- 27 Ağustos 2022
- 618
- 674
- 53
- Konu Sahibi perfectbaby
-
Evet canım ben aldım çok rahat ediyorum istesemde dönerken uyanıp tekrar sağ yada soluma dönüyorum hatta sırt üstü rahat edemediğimi fark ettim .Aynı canım ben de öyleyim ilk oğlumda doğuma kadar son güne kadar sırt üstü uyumuştum sırt ağrısı filan oldu başka bi şey olmadı çok şükür ama hamile yastıkları var bu sefer belki öyle bi şey alabilirim huzursuz oluyorum valla ben deMother Night almıştı sanırım
Aynısından aldım ama ben nasıl beceriyorsam bunda da düz yatabiliyorumEvet canım ben aldım çok rahat ediyorum istesemde dönerken uyanıp tekrar sağ yada soluma dönüyorum hatta sırt üstü rahat edemediğimi fark ettim .
Bende sızlama değil de kaşınma varMerhaba canım benim oluyor ama arada. Bide sızlama oluyor pütür pütür olunca.
Yahu benimde eşim deli gibi yatıyor korkuyorum karnıma ayağını atacak diyeAynısından aldım ama ben nasıl beceriyorsam bunda da düz yatabiliyorum
Ben zaten hamile olmadan önce de deli gibi dönen bi insandım çok yoruyor uykum beni çok
Bu sabah eşime sırtıma tenis topumu diksek dedim ciddi ciddi
Canım bende de göğüs ucum kabuk kabuk, arada sızlama ,kaşınma hepsi var. Belkide dediğin gibi süt bezleri ile ilgili olabilir.Bende sızlama değil de kaşınma varsüt bezlerinin aktifleşmesiyle mi ilgili acaba
Evet canım bende duydum bunu. Koltuk altından bir sızı geliyor arada.Bende sızlama değil de kaşınma varsüt bezlerinin aktifleşmesiyle mi ilgili acaba
Bende hem kaşıntı hem sızlama oluyor canım.Bende sızlama değil de kaşınma varsüt bezlerinin aktifleşmesiyle mi ilgili acaba
ChatGPT de öyle diyor. Sadece bana farklı geliyor hiç yaşamayıncaCanım bende de göğüs ucum kabuk kabuk, arada sızlama ,kaşınma hepsi var. Belkide dediğin gibi süt bezleri ile ilgili olabilir.
Ahh kuzumm Allaha emanetizYa kızlar bende bebeğin üstüne doğru dönüyorum yani yüz üstü bir bakıyorum dönmüşüm benlik bir şey değil istemsizce oluyor bu konuda çözüm bulan lütfen banada söylesin.
Canım ilk oğlumda son güne kadar sırt üstü yattım doğuma kadar öyle ayarlayamadım bi kendime ama çok şükür bir sorun olmadı gönül ister ki hep sola yatalım ama olmuyor maalesef ben beceremedimYa kızlar bende bebeğin üstüne doğru dönüyorum yani yüz üstü bir bakıyorum dönmüşüm benlik bir şey değil istemsizce oluyor bu konuda çözüm bulan lütfen banada söylesin.
Evet ben de becemiyorumCanım ilk oğlumda son güne kadar sırt üstü yattım doğuma kadar öyle ayarlayamadım bi kendime ama çok şükür bir sorun olmadı gönül ister ki hep sola yatalım ama olmuyor maalesef ben beceremedim
Kızlar bu gümüş göğüs ucu koruyucu hakkında ne düşünüyorsunuz ben çok iyi şeyler düşünüyordum fiyatı görene kadaryani bu olmadan olmuyor mu ? Göğüsleri başka türlü koruyamıyor muyuz
Canlarım lansinoh ilk doğumdan tecrübemle ilk aldığım şeylerden biri oldu söyleyimCanım bu aralar benimde takıldığım konu bu henüz almadımgerçekten büyük ihtiyaç mı bende merak ediyorum?
Ama sen böyle dedikten sonra ben nasıl almayayımCanlarım lansinoh ilk doğumdan tecrübemle ilk aldığım şeylerden biri oldu söyleyimAyrıca silikon kapak almıştım ama hiç kullanmadım kullananlardan da meme ucuna geçişte sorun yaşadıklarını duydum. Gümüş kapaksa yara durumunda hızlıca iyileşme sağlıyor başka şeyler yerini o kadar başarılı tutmuyor inanın eğer sorun olursa o acı da başka hiçbir şeye benzemiyor o yüzden parasını hakeden bir ürün derim şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?