- 15 Haziran 2023
- 253
- 105
- 33
- 36
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #2.341
Istahsizlik yok gogus hassasiyeti varBulantı herkeste olmuyor bende de yok ve hiç olmadı. bünyeye göre değişiyor bi problem yok doktora da sordum. Göğüs ağrısı iştahsızlık varmı peki sende?
Hoşgeldin demir eksikliğiMerhaba bugün 7+2 yim. Dünden beri ağzımda metal tadı var yemekten sonra ağzımda ekşi bir tad oluyor buda yeni başladı. Varmı yaşayan?
Hayırlı olsun size dedenizzehra merhaba beni de ekleyebilir misin tabloya? 2. Gebeliğim.
İkiz gebelik
Sat: 22 Ağustos
4+6 iki kese
6+4 kalp atışları
Tahmini doğum tarihleri 40 haftadan 22 Mayıs görünüyor ama sanırım ikizleri 40 hafta bekletmiyorlar yine de 22 Mayıs yazabilirsiniz tahmini doğum tarihine
Allah razı olsun. Hepimizin sağlıkla rahat gebelik geçirelim inşallah.Hayırlı olsun size deBen 36. Haftada doğum yapmıştım. 40 haftaya ulaşacak kadar anne karnına sığmıyorlar maalesef. İnşallah sorunsuz bir gebeliğiniz olur. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız.
Evet benim de öyle bu aralar. Geçen gün migren de tuttu. 3 gün boyunca uyumak ve kusmak zorunda kaldım. Bir çare bulamadım maalesef. Pes ettim sonundaSelam arkadaşlar benim bulantılarım dayanılamayacak bir hâl aldı prilam falan dinlemiyor. Böyle olan var mı
Hayattan zevk almıyorum artıkEvet benim de öyle bu aralar. Geçen gün migren de tuttu. 3 gün boyunca uyumak ve kusmak zorunda kaldım. Bir çare bulamadım maalesef. Pes ettim sonunda
Ben 9+6'dayım. 9-10. Haftalar pik yapıyormuş bu bulantılar. 1 hafta daha kaldı diye teselli etmeye çalışıyorum kendimiHayattan zevk almıyorum artık
Onlar öğrenme değil tahmin hissiyatYa tabloya baktım da cinsiyet öğrenenler olmuş? Kaçıncı haftada öğrendiniz kızlar ya.aramızda 5 gün olanlar öğrenmişhaftaya randevu alacağım ona göre ben de
İllaki bulantı olacak diye birşey yok. Ama evet insan bulantı ile bebeğin varlığını hissediyor gibi ':)Arkadaslar ben tup bebek tedavisi oldum beta sonucuma gore gebeyim yarin kese gormeye gitcem 5+4üm ama bende bulanti filan gibi aserme gibi seyler yok ha bulanti olmasini istemem tabi ama bi sikintimi var diye korkuyorum
BenMerhaba bugün 7+2 yim. Dünden beri ağzımda metal tadı var yemekten sonra ağzımda ekşi bir tad oluyor buda yeni başladı. Varmı yaşayan?
BenSelam arkadaşlar benim bulantılarım dayanılamayacak bir hâl aldı prilam falan dinlemiyor. Böyle olan var mı
İsmini yazar mısınız doktoruma sorayımİllaki bulantı olacak diye birşey yok. Ama evet insan bulantı ile bebeğin varlığını hissediyor gibi ':)
Ben. 4.aya kadar bu devam ediyor ve 4.aydan sonra geçiyor. Yani bende hep böyle oldu
Benbana prilam fayda etmiyor. Başka bir ilaç kullanıyorum ama sanırım onu da her doktor yazmıyor. Ama ben 2 gebeliğimde de sadece onunla ayakta durabildim o yüzden yine ona başladım.
Hangi şehirdesin? Burada belki doktor önerirler. Bence bu sürede çok para harcamak da doğru değil, bebekler gelince ekonomi alt üst oluyor. İnşallah daha uygun ve iyi bir doktor bulursunuzÇokk teşekkür ederim.Ben tüp bebekle hamile kaldım
Kendi doktorum söyledi bunu.rh alt uyumsuzluğu var sizde dedi.Nasıl oldu anlamadım.O hastaneye hiç gitmek istemiyorum ama başka doktor bilmiyorum bilmediğim içinde güvenemiyorum.Zaten aşırı pahalı.Çaresizlik çok zor,Allah herkesin yardımcısı olsun
Benim ilk gebeligimde yüzümde kocaman kocaman kahverengi lekeler oldu. Hatta görenler ilk kez bu kadar çok görüyorum iyileşmez falan da dedi ama doğumdan bir kaç gün sonra geçti.Kızlar merhaba ben de 9. Haftadayım ama boynumda yüzümde sivilceler oldu pütür pütür sizde durumlar nasıl benim canımı sıkıyor bu durum geçer mi de bilmiyorum bir şey de kullanmıyorum korkumdan bir de kaşık ağrılarım devam ediyor ara ara sizin nasıl
ben paket yaptırdım ve 3. aydan baslayınca cok uygun oluyor. Birde anadolu yakası için konusuyorum Atasehir ve Altunizade bir tık daha yüksek. Kadıköy ve Kozyatagı daha uygun.Acıbadem de fiyatlar çok uçuk ya
özelden yazıyorum sizemerhaba hangi hastanede yaptırdınız ücretler nasıl
İstanbul Avrupa yakasındayım.Doktor önerisi olan varsa gerçekten çok sevinirim,teşekkür ederimHangi şehirdesin? Burada belki doktor önerirler. Bence bu sürede çok para harcamak da doğru değil, bebekler gelince ekonomi alt üst oluyor. İnşallah daha uygun ve iyi bir doktor bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?