz kutlu olsunn güzeller güzeli öğretmenler çiçeği burnunda anneler
Teşekkür ederim canım senin ve gruptaki diğer öğretmenlerin günü kutlu olsunKızlar aranızda öğretmen olan güzel öğretmenlerimizin gününü kutluyorum
Ben ilk çocukta hiç öyle bi şey kullanmadım canım yine almayı düşünmüyorumKızlar bu emzirme yastıkları standart mı ben biraz büyük istiyorum bir de kumaşı filan organik ya da pamuklu olmalı var mı aranızda alıp memnun kalan link atsın
Kuzum doktorum ilk normal yaptırdı bana 28. haftada boğmacalı yaptırıcaksın dediKızlar tetanozu karma mı yaptırdınız normal miben normal yaptırdım ikinci dozda karna yaptırayım diyorum boğmacalı olandan
Ayy iyi bari canım çok sevindim sanki burda okudum sizden doğru hatırlamışımKuzum doktorum ilk normal yaptırdı bana 28. haftada boğmacalı yaptırıcaksın dedi
Senin yöntemin doktorumun yöntemi olmuş tebriks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?