- Konu Sahibi perfectbaby
-
Gece biz uyuyoruz bebek kıpırtısı başlıyorCanım benim de uyku problemim başladı gece evi oda oda geziyorum
Şükür dediğin gibi
Oyyyyy kıpırtılarına kurban onlarınGece biz uyuyoruz bebek kıpırtısı başlıyor
Canım annemler almış bana şu katlanır küvet setinden kardeşimde e bebekten havlu bornoz falan almış ben beğendim açıkcası. Bebek bakım ürünleri hâlâ almadım bende. Bez markasında çok kararsızım hangisi bebeğimin cildine uyar ilk hangisi ile başlasam diye kararsızım?Ben banyo hariçç diğerlerini bitirdim gibi
Kızlar banyo takımı küvet havlu bakım ürünleri falan neler aldınız ben nedense alamıyorum banyoyla ilgili sanki yanlış yapıcam gibi geliyo yardımcı olur musunuz
Bez ben prima aldım yenidoğanda sonra değiştirir miyim bilmiyorumCanım annemler almış bana şu katlanır küvet setinden kardeşimde e bebekten havlu bornoz falan almış ben beğendim açıkcası. Bebek bakım ürünleri hâlâ almadım bende. Bez markasında çok kararsızım hangisi bebeğimin cildine uyar ilk hangisi ile başlasam diye kararsızım?
Canım iyi yapmışsın benim ilk oğlumda prima dışındakiler alerji yapıyordu katlanan fileli aldım çok güzel canım bebek bakım ürününü almadım daha bakalım evet mustela genel olarak iyidirBez ben prima aldım yenidoğanda sonra değiştirir miyim bilmiyorum
Ama diğer markalarda alerjiden korktum 2 paket ilk aşamada aldım sonrası sonra
Sanırım bende katlanan fileli olanlardan alıcam
Bebek bakımda da mustela öneriyor çoğu anne bende mustela tercih edicem sanırım
Ben hem küvet aldım hem bundan aldım küvetin içinede konup yatırılabiliyor. Yüzde yüz bambu bebek lifi aldım. Mustelanın setini aldım havlu olarakta dayım Pierre Cardin bornoz havlu almış ama herkes diyor ki ilk 2 3 ay için yüzde yüz bambu havlu alman lazım bir tanede ondan alıp bitiricem banyo alış verişiniBen banyo hariçç diğerlerini bitirdim gibi
Kızlar banyo takımı küvet havlu bakım ürünleri falan neler aldınız ben nedense alamıyorum banyoyla ilgili sanki yanlış yapıcam gibi geliyo yardımcı olur musunuz
Hoş geldin canım aramıza sağlıklaKızlar merhaba hepinize ben bu grubu nasıl fark etmedim diye düşünüyorum . Bende inşallah mart sonu annesi olacağım
Hoş buldum canım. 22. Haftadayım oğlum olacak inşallahHoş geldin canım aramıza sağlıklasen ne bekliyorsun kaçıncı haftadasın
Merhaba hoşgeldin aramıza bizler de Mart sonuKızlar merhaba hepinize ben bu grubu nasıl fark etmedim diye düşünüyorum . Bende inşallah mart sonu annesi olacağım
Hayırlı olsun güzel yumurtalar ve sonrası altın embriyolarınız olsun inşallahHanımlar merhaba Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahben tüp bebek sürecine yeni başladım ve yarın yumurta toplama işlemim var bana tecrübelerinizi anlatır mısınız biraz korkuyorum da
Hoş buldum canım. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz. Ben diyabet hastasıyım önceden beri doktor 37. Haftada alırız dedi. Normalde Nisan başı gibiydi ama bakalım artıkMerhaba hoşgeldin aramıza bizler de Mart sonu
Hiç bir şey olmuyor canım. İlk defa anestezi tarzı şey almama rağmen hiçbir şey hissetmiyor insan . Kolaylıkla geçsin inşallahHanımlar merhaba Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahben tüp bebek sürecine yeni başladım ve yarın yumurta toplama işlemim var bana tecrübelerinizi anlatır mısınız biraz korkuyorum da
Yaa sağlıkla gelsin de sağlıkla kucağımıza alalım da önemli olan bu inşallahHoş buldum canım. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz. Ben diyabet hastasıyım önceden beri doktor 37. Haftada alırız dedi. Normalde Nisan başı gibiydi ama bakalım artık
Ay hareketleri daha kuvvetli mi oluyor 24 den sonra canım. Ben 22 oldum 5 gündür hissediyorum hareketlerini. Çok değişikYaa sağlıkla gelsin de sağlıkla kucağımıza alalım da önemli olan bu inşallahben 24+2deyim
Sürecin hayırlı uğurlu olsun inşallah. Güzel mutlu haberler alırsın . Hiç korkma hepimiz aynı süreçlerden geçtikHanımlar merhaba Allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahben tüp bebek sürecine yeni başladım ve yarın yumurta toplama işlemim var bana tecrübelerinizi anlatır mısınız biraz korkuyorum da
Evet dışardan görünüyorAy hareketleri daha kuvvetli mi oluyor 24 den sonra canım. Ben 22 oldum 5 gündür hissediyorum hareketlerini. Çok değişik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?