2026 Mart tüp bebek anneleri 🥰🤗

Kızlar selam tüp bebek ile hamilesiniz sanırım, herkese hayırlı olsun Bende dün test günümden bir gün önce T+8. günde 92 ile gebe olduğumu öğrendim. Yarın testi tekrarlayacağım dün haliyle kan verdikten sonra 3 saat sonucu çok heyecanlı ve stresli bir şekilde bekledim sonuç güzel oldu çok şükür akşam kendimi sıktığım için başım ağrıyordu Size sorum şu benim belirti olarak düne kadar ara ara kaşık ağrım vardı sadece ama bugün birden kesildi hatta dün baya yoğundu korkuyorum Allah korusun bir şey olmamıştır değil mi ? Kendimi sıktığım için

Teşekkürler size de hayırlı olsun sağlıkla kavuşun devamlı kalacak diye bi şey yok merak etmeyin katlanarak artsın sağlıklıca tutunsun inşallah bebeğiniz

Kızlar reflü yatağı alıyor musunuz? Benim oğlan zamanında öyle bişey yoktu, ihtiyaç olmuştu kendimiz eğim vermiştik. Şimdi alsam mı bilemedim

Kızlar reflü yatağı alıyor musunuz? Benim oğlan zamanında öyle bişey yoktu, ihtiyaç olmuştu kendimiz eğim vermiştik. Şimdi alsam mı bilemedim
Canım onu bilmiyorum da ben gece yatmadan bir yemek kaşığı zeytinyağı içip yatmaya başladım iki üç gündür reflü yok çok şükür buna bağlıyorum tavsiye ederim

Kızlar ya anksiyetem sürekli tavan yapmış halde
Şimdi bebeğin hareketlerini minik minik hissettim ya mesela bugün hiç hissetmedim acaba bişey mi oldu iyi mi diye kafayı yiyorum
Kendimi sürekli durduruyorum doktora gitmemek için çünkü biliyorum alışırsam hep gidicem ve bunu yapmakta istemiyorum
Kendimi yoruyorum hep

Daha yeni yeni ya ondan canım hiç merak etme ilk hissettiğin zamanlar öyle olacak hareketler güçlendikçe her gün daha net hissedeceksin

Canım çok normal bizimki de bir günümüz bir günümüze benzemiyor bir de bazen sırtını dönermiş dolayısıyla hareketleri arkaya doğru olduğu için hissetmez misiz. Böyle bir makalede okumuştum. Ama seni çok iyi anlıyorum ben bu anksiyeteler yüzünden destek almaya başladım

Benniyim canım bugün avm gezeceğim uzun zaman sonra bebek için. Bir bakalım neler varmış Salı günü de detaylı usg var benim heyecanlıyım sen nasılsın
Ayy çok tatlı bize de söyle neler varsa inşallah bizi de haberdar et çok heyecanlı benimki de cumartesi günü çok şükür canım yarın okul açılıyor ne çabuk bitti bu tatil modundayım

Ayy çok tatlı bize de söyle neler varsa inşallah bizi de haberdar et çok heyecanlı benimki de cumartesi günü çok şükür canım yarın okul açılıyor ne çabuk bitti bu tatil modundayım
Tabi canım haber veririm, inşallah hepimiz güzel haberler alalım. Ben bu sene çalışmadığım içln hem mutluyum hem de evde canım sıkılıyor

Kızlar tog değeri olan kundak uyku tulumu bakıyorum, owli'den baktım galiba ondan alıcam, daha önce alıp kullanan yada şimdi alan var mı ne aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…