Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen dediğiniz gibi bana da o şekilde bilgi verildi sonuç güzel dedikten sonra 3 saat sonra tekrar aradı şirket telaşlanacak durum yok çok şükür güzel sonuç dedi ancak bir iki testin çıkmamış erken verdiğin için haftaya perşembe günü tekrar kan vermeni istedi doktor, o iki testine de bakacağız ve bu ikinci olan ücretsiz oluyor dedi o yüzden önümüzdeki perşembe tekrar kan vereceğim o çıkmayan değerlere de bakılacak

Aaayyy çok şükür Allah razı olsun, yarın kontrolde içim bi rahatlayacak Ben çalışıyorum sürekli yatma şansım yok

Birde kızlar bebişini sürekli merak edenler için fetal doppler diye cihaz var 12 13 haftadan sonra evde kalp atışlarını dinleyeceğiniz malum bede yurt dışındayım ve sayılı ultrason görüyoruz banada arkadaşım verdi henüz kullanmadım erken diye . Belki aranızda almak isteyen olur diye söyleyeyim dedim

Yaa hanımlar benim göbeğim çıktı. Bu gidişle doğumdan sonra çocuğu okula yazdıracağım sanırım. İlaçlar yapıyor acaba? 3cm bebekten göbek çıkmaz ki. Yemek desen mide bulantım oluyor yiyemiyorum. Sizin göbekler nasıl?

Benimki olsun olsun 1 cm ama göbeğim 5 aylık aşşşşırı şişkinlik var bende de

Ay iyi yalnız değilmişim göbek konusunda dışarıda saklamaya çalışıyorum ama iki hafta sonra salacağım artık napim.

Kalp atışını duyduk çarşamba günü doktor sağlıklı dedi umarım sağlıkla devam eder

Bende de var canım ilk çocuktan kalma Ultrason jeli ile baktım bugün kalp atışları duyuluyor net olarak. 9+2 deyim.

Ya bende neredeyse hiç çıkmadı minicik bi göbek var sadece

Selam kızlar bulantılar için prilam içiyorum üç gündür, gece aç içtiğimde de gündüz tok içtiğimde de midemi mahvetti. Midem yanıyor saatlerce ve daha çok bulantım oluyor. İlacı kullanıp böyle bir şey yaşayan oldu mu? Hiç içmesem daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…