Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı durumdayım,cuma muayne günüm bu kahve leke yüzünden aşırı korkuyorum
Ne ile karşılaştım diye strese girdim

Merhaba canım doktorum da korkulcak bir sey yok diyor ilk olduğunda hemen kontrole gitmiştim bi sorun yoktu dün fitile başlayalım dedi sadece geceleri kullan dedi bugün lekelenmem yok fitilden dolayı akıntı oluştu sanırım. Benim bir gün oluyo sonraki gün olmuyo çok değişik anlayamadım. Kırmızı ve çok yoğum olmadığı sürece sorun yok demişti cuma kontrolum var canım bakalım bi daha sorucam inşallah kesilir insan hep tedirgin oluyor

kızlar merhaba,
bugün doktor kontrolüne gittim uygulamaya göre 5+4 görünüyordu ama doktor çok küçük olduğunu muhtemelen geç döllenme olduğunu söyledi,
kese 2.4 mm göründü normal ultrasonla tam göremediği için vajinal baktı ve 4 haftalık baz alalım dedi bu durumda uygulama 1 hafta büyük gösteriyor.
bu durum normal mi? haftaya geri çağırdı net bakalım dedi dış gebelik yok dedi bebek şimdi ne kadarlık? bu durumda ben haziran annesi mi olacağım

İlk ölçümde 5 mm di sonraki hafta 6 hafta ile uyumlu ikisi de dedi. Tek yumurtadan iki ayrı kese de olabiliyormuş. Çok değişik terimleri var aynı kesede olduklarında zaten riskli oluyormuş. Ana çoğul gebelik zaten perinatolojinin gözetimi altında olması gereken bir gebelikmiş

5+1 de keseyi gördüm bende fotoğrafı var mı senin benim böyle içinde bişeyler görünüyor bir bak istersen sanırım aynı zamanda kalmışız bende 6+3m

Eklentiler

• 04897cab-7095-4c19-8dbe-7f5947813237.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 33
ultrosondanda kaynaklanıyor olabilir bazı doktorların ultrosonları güzel bazılarınki kötü hiç bişeyi göremiyolar

Benimde cuma günü kontrol
İnşallah güzel sonuçlar alırız. Çok korkuyorum
İlk duyduğumda iki kesemi diye şaşkın ördek gibi oldum ama şimdi ikisinde de kalp atışı olsun istiyorum birsey olacak diye çok korkuyorum

Neler öğreniyoruz degil mi
Bende ikizler hakkında birsey bilmiyorum yeni yeni öğreniyorum şaşırıyorum

Tabiki normal, çoğu kişi de geç döllenme oluyor ama bir kaç hafta sonra bebek göründüğünde tam netleşir haftası. Hayırlı olsun

Masallah masallah cok sevindimmm darısı basıma olsun insallah

Ayy ne güzel yaa ikizler Allah sağlıkla kavusmayı nasip etsin canım ben de cuma kalp atışı duycam inşallah

Merhaba herkese sat 26 Ağustos
Yaşım 35 ve tamamen bir süpriz ile geçen hafta erken gebelik testi ile hamileliğini öğrendim 7ye yaşına yakın bir kızım da var cuma kan verdim beta için
Herşeyi o kadar unuttum ki hiç birşey hatırlamıyorum ben de direk kalp atışı duymak için haftaya ilk kontrole gitmeyi düşünüyorum
İnşallah herkes sağlıcakla huzurla mutlulukla kucağına alsın bebişlerini

Bana da aynısını söyledi doktor canım benim 4+5 di gittiğimde daha küçük yeni 4 haftalık gibi ama normal her gebelik farklı ilerler şuan için bir problem yok dedi 2 hafta sonra çağırdı

Arkadaşlar bende dahil farkında mısınız günümüz gebelerinin büyük bir orani grupta kanaması lekelenmesi olmayan yok gibi hep kanamalı lekeli geçiyor bu günümüzde herşeyin ilaçlı hormonlu olmasından mi acaba gerçekten insan genetiği ile oynuyorlar mi.annem.diyor bizim zamanimizda asla böyle değildi simdi konu komşu mahalle kimi duysam diyor kanaması var gerçekten enteresan

Kızlar şuan 4+6 yım 2 gündür regl olacak gibi karın ağrım var ara ara oluyor ama sürüyor ağrı 1 saat falan tam regl öncesi yaşadığım ağrı gibi normal mi sizce yaşayan var mı aranızda?

Kızlar şuan 4+6 yım 2 gündür regl olacak gibi karın ağrım var ara ara oluyor ama sürüyor ağrı 1 saat falan tam regl öncesi yaşadığım ağrı gibi normal mi sizce yaşayan var mı aranızda?
canım selam,
cevap için teşekkürler benimde ara ara sancı oluyor maalesef ama normal dedi doktor ama uzun sürerse mutlaka bana ulaş dedi senin uzun gibi,kontrol de keseyi görmüş müydün? benimde daha çok küçük olduğundan o ağrılar illa olur kahverengi akıntı ve kandan korkma pembe kırmızı kanama olursa da hemen gel falan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…