- 23 Ağustos 2025
- 1.146
- 1.954
- 48
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #2.081
Evet normalKızlar şuan 4+6 yım 2 gündür regl olacak gibi karın ağrım var ara ara oluyor ama sürüyor ağrı 1 saat falan tam regl öncesi yaşadığım ağrı gibi normal mi sizce yaşayan var mı aranızda?
Dün kese göründü canım çok şükür düne kadar ağrılar yoktu dün gece başladı bugün gün içinde ara ara oluyor o yüzden doktora soramadım ama yarın da devam ederse bir soracağım akıntı kanama vs yok çok şükürcanım selam,
cevap için teşekkürler benimde ara ara sancı oluyor maalesef ama normal dedi doktor ama uzun sürerse mutlaka bana ulaş dedi senin uzun gibi,kontrol de keseyi görmüş müydün? benimde daha çok küçük olduğundan o ağrılar illa olur kahverengi akıntı ve kandan korkma pembe kırmızı kanama olursa da hemen gel falan dedi
rahim bebeği tutmak istiyor,vücutta regli olmak istiyor şişkinlik,ağrılar ondan oluyor bu bir süreç dedi bana :) rahatlaDün kese göründü canım çok şükür düne kadar ağrılar yoktu dün gece başladı bugün gün içinde ara ara oluyor o yüzden doktora soramadım ama yarın da devam ederse bir soracağım akıntı kanama vs yok çok şükür
Haklı olabilirsiniz. Benim de kızımda bir defa dahi kekelenmem olmamıştı, çok rahat bir hamilelik geçirmiştim. 8 yaşında şuan.Arkadaşlar bende dahil farkında mısınız günümüz gebelerinin büyük bir orani grupta kanaması lekelenmesi olmayan yok gibi hep kanamalı lekeli geçiyor bu günümüzde herşeyin ilaçlı hormonlu olmasından mi acaba gerçekten insan genetiği ile oynuyorlar mi.annem.diyor bizim zamanimizda asla böyle değildi simdi konu komşu mahalle kimi duysam diyor kanaması var gerçekten enteresan
Teşekkür ederim canımrahim bebeği tutmak istiyor,vücutta regli olmak istiyor şişkinlik,ağrılar ondan oluyor bu bir süreç dedi bana :) rahatla
Amin inşallah :)Teşekkür ederim canımdaha önce kayıplarım olduğu için tedirgin oluyorum ama inşallah sağlıkla ilerler hepimizin gebeliği
O haftalarda ben de öyleydim şuan değilim artık 11+3 ümKızlar birşey soracağım kanda demir değerinize baktı mı doktorunuz? Benimki kan tahlili istedi yaptırdım ama demire bakılmamış . Birde aşırı şişkinlik ve hazımsızlık yaşıyorum ne yesem mideme oturuyor sanki. Yaşayan var mı bu durumu? Şuan 7+3 teyim
Normal canım iki adet döneminde de yaşadım aynisini.vucut hamilelige alışana kadar her regl döneminde bu yasanirmis ilk birkaç ayKızlar şuan 4+6 yım 2 gündür regl olacak gibi karın ağrım var ara ara oluyor ama sürüyor ağrı 1 saat falan tam regl öncesi yaşadığım ağrı gibi normal mi sizce yaşayan var mı aranızda?
Birde keseyi gormusmuydun canım dış gebeliği elediysen ve ağrılarına kanama eşlik etmiyor ve şiddetli değilse çok onemsemeKızlar şuan 4+6 yım 2 gündür regl olacak gibi karın ağrım var ara ara oluyor ama sürüyor ağrı 1 saat falan tam regl öncesi yaşadığım ağrı gibi normal mi sizce yaşayan var mı aranızda?
Ben de 9. Haftama gireceğim, benim de artık belirtilerim biraz biraz azalmaya başladı. Tedirgin ediyordu bu ilk zamanlar ama sonra öğrendim ki normalmiş çok şükür. 20 gün sonra randevu var, detaylı ultrason olacak acaba cinsiyet belli olur mu kiKızlar bulantım da azaldı arada akşamları ve acıkınca yokluyor göğüs hassasiyetim ara ara devam ediyor
Bende de göğüs hassasiyeti oluyor ara ara ben de bugün gittim doktora sat 28 temmuz doktor 10 haftalık dedi kalp atışını duydum herşey normal sadece kan uyuşmazlığı dan ötürü kanama olursa hemen gelirsin iğneyi erken vururuz dedi 2 hafta sonrada test için gel dedi bakalım sağlıkla gelirler insallahKızlar bulantım da azaldı arada akşamları ve acıkınca yokluyor göğüs hassasiyetim ara ara devam ediyor
Canım benim doktorum da yaptırmam için tahlil verdi , daha kan vermedim . Özellikle Demir’e bakılmasını ben istedim ama doktor gerek yok hemoglobin e bakıyorum dedi . Demir için zaten rutin ilaç veriyorlar ondan baktırmayacak diye düşündüm ben de. Benim de hazımsızlık çok oluyor bulantı ile birlikte . Şişkinlik zaten var . Çok rahatsız edici . 7+2 yim ben de . İki hafta sonra kontrole gideceğim. Grupta kabızlık için ekstra bir şeyler kullanan var mıydı ?Kızlar birşey soracağım kanda demir değerinize baktı mı doktorunuz? Benimki kan tahlili istedi yaptırdım ama demire bakılmamış . Birde aşırı şişkinlik ve hazımsızlık yaşıyorum ne yesem mideme oturuyor sanki. Yaşayan var mı bu durumu? Şuan 7+3 teyim
Bu 3. Canlı gebeliği 3 kimyasalı ,1 boş gebeliği olan biri olarak diyebilirim ki ,şu anda beden yepyeni bir canlıya ev sahibi ,aslolan yeni bebeğin dünyaya gelmesi vazifemiz türü devam ettirmekKızlar birşey soracağım kanda demir değerinize baktı mı doktorunuz? Benimki kan tahlili istedi yaptırdım ama demire bakılmamış . Birde aşırı şişkinlik ve hazımsızlık yaşıyorum ne yesem mideme oturuyor sanki. Yaşayan var mı bu durumu? Şuan 7+3 teyim
Bunalım gibi değil ama ben de çok keyifsizim mutsuz gibiyim hep. Halsizliğimden diye düşünüyorum çünkü sonuçta hasta değilim normal hayatıma devam etmek istiyorum ama hiçbir şeye enerji bulamıyorum. Çalışıyorum zaten eve yorgun geliyorum kendime de başka bir şeye de vakit ayiramiyorum vakitsizlikten değil de enerjisizlikten. Sevemedim bu halimi.kendini bunalımda gibi hisseden var mı ? Ruhen hiç iyi hissetmiyorum . İlk gebeliğimde de böyle olmuştu 4. Ay gibi bir aydınlanma bir ferahlama gelmişti diye hatırlıyorumbu durumda olan var mı
Bir doktorun dedigi birini tutmayabiliyor benim kıpkırmızı ve kocaman pihtili şekilde bir hafta sürdü,ve rahimdde hala kan gorunuyir dedi ve kanın rengi de miktarı da hiç önemli değil ,dediMerhaba canım doktorum da korkulcak bir sey yok diyor ilk olduğunda hemen kontrole gitmiştim bi sorun yoktu dün fitile başlayalım dedi sadece geceleri kullan dedi bugün lekelenmem yok fitilden dolayı akıntı oluştu sanırım. Benim bir gün oluyo sonraki gün olmuyo çok değişik anlayamadım. Kırmızı ve çok yoğum olmadığı sürece sorun yok demişti cuma kontrolum var canım bakalım bi daha sorucam inşallah kesilir insan hep tedirgin oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?