Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Dün kese göründü canım çok şükür düne kadar ağrılar yoktu dün gece başladı bugün gün içinde ara ara oluyor o yüzden doktora soramadım ama yarın da devam ederse bir soracağım akıntı kanama vs yok çok şükür

rahim bebeği tutmak istiyor,vücutta regli olmak istiyor şişkinlik,ağrılar ondan oluyor bu bir süreç dedi bana :) rahatla

Haklı olabilirsiniz. Benim de kızımda bir defa dahi kekelenmem olmamıştı, çok rahat bir hamilelik geçirmiştim. 8 yaşında şuan.
Şimdiki gebeliğimde diken üstündeyim kanama mi olacak, kalp atışı mi duracak diye bir sürü korkum var. 3 gündür de lekelenmem devam ediyor, kanama da oldu. Hayırlısı

Kızlar birşey soracağım kanda demir değerinize baktı mı doktorunuz? Benimki kan tahlili istedi yaptırdım ama demire bakılmamış . Birde aşırı şişkinlik ve hazımsızlık yaşıyorum ne yesem mideme oturuyor sanki. Yaşayan var mı bu durumu? Şuan 7+3 teyim

O haftalarda ben de öyleydim şuan değilim artık 11+3 üm

Kızlar şuan 4+6 yım 2 gündür regl olacak gibi karın ağrım var ara ara oluyor ama sürüyor ağrı 1 saat falan tam regl öncesi yaşadığım ağrı gibi normal mi sizce yaşayan var mı aranızda?
Normal canım iki adet döneminde de yaşadım aynisini.vucut hamilelige alışana kadar her regl döneminde bu yasanirmis ilk birkaç ay

Kızlar şuan 4+6 yım 2 gündür regl olacak gibi karın ağrım var ara ara oluyor ama sürüyor ağrı 1 saat falan tam regl öncesi yaşadığım ağrı gibi normal mi sizce yaşayan var mı aranızda?
Birde keseyi gormusmuydun canım dış gebeliği elediysen ve ağrılarına kanama eşlik etmiyor ve şiddetli değilse çok onemseme

Kızlar bulantım da azaldı arada akşamları ve acıkınca yokluyor göğüs hassasiyetim ara ara devam ediyor
Ben de 9. Haftama gireceğim, benim de artık belirtilerim biraz biraz azalmaya başladı. Tedirgin ediyordu bu ilk zamanlar ama sonra öğrendim ki normalmiş çok şükür. 20 gün sonra randevu var, detaylı ultrason olacak acaba cinsiyet belli olur mu ki

Kızlar ilk sayfadaki tabloda birilerinin tahmini cinsiyeti yazıyor. Doktor şimdiden öğrendiniz mi yoksa kendi tahminlerinizi mi yazdınız

Kızlar bulantım da azaldı arada akşamları ve acıkınca yokluyor göğüs hassasiyetim ara ara devam ediyor
Bende de göğüs hassasiyeti oluyor ara ara ben de bugün gittim doktora sat 28 temmuz doktor 10 haftalık dedi kalp atışını duydum herşey normal sadece kan uyuşmazlığı dan ötürü kanama olursa hemen gelirsin iğneyi erken vururuz dedi 2 hafta sonrada test için gel dedi bakalım sağlıkla gelirler insallah

Canım benim doktorum da yaptırmam için tahlil verdi , daha kan vermedim . Özellikle Demir’e bakılmasını ben istedim ama doktor gerek yok hemoglobin e bakıyorum dedi . Demir için zaten rutin ilaç veriyorlar ondan baktırmayacak diye düşündüm ben de. Benim de hazımsızlık çok oluyor bulantı ile birlikte . Şişkinlik zaten var . Çok rahatsız edici . 7+2 yim ben de . İki hafta sonra kontrole gideceğim. Grupta kabızlık için ekstra bir şeyler kullanan var mıydı ?

kendini bunalımda gibi hisseden var mı ? Ruhen hiç iyi hissetmiyorum . İlk gebeliğimde de böyle olmuştu 4. Ay gibi bir aydınlanma bir ferahlama gelmişti diye hatırlıyorum bu durumda olan var mı

Bu 3. Canlı gebeliği 3 kimyasalı ,1 boş gebeliği olan biri olarak diyebilirim ki ,şu anda beden yepyeni bir canlıya ev sahibi ,aslolan yeni bebeğin dünyaya gelmesi vazifemiz türü devam ettirmekbu değişiklikler normal ötesi ,hiç panik yapmayın bunlar daha başlangıç bambaşka birine döneceksiniz

kendini bunalımda gibi hisseden var mı ? Ruhen hiç iyi hissetmiyorum . İlk gebeliğimde de böyle olmuştu 4. Ay gibi bir aydınlanma bir ferahlama gelmişti diye hatırlıyorum bu durumda olan var mı
Bunalım gibi değil ama ben de çok keyifsizim mutsuz gibiyim hep. Halsizliğimden diye düşünüyorum çünkü sonuçta hasta değilim normal hayatıma devam etmek istiyorum ama hiçbir şeye enerji bulamıyorum. Çalışıyorum zaten eve yorgun geliyorum kendime de başka bir şeye de vakit ayiramiyorum vakitsizlikten değil de enerjisizlikten. Sevemedim bu halimi.

Bir doktorun dedigi birini tutmayabiliyor benim kıpkırmızı ve kocaman pihtili şekilde bir hafta sürdü,ve rahimdde hala kan gorunuyir dedi ve kanın rengi de miktarı da hiç önemli değil ,dedi

Kızlar selam Hamileliğimin 7. Haftasındayım normalde çok iştahlı biriyim kolay kusabilen biri de değilim afedersiniz bütün gün sadece midem çalkalanıp duruyor aslında sabah kahvaltıda sıkıntı yok çok iyi besleniyorum ama ne oluyosa akşam yemeği yaklaşınca oluyor ne yapabiliyorum ne yiyebiliyorum :/ sadece belli öğünde yaşayan var mı böyle canım neler yemek istiyor ama yok kuru ekmek bastırıyo bi 24 saat ekmek yiyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…