- Konu Sahibi denizzehra
-
- #2.121
Ay o şişkinlik ve hazımsızlık beni mahvetti ne yesem taş gibi midemde ve o kadar rahatsız ediyor ki normaldir inşallahKızlar birşey soracağım kanda demir değerinize baktı mı doktorunuz? Benimki kan tahlili istedi yaptırdım ama demire bakılmamış . Birde aşırı şişkinlik ve hazımsızlık yaşıyorum ne yesem mideme oturuyor sanki. Yaşayan var mı bu durumu? Şuan 7+3 teyim
Yorumlardan anladığım kadarıyla normal bir durum hemen hemen herkes yaşamışAy o şişkinlik ve hazımsızlık beni mahvetti ne yesem taş gibi midemde ve o kadar rahatsız ediyor ki normaldir inşallah
Bende yaşadım canım vücudum aşırı şişti midemden oturamıyor rahat nefes bile alamıyordum hatta 1 hafta içinde ödemden dolayı 6 kilo fazlam çıktı tuzlu ve yağlı şeyleri kestim haftada 3 gün 1 saat yürüyorum 2 kilo verdim bu hafta ama geçiyor dedi doktorAy o şişkinlik ve hazımsızlık beni mahvetti ne yesem taş gibi midemde ve o kadar rahatsız ediyor ki normaldir inşallah
Ben her hafta karnımı çekmeye başladımKızlar selam doktora gitmeden tam gruba yazmak istemedim bugün ilk ultrason muayenesi oldum 8+5 günlüğüm haftamla uyumlu kalp atışınıda duydum çok şükür ek olarak doktor bugün benden smear testi aldı tansiyon ve kiloma baktı 17 sinden sonra fetal dna için kan verebileceğimi söyledi Bebiş 1.95 cm olmuş her şey yolunda olduğunu söyledi ve iştahsızlık olduğunu söyledim çok normal bebek senden 3. Ayından sonra beslenmeye başlayacak dedi kabızlık vardı onu söyledim hareket et bol bol ve su iç dedi . Birde çoğumuzun ilk gebeliği ben bebek için küçük bi anı defteri yapmayı planlıyorum günlük gibi büyüğünde okuması için belki Sizede fikir olur
Yeti kitap bebek günlüğüne bi bak istersen içeriği iyi gibi duruyorBen her hafta karnımı çekmeye başladımBirde ultrason fotoğraflarını ve benim fotoğrafları çıkartıp yan yana koymayı düşünüyorum defterde. Yalnız şuan için uygun bir defter bulamadım. Telli defterleri sevmiyorum teller zaman içinde deforme oluyor. İyi bir anı defteri bulursanız linkini ya da ismini atabilir misiniz acaba?
Ah yürüyüş yapabilsem keşke. Çalışıyorum , hafta sonları için denerim en azındanDoğum sonrası depresyon hamilelik döneminde de görülüyormuş. Duygularınızı yazmayı ve hafif yürüyüşler öneriyorlar sadece.
ben de soda ile rahatlamaya çalışıyordumBende tam gaz şikayetlerini okuyordum uygulamadanBelki size de faydası olur kızlar
Eki Görüntüle 3652089
Tek doktora gidiyorum şu an özele . Devlet de olsa özel de olsa aynı doktora gitmek iyidir sürecin daha düzenli takip edilmesi açısından . Ben de merak ediyorum özellere giden arkadaşlar muayene ücretleri nasıl sizlerde? Doğum için merak edip fiyat alan oldu mu ?Kızlar bir şey soracağım devlete mi gidiyorsunuz özele mi tek bir doktora mı bağlı kalıyorsunuz farklı doktorlara mı gidiyorsunuz
2000 tl özel muayene ücreti sigortam da doğumu karşılamıyormuş hazırlıksız oldu biraz. Tek doktora gidiyorum kafamı kurcalayan bir durum olmadıkça devam ederim. Doğumu sormadım benim ilk doğum doktorum başka şehirde ona gitmek istiyorum tekrar ama 2-3 saat uzakta olmayacak gibi. Sağlıcakla son haftalara gelelim de geridi hallolurTek doktora gidiyorum şu an özele . Devlet de olsa özel de olsa aynı doktora gitmek iyidir sürecin daha düzenli takip edilmesi açısından . Ben de merak ediyorum özellere giden arkadaşlar muayene ücretleri nasıl sizlerde? Doğum için merak edip fiyat alan oldu mu ?
Son adete göre 6+4 de gittim doktora kese var dedi bebeği görmedi normal mi dedim normal dedi haftaya gel dedi ama bende geç yumurtlama oldu onun da etkisi olabilirMerhabalar şuan 6+3 teyim. hamileligimi ogrendigimde veya değerim 1862 di 4+5 haftalık ti 5+1 de doktora gittim hafta sonu araya girdiği için kesen gözüküyor 9ml boyutunda dediler 2 hafta sonra gel şuan gözükmüyor içinde daha yeni olduğu için belki kalp atışı var mı yok mu bakalım dediler ama sisteme yüksek riskili gebelik olarak girmişler randevu aldım 7+1 olduğum zaman gitmiş olucam yani kesede o süreçte gozukmemesi normal mi bir çok araştırma yaptım genellikle o haftalarda vajinal ultrasonla goruluyormus küçük olduğu. İçin ama benim gibi olanlar varsa beni de bı bilgilendirebilir mi inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder
Her gittiğinizdemi 2000 TL veriyorsunuz kontrolde filan2000 tl özel muayene ücreti sigortam da doğumu karşılamıyormuş hazırlıksız oldu biraz. Tek doktora gidiyorum kafamı kurcalayan bir durum olmadıkça devam ederim. Doğumu sormadım benim ilk doğum doktorum başka şehirde ona gitmek istiyorum tekrar ama 2-3 saat uzakta olmayacak gibi. Sağlıcakla son haftalara gelelim de geridi hallolur
Hayır kontrole vermiyoruz şimdiye kadar gittik her hafta ama bundan sonra azaltacakmış görüşmeleriHer gittiğinizdemi 2000 TL veriyorsunuz kontrolde filan
Bizim burda benim doktor 1900 ₺ doğum ücretini düşünemiyorumTek doktora gidiyorum şu an özele . Devlet de olsa özel de olsa aynı doktora gitmek iyidir sürecin daha düzenli takip edilmesi açısından . Ben de merak ediyorum özellere giden arkadaşlar muayene ücretleri nasıl sizlerde? Doğum için merak edip fiyat alan oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?