Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet banada aynı şeyi diyor, kırmızı değilse ve ağrın yoksa endişelenme diye. Bende her seferinde yazıp her hafta kontrole gidiyorum kadın bıktı benden

bence haber ver de yanlıslıkla senı cıkarmayı düşünürlerse vazgeçerler çünkü hamile birinin işten cıkarılması yasak diye biliyorum istersen bir araştır.
O yalnızca hamilelik nedeniyle işten çıkarma yapıyorlarsa geçerli canım. Başka bir sebepten çıkarabilirler işte performans düşğklüğü, personel fazlalığı gibi şeyleri sebep gösterebilirler. Eğer sevilen bir personelsen bence biraz daha geçsin öyle söyle

Progestan vermedi mi canım benimde aynı şekildeydi progestan verdi fitil olarak 13.hafaya kadar kullan dedi 5 tüpde iğne yazdı onu bitirdik fitille devam ediyorum kanama kesildi

Bence hiç söylemekte acele etmeyin. Ben ilk gebeligimde 15-16 haftalıkken söyledim. Bence erken öğrenmelerine hiç gerek yok. Bir şey deme hakları da yok. 12 hafta olana kadar zaten hamilelik netlesmiyor diye kimse söylemiyor. Erken davranıp da strese girmeyin.

Hanımlar merhaba bende burayı takip edenlerdenim inşallah mayıs annesi olacağım şu an 6+5im 5+0da keseyi gördük yeri konumu kese şekli falan güzelmiş doktor bir sorun yok dedi ama bebeği göremedik tabii 2 güne kontrolüm için pır pır ediyor görürüz dimi bebeği

Sevgili anne adayları ben de bir konuda çok sıkıntılıyım ve araştırmaktan artık üye olup sizlere danışmak istedim.

Sat:23 temmuz
Ovülasyon:10.08
1. Hcg: 21.08-156
2. Hcg: 29.08 -2065

Bugün Son adet tarihime göre: 9+2
Ovülasyona göre: 7+2 hamileyim

Birkaç kez doktora gittim sadece kese göründü. 6+5 (26 ekimde) doktora gittiğimde bebek var büyümeye başlamış 10 gün sonra gel dedi
Bu kadar geç kalp sesini duyan varmı? Herkes 6. Haftada duyduğunu söylüyor.

*ovülasyondan %100 eminim doktor kontrolünde yumurtan çatlamış 24 saati değerlendirin dedi.

Zaman geçmiyor pazartesi kontrolde duyabilirim değilmi?

Merhaba burda hiç kimse hekim değil ve sormuş olduğunuz soru tamamen uzmanca degerlendirilmesi gereken bir soru ama anladığım ovulasyona göre bile 8.haftanin içindesiniz sanki artık duyulması gereken bir hafta ama dediğim gibi fikir diyorsunuz diye yazıyorum yoksa asla kimse bilemez hiç panik yapmayın ben yerinizde olsam iyi bir özel hastaneye bir kez olsun gider bir daha baktiriri ve fikir alırdım

Evet en azindan 3 ay dolunca soylemis olurum

Evet tam boyle dusunmustum, cok tesekkur ederim

Bende geçen hamilelğimde nerdeyse 1 kase kereviz salatası yedikten sonra zararlı olduğunu öğrenmiştim :)

Ben de 6+3’üm, keseyi 4+6’da gördük; bu cumartesi bebek ve kalp atışı için gideceğiz inşallah doktor keseyi görüp 2 hafta sonra gelin, hem bebek hem kalp atışı görme ihtimalimiz daha yüksek olur dedi. Yani inşallah yüksek ihtimalle görürsünüz bana da haber edin guzel haberi olur mu

Canım benim çok teşekkür ederim hemen hemen aynı gidiyoruz inşallah sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımıza

çok geç duyulanlarda oluyor. o artık dr un cihazından mıdır dr kaynaklı mıdır bilemiyorum. ama baska bi dr a gidip farklı görüş almanız iyi olabilir.

baska bi kodla cıkartabıleceklerınıde sanmıyorum. ıs guvenlıgı ya da ık cılar konuyu daha ıyı bılıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…