Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı şekilde. Bir ihtimal diye içiyorum ama hiçbir işe yaramıyor. Hatta kusamadığım için daha kötü oluyorum.

Kızlar 7+4 teyim crl ölçümü bugün 1.09 dedi
Normal mi sizce
Kanamadan dolayı çok korktum
Gelişiminde durma yavaşlama varmı diye

İkili test 12-14 haftalar arası o yapılırsa 3 lü ve 4 lü istenmiyor sonrasında sadece detaylı ultrason isteniyor

Kızlar 7+6 2 gündür sürekli karnım gurulduyor 2gün önce gün boyu ishaldim şuan yok ama guruldama gitmedi böyle ishalmiş gibi bir gurultu korkmalı mıyım? Yaşayan var mı

Daha önce defalarca yazdım ama eklenmedim maalesef bende

Yaş 29
İlk çocuk
Sat 17 ağustos
Kese 5+1
Kalp atışı 7+1

Hangi firma hangi testi tercih ettiniz acaba paylaşabilir misiniz ?

Al benden de o kadar bir de sivilce oldu Beniö her yerim

Daha anca başlayacaktır Beniö 7 den sonra başladı bulantılarım sivilcelenmem öncesinde sadece göğüs hassasiyeti vardı skfkskf

Daha anca başlayacaktır Beniö 7 den sonra başladı bulantılarım sivilcelenmem öncesinde sadece göğüs hassasiyeti vardı skfkskf
Ama bence sen yine de çok dillendirme nem de aynı dedim dedim şimdi şirazem kaydı

Meraba bugun 6+1ikiz gebeyim henuz kalp atimi duymadim doktor kalp atimina 7+6ya çagirdi.benim bugun karnimda cok belirgin batmalar var bilginiz var mi daha once hic gebe kalmadim bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…