2026 Mart tüp bebek anneleri 🥰🤗

Evet canım ben aldım çok rahat ediyorum istesemde dönerken uyanıp tekrar sağ yada soluma dönüyorum hatta sırt üstü rahat edemediğimi fark ettim .

Eklentiler

• 1_org_zoom (1).webp
    21 KB · Görüntüleme: 10
Evet canım ben aldım çok rahat ediyorum istesemde dönerken uyanıp tekrar sağ yada soluma dönüyorum hatta sırt üstü rahat edemediğimi fark ettim .
Aynısından aldım ama ben nasıl beceriyorsam bunda da düz yatabiliyorum
Ben zaten hamile olmadan önce de deli gibi dönen bi insandım çok yoruyor uykum beni çok
Bu sabah eşime sırtıma tenis topumu diksek dedim ciddi ciddi

Yahu benimde eşim deli gibi yatıyor korkuyorum karnıma ayağını atacak diye arada koltuğa gidip yatıyorum zaten gece uykularım bölük bölük neden böyle anlamıyorum.

Ya kızlar bende bebeğin üstüne doğru dönüyorum yani yüz üstü bir bakıyorum dönmüşüm benlik bir şey değil istemsizce oluyor bu konuda çözüm bulan lütfen banada söylesin.

Ya kızlar bende bebeğin üstüne doğru dönüyorum yani yüz üstü bir bakıyorum dönmüşüm benlik bir şey değil istemsizce oluyor bu konuda çözüm bulan lütfen banada söylesin.
Ahh kuzumm Allaha emanetiz
Uzun hamile yastıklarından alıcam en kötü hiç istemiyorum onu almayıda gerçi çok yer kaplıyo ve rahatsız gibi gözüküyo

Canım ilk oğlumda son güne kadar sırt üstü yattım doğuma kadar öyle ayarlayamadım bi kendime ama çok şükür bir sorun olmadı gönül ister ki hep sola yatalım ama olmuyor maalesef ben beceremedim

Canım bu aralar benimde takıldığım konu bu henüz almadım gerçekten büyük ihtiyaç mı bende merak ediyorum?
Canlarım lansinoh ilk doğumdan tecrübemle ilk aldığım şeylerden biri oldu söyleyim Ayrıca silikon kapak almıştım ama hiç kullanmadım kullananlardan da meme ucuna geçişte sorun yaşadıklarını duydum. Gümüş kapaksa yara durumunda hızlıca iyileşme sağlıyor başka şeyler yerini o kadar başarılı tutmuyor inanın eğer sorun olursa o acı da başka hiçbir şeye benzemiyor o yüzden parasını hakeden bir ürün derim şahsen

Ama sen böyle dedikten sonra ben nasıl almayayım mecbur alıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…