- 1 Ağustos 2024
- 197
- 160
- 23
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #2.741
Aynı şekilde. Bir ihtimal diye içiyorum ama hiçbir işe yaramıyor. Hatta kusamadığım için daha kötü oluyorum.Selam kızlar bulantılar için prilam içiyorum üç gündür, gece aç içtiğimde de gündüz tok içtiğimde de midemi mahvetti. Midem yanıyor saatlerce ve daha çok bulantım oluyor. İlacı kullanıp böyle bir şey yaşayan oldu mu? Hiç içmesem daha iyi
Oğlumun kesesi de böyleydi erkek olabilir diyorum önce sağlıklı olsundaArkadaşlar cinsiyyet tahmini edermisiniz
Eki Görüntüle 3656629
İkili test 12-14 haftalar arası o yapılırsa 3 lü ve 4 lü istenmiyor sonrasında sadece detaylı ultrason isteniyorArkadaşlar iyi akşamlar ben birşeyi sizlere sormak istiyorum. Etraftan duyuyorum ama pek bilgim yok yarın 8. haftadayım ve bi kaç hafta sonra bazı testleri yaptırmam gerekiyor sanırım. Mesela;
İkili test
Dörtlü test
Fetal Dna
Sonra 28. haftadaki detaylı ultrrason
Hangilerini kesinlikle yaptırmak gerekiyor hangilerini yaptırmasakta olur? Çevreden mesela şöyle duydum ikili test yaptırmadım dedi bir arkadaşım ama istersek yaptırmayacağımız bir testmi bu nasıl oluyor?
En doğrusunu yapmak istiyorum o yüzden sormak istedim
Daha önce defalarca yazdım ama eklenmedim maalesef bendeArkadaşlar bilgilerinizi yazmazsanız nasıl ekleyebilirim bilgilerinizi tam olarak belli olanları yazın tabiki eklerim ayrıca hoşgeldiniz aramıza hayırlı olsun herkese yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Bence zamanında çıkması daha iyi. Ben şahsen rahatsız oldum.Ya bende neredeyse hiç çıkmadı minicik bi göbek var sadece
10. HaftadayımKaçıncı haftadasınnn
Daha önceki yazdıklarını görmedim canım kusura bakma şimdi ekliyorumDaha önce defalarca yazdım ama eklenmedim maalesef bende
Yaş 29
İlk çocuk
Sat 17 ağustos
Kese 5+1
Kalp atışı 7+1
Bu sıralar çok giremedim yoğunluk vardı işe başladım tekrar ama ekledim artık
Aşk olsun çoktan eklemişim seni eklerken baktım tablodaymışsınDaha önceki yazdıklarını görmedim canım kusura bakma şimdi ekliyorum
Hangi firma hangi testi tercih ettiniz acaba paylaşabilir misiniz ?Evet ancak biz doktordan rica ettik bize hemen söylensin diye meraktan çatlarım size ulaşıp öğreninceye kadar diye oda tamam yasal değil ama şirkete söyleyin izin veriyorum sonuç çıkınca cinsiyeti de söylesinler dedi benim doktor katalog verdi bu 2 şirket iyi bunlardan birine yaptırabilirsiniz dedi aradık o şekilde testi verdik
GentanHangi firma hangi testi tercih ettiniz acaba paylaşabilir misiniz ?
Evet ancak biz doktordan rica ettik bize hemen söylensin diye meraktan çatlarım size ulaşıp öğreninceye kadar diye oda tamam yasal değil ama şirkete söyleyin izin veriyorum sonuç çıkınca cinsiyeti de söylesinler dedi benim doktor katalog verdi bu 2 şirket iyi bunlardan birine yaptırabilirsiniz dedi aradık o şekilde testi verdik
Nerede yaptıracağınızı buldunuz mu? Fiyatlar ortalama nasıl?Ben bu ayın 17 sinde kan vereceğim 11 haftalık olmuş oluyorum
Al benden de o kadar bir de sivilce oldu Beniö her yerimRegl sızısı gibi kasık ağrılarım. 2 3 gün regl ağrısı çekip kurtulacaktık ama şimdi sanki regl ağrısı süreci haftalara yayıldı gibi hissediyorum2 Trimester böyle değildir umarım. Yemek yemek atıştırmak çok zor geliyor artık
Daha anca başlayacaktır Beniö 7 den sonra başladı bulantılarım sivilcelenmem öncesinde sadece göğüs hassasiyeti vardı skfkskfAy evet ben bu ben aşırı yoğun çalışıyorum sürekli ayakta koşturmalı 7+4 üm ne mide bulantısı ne göğüs ağrısı ne halsizlik hiç bi şey yok öyle olunca de hamileliğimin devam ettiğini anlayacağım ufacık bir sinyal bile yok kontrolden kontrole ancak biliyorum :)) ama büyüklerden bilenlere sordum öyle geçiren de varmış normal nazar değdirme dediler :))
Daha anca başlayacaktır Beniö 7 den sonra başladı bulantılarım sivilcelenmem öncesinde sadece göğüs hassasiyeti vardı skfkskf
Ama bence sen yine de çok dillendirme nem de aynı dedim dedim şimdi şirazem kaydıAy evet ben bu ben aşırı yoğun çalışıyorum sürekli ayakta koşturmalı 7+4 üm ne mide bulantısı ne göğüs ağrısı ne halsizlik hiç bi şey yok öyle olunca de hamileliğimin devam ettiğini anlayacağım ufacık bir sinyal bile yok kontrolden kontrole ancak biliyorum :)) ama büyüklerden bilenlere sordum öyle geçiren de varmış normal nazar değdirme dediler :))
Merhabalar benide ekleyebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?