- Konu Sahibi denizzehra
-
- #2.721
Aynen dediğiniz gibi bana da o şekilde bilgi verildi sonuç güzel dedikten sonra 3 saat sonra tekrar aradı şirket telaşlanacak durum yok çok şükür güzel sonuç dedi ancak bir iki testin çıkmamış erken verdiğin için haftaya perşembe günü tekrar kan vermeni istedi doktor, o iki testine de bakacağız ve bu ikinci olan ücretsiz oluyor dedi o yüzden önümüzdeki perşembe tekrar kan vereceğim o çıkmayan değerlere de bakılacakEdindigim bilgiye göre fetal dna yaptırmak yeterli oluyor :) ben de 8 haftasındayım, doktorum 10 haftasında fetal dna veriliyor ama bir hafta daha beklersen anne kanına bebek dna si daha iyi karışıyor daha net çıktı alırsın dedi. Fetal dna yapanlar da cevaplarsa mükemmel olur :)
Tabi ki farklı bunun çalışmayla alakası yok zaten ben esprisine dedim :)Ben de çalışıyorum ama benim belirtilerim dinlemesem de gümbür gümbür. Herkesin süreci farklı.
Aaayyy çok şükür Allah razı olsun, yarın kontrolde içim bi rahatlayacakBenim de aynen senin gibi. Bunda bi sorun yok doktor da öyle söyledi ve araştırdığım her kaynak bi sorun olmadığını her bünyenin hamileliğe farklı tepki gösterdiğini söyledi oyüzden hiç canını sıkma. Benim belirtim olmadığı halde psikolojik olarak sürekli dinleniyorum yatıyorum
Tammm olarak öyle, oturmaya vaktim yok ki oramı buramı düşüneyimBende öyleyim öyle belirtilerim olmadı henüz bende çalışıyorum sanırım kendimizi dinlemeye vaktimizde yok :)
Benimki olsun olsun 1 cm ama göbeğim 5 aylıkYaa hanımlar benim göbeğim çıktı. Bu gidişle doğumdan sonra çocuğu okula yazdıracağım sanırım. İlaçlar yapıyor acaba? 3cm bebekten göbek çıkmaz ki. Yemek desen mide bulantım oluyor yiyemiyorum. Sizin göbekler nasıl?
Kalp atışını duyduk çarşamba günü doktor sağlıklı dedi umarım sağlıkla devam ederCrl ve kese boyutu kaç mm acaba haftaya değilde kalp atışı duymak için onu baz alıyor genelde doktorlar.benim ilk gebeligimde crl 4mm di doktor çoktan duymaliydik ama yinede bir hafta bekleyelim dedi bekledik atış duyamadik hiç.6+5de kaldı buyumedi.iki hafta daha kendi düşsün diye bekledik sonunda yoğun kanamayla birlikte kürtaj oldum.velhasil senin crl 4mm altındaysa bekle atabilir daha kimisi 7mm kadar bekliyor duymak için.benimki 4mm kaldı büyümesi durmuştu.takibini yaptır yani canım büyüme varsa kalbini de duyarsın endişe etme
Bende de var canım ilk çocuktan kalmaBirde kızlar bebişini sürekli merak edenler için fetal doppler diye cihaz var 12 13 haftadan sonra evde kalp atışlarını dinleyeceğiniz malum bede yurt dışındayım ve sayılı ultrason görüyoruz banada arkadaşım verdi henüz kullanmadım erken diye . Belki aranızda almak isteyen olur diye söyleyeyim dedim
Ya bende neredeyse hiç çıkmadı minicik bi göbek var sadeceYaa hanımlar benim göbeğim çıktı. Bu gidişle doğumdan sonra çocuğu okula yazdıracağım sanırım. İlaçlar yapıyor acaba? 3cm bebekten göbek çıkmaz ki. Yemek desen mide bulantım oluyor yiyemiyorum. Sizin göbekler nasıl?
Aaa hanımlar pardon mart annesiyim benYa bende neredeyse hiç çıkmadı minicik bi göbek var sadece
Kaçıncı haftadasınnnAy iyi yalnız değilmişim göbek konusundadışarıda saklamaya çalışıyorum ama iki hafta sonra salacağım artık napim.
Tabii :)Canım bilgilerini yazar mısın
Ben bu ayın 17 sinde kan vereceğim 11 haftalık olmuş oluyorumTablodaki cinsiyetler tahminleriymişhenüz öğrenen yok yani. Ama fetal dna testi yaptıranlar öğrenmiş olabilir. Kaçıncı haftada istiyorlar biliyor musunuz?
Ben 11. haftada fetal için kan vereceğimCanım fetal dna hangi haftada yapılıyor bilgileri bizlede paylaşırmısın ben daha hiç konusmadım doktorla 9. Haftada kontrolum var o zaman sorcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?