- 5 Eylül 2021
- 1.362
- 676
- 73
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #2.061
Aynı durumdayım,cuma muayne günüm bu kahve leke yüzünden aşırı korkuyorumKızlar benimde lekelenmelerim devam ediyor ya çok yoğun değil ama her gün 1-2 sefer mutlaka kahverengi geliyor, bebekte gayet iyi doktora da ne zaman yazsam kahverengi ise sıkıntı yok ilaçlarını içiyorsun zaten diyor ama benim çok moralim bozuluyor
Çok teşekkür ederim5 haftayken gittiğinde Kese 9 mm olduğu için ve gayet sağlıklı bence, daha kalp atışı görünmemiştir normal. 7. Haftada görünür hatta 6 da bile görünebilir daha erken gitmek istersen
Merhaba canım doktorum da korkulcak bir sey yok diyor ilk olduğunda hemen kontrole gitmiştim bi sorun yoktu dün fitile başlayalım dedi sadece geceleri kullan dedi bugün lekelenmem yok fitilden dolayı akıntı oluştu sanırım. Benim bir gün oluyo sonraki gün olmuyo çok değişik anlayamadım. Kırmızı ve çok yoğum olmadığı sürece sorun yok demişti cuma kontrolum var canım bakalım bi daha sorucam inşallah kesilir insan hep tedirgin oluyorMerhaba şuan ne durumdasınız? Benimde iki gündür kahve leke geliyor ama ya damla şeklinde yada çok ara sıra peçeten ile sildikçe.Sanırım fitil ile dışarıya gelen bi leke.
Doktoruma sordum fitili 3 yapalım,kahverengi leke korktuğumuz bir durum degil dedi
İlk ölçümde 5 mm di sonraki hafta 6 hafta ile uyumlu ikisi de dedi. Tek yumurtadan iki ayrı kese de olabiliyormuş. Çok değişik terimleri var aynı kesede olduklarında zaten riskli oluyormuş. Ana çoğul gebelik zaten perinatolojinin gözetimi altında olması gereken bir gebelikmişMaşallahPeki kese boyutuna ne demişlerdi
Bende bu şekilde gördüm ama acile gittiğim için foto vermediler.kendi doktorumu bekliyorum,korkuyla
Beni muayne eden doktor iki kese var demişti sizinde iki kese görünüyor sanırım.tek yumurta ikizi tek kesede oluyor diye biliyorum
5+1 de keseyi gördüm bende fotoğrafı var mı senin benim böyle içinde bişeyler görünüyor bir bak istersen sanırım aynı zamanda kalmışız bende 6+3mMerhabalar şuan 6+3 teyim. hamileligimi ogrendigimde veya değerim 1862 di 4+5 haftalık ti 5+1 de doktora gittim hafta sonu araya girdiği için kesen gözüküyor 9ml boyutunda dediler 2 hafta sonra gel şuan gözükmüyor içinde daha yeni olduğu için belki kalp atışı var mı yok mu bakalım dediler ama sisteme yüksek riskili gebelik olarak girmişler randevu aldım 7+1 olduğum zaman gitmiş olucam yani kesede o süreçte gozukmemesi normal mi bir çok araştırma yaptım genellikle o haftalarda vajinal ultrasonla goruluyormus küçük olduğu. İçin ama benim gibi olanlar varsa beni de bı bilgilendirebilir mi inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder
ultrosondanda kaynaklanıyor olabilir bazı doktorların ultrosonları güzel bazılarınki kötü hiç bişeyi göremiyolarSevgili anne adayları ben de bir konuda çok sıkıntılıyım ve araştırmaktan artık üye olup sizlere danışmak istedim.
Sat:23 temmuz
Ovülasyon:10.08
1. Hcg: 21.08-156
2. Hcg: 29.08 -2065
Bugün Son adet tarihime göre: 9+2
Ovülasyona göre: 7+2 hamileyim
Birkaç kez doktora gittim sadece kese göründü. 6+5 (26 ekimde) doktora gittiğimde bebek var büyümeye başlamış 10 gün sonra gel dedi
Bu kadar geç kalp sesini duyan varmı? Herkes 6. Haftada duyduğunu söylüyor.
*ovülasyondan %100 eminim doktor kontrolünde yumurtan çatlamış 24 saati değerlendirin dedi.
Zaman geçmiyor pazartesi kontrolde duyabilirim değilmi?
Benimde cuma günü kontrolMerhaba canım doktorum da korkulcak bir sey yok diyor ilk olduğunda hemen kontrole gitmiştim bi sorun yoktu dün fitile başlayalım dedi sadece geceleri kullan dedi bugün lekelenmem yok fitilden dolayı akıntı oluştu sanırım. Benim bir gün oluyo sonraki gün olmuyo çok değişik anlayamadım. Kırmızı ve çok yoğum olmadığı sürece sorun yok demişti cuma kontrolum var canım bakalım bi daha sorucam inşallah kesilir insan hep tedirgin oluyor
Neler öğreniyoruz degil miİlk ölçümde 5 mm di sonraki hafta 6 hafta ile uyumlu ikisi de dedi. Tek yumurtadan iki ayrı kese de olabiliyormuş. Çok değişik terimleri var aynı kesede olduklarında zaten riskli oluyormuş. Ana çoğul gebelik zaten perinatolojinin gözetimi altında olması gereken bir gebelikmiş
Tabiki normal, çoğu kişi de geç döllenme oluyor ama bir kaç hafta sonra bebek göründüğünde tam netleşir haftası. Hayırlı olsunkızlar merhaba,
bugün doktor kontrolüne gittim uygulamaya göre 5+4 görünüyordu ama doktor çok küçük olduğunu muhtemelen geç döllenme olduğunu söyledi,
kese 2.4 mm göründü normal ultrasonla tam göremediği için vajinal baktı ve 4 haftalık baz alalım dedi bu durumda uygulama 1 hafta büyük gösteriyor.
bu durum normal mi? haftaya geri çağırdı net bakalım dedi dış gebelik yok dedi bebek şimdi ne kadarlık? bu durumda ben haziran annesi mi olacağım
çok teşekkürlerTabiki normal, çoğu kişi de geç döllenme oluyor ama bir kaç hafta sonra bebek göründüğünde tam netleşir haftası. Hayırlı olsun
Masallah masallah cok sevindimmmNihaliMercimek bugün kontrole gittim mercimek kadar göründü, uygulamaya göre 5+4 tü ama boyutuna göre doktor 4 haftalık geç döllenmiş muhtemelen dedi. çok şükür dış gebelik değil haftaya tekrar gideceğim sonraki hafta da kalp atışı duyulabilir dedi bakalım biraz rahatladım
Ayy ne güzel yaa ikizler Allah sağlıkla kavusmayı nasip etsin canım ben de cuma kalp atışı duycam inşallahBenimde cuma günü kontrol
İnşallah güzel sonuçlar alırız. Çok korkuyorum
İlk duyduğumda iki kesemi diye şaşkın ördek gibi oldum ama şimdi ikisinde de kalp atışı olsun istiyorum birsey olacak diye çok korkuyorum
inşallah keske sabırlı olup haftaya gitseydim böylede haftayı beklemek zorMasallah masallah cok sevindimmmdarısı basıma olsun insallah
Bana da aynısını söyledi doktor canım benim 4+5 di gittiğimde daha küçük yeni 4 haftalık gibi ama normal her gebelik farklı ilerler şuan için bir problem yok dedi 2 hafta sonra çağırdıkızlar merhaba,
bugün doktor kontrolüne gittim uygulamaya göre 5+4 görünüyordu ama doktor çok küçük olduğunu muhtemelen geç döllenme olduğunu söyledi,
kese 2.4 mm göründü normal ultrasonla tam göremediği için vajinal baktı ve 4 haftalık baz alalım dedi bu durumda uygulama 1 hafta büyük gösteriyor.
bu durum normal mi? haftaya geri çağırdı net bakalım dedi dış gebelik yok dedi bebek şimdi ne kadarlık? bu durumda ben haziran annesi mi olacağım
canım selam,Kızlar şuan 4+6 yım 2 gündür regl olacak gibi karın ağrım var ara ara oluyor ama sürüyor ağrı 1 saat falan tam regl öncesi yaşadığım ağrı gibi normal mi sizce yaşayan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?