- 16 Kasım 2020
- 686
- 312
- 53
- 37
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #3.201
Canm geçmiş olsun. Mide ağrısı kusmaktan oluyor bence zorluyoruz ya kasılır gibi olup kalıyor mide. Doktorum prilam verdi ben biraZ rahatladım hâlâ bulaniyo ama çıkarmiyorum en azindan.Suyu ben de çok zor içiyorum maden suyuyla falan karıştırıyorumKızlar sat'a göre 11+3teyim. Bebek 10+5te görünüyor. Mide ağrıları, sürekli kusma, uykudan gözünü açamama, yemek yiyememe, su içememe şikayetlerim saymakla bitmiyor. Ama ben bittim. Gücüm kuvvetim kalmadı
Bu kanamalar esnasinda bel agrisi kasikta batma yasadiniz mi ne kadar surdu bu kanamalarCanim hepimizin kanamasi oldu biliyorsun, insalah senin de biran önce kesilir.
10+1 bugünKaçıncı haftadasiniz
Merhaba hayır bel ağrısı ya da kasık batması yaşamadım ama kanamadan bağımsız anı hareketlerimde kasığım batıyor.Bu kanamalar esnasinda bel agrisi kasikta batma yasadiniz mi ne kadar surdu bu kanamalar
Ben de acaba kalbi durdu mu yoksa hâlâ benimle mi endişesi yaşıyorum. Arada hafif kanamalarım da olduğu için endisem had safhada. Doktorum 3 hafta sonra gel dedi ve şuan sadece 1 hafta geçti, iki hafta daha nasıl sabrederim hiç bilmiyorum.Merhabalar,
Öncelikle bebeğini kaybeden tüm annelere geçmiş olsun demek istiyorum. Ben şuan 10.haftadayım ve içimi sürekli bir korku kaplıyor acaba bir şey olacak mı kalbi duracak mı diye. İnanın bazen hamile olduğuma sevinemiyorum bile psikolojim iyice bozuldu ( belki hormon etkisidir :)). Bazen burayı okumasam daha mı iyi olur diye bile düşünüyorum. Bakalım nasıl geçecek bu süreç :) Doktorum 4 hafta sonra gel dedi 2 hafta önce ama sanıyorum korkularımdan dolayı pazartesi günü kontrole gideceğim. Sizinle de paylaşmak istedim aynı korkuları yaşayan, hamilelikten mutluluktan çok kaygı hisseden var mıdır benim gibi ?
Kanamalar ilk başladığında hiçbir ağrım yoktu yeni yeni bel ağrısı başladı ama çok hafif. Benim yaklaşık 6 gün oldu ilaç ve iğnelerin etkisiyle epey azaldıBu kanamalar esnasinda bel agrisi kasikta batma yasadiniz mi ne kadar surdu bu kanamalar
O günler gelir mi dersin?Arkadaşlar gruptan ayrılmayın lütfen burda birbirimize destek oluyoruz olumsuz düşünmeyin gün gelecek bebeklerimizin gazını mamasını konuşacağız inşallah burdakaygilanmamiz çok normal anne oluyoruz. Kaç yaşında annelerimiz de bizim için kaygilaniyor hâlâ.
Ben de sık sık acaba bebeğim yaşıyor mu kaygısını hissediyorum ama şunu zihnime büyük ölçüde yerleştirdiğimden beri kaygimi daha iyi kontrol ediyorum. Ben bebeğimin sağlıklı bir şekilde doğması için her şeyi yapabilirim evet ama ona can veremem. Canını verecek olan Allah. Rabbim ömür verdiyse hiçbir şey onun yaşamasına engel olamaz, ömür vermediyse de ne yapsam yaşatamam.
Kaygilanmanin da belli seviyede normal olduğunu kabul edip yola devam edeceğiz biz anne oluyoruz güçlü olmak zorundayız. Bebişlerimiz de bize güçlü bir şekilde sıkı sıkı tutunuyorlar inşallah burda onlara kavuştuğumuz günleri de kutlayacağiz
Geçmiş olsun sürekli belirti aramamalıyız diyeceğim ama ben de sürekli göğüslerimi yokluyorumKendime nazar değdirdim resmen kızlar3 haftadır kusmaktan içim dışıma çıkmıştı ağlıyodum yemek yemeyi özledim diye sonra bu durum geçti 3-4 gündür de çok iyiydim maşallah iyi besleniyodum, hatta bulantım azaldı diye korkup doktora gittim güldü bana, şu an yine çalkalanıyorum bu saat oldu uyuyamadım gerçekten garip bir süreç
Merhabalar,
Öncelikle bebeğini kaybeden tüm annelere geçmiş olsun demek istiyorum. Ben şuan 10.haftadayım ve içimi sürekli bir korku kaplıyor acaba bir şey olacak mı kalbi duracak mı diye. İnanın bazen hamile olduğuma sevinemiyorum bile psikolojim iyice bozuldu ( belki hormon etkisidir :)). Bazen burayı okumasam daha mı iyi olur diye bile düşünüyorum. Bakalım nasıl geçecek bu süreç :) Doktorum 4 hafta sonra gel dedi 2 hafta önce ama sanıyorum korkularımdan dolayı pazartesi günü kontrole gideceğim. Sizinle de paylaşmak istedim aynı korkuları yaşayan, hamilelikten mutluluktan çok kaygı hisseden var mıdır benim gibi ?
Şu ve şekeri ihmal etmeyin tek diyeceğim bu. Götürüsü fazla oluyorYaa çok geçmiş olsun.ben de baya kötüydüm ama doktor prilam verdi. Şimdi yine bulaniyo ama çıkarmıyorum en azından
Teşekkür ederimCanm geçmiş olsun. Mide ağrısı kusmaktan oluyor bence zorluyoruz ya kasılır gibi olup kalıyor mide. Doktorum prilam verdi ben biraZ rahatladım hâlâ bulaniyo ama çıkarmiyorum en azindan.Suyu ben de çok zor içiyorum maden suyuyla falan karıştırıyorum
Bulantı azaldığında da durup durup su içiyorum
merhaba sizinle bilgilerimiz hemen hemen aynıdenizzehra beni de listeye ekler misin ☺
Sat 19 ağustos
Tahmini doğum 26 mayıs
3 .çocuk
Yaş 31
Kese ve kalp atışı 8.haftada
Başka bişey var mıydı hatırlayamadım :)
ne kullanıyorsunuz peki prilam dısında ?Teşekkür ederimBende prilam işe yaramıyor maalesef. İlk gebeliğimde de benzer şeyler yaşadım. Hatta eşim o zamanlar daha da kötüydün diyor. Ama o zaman çocuk yoktu. Bütün gün dinlenebiliyordum. Şimdi dinlenemiyorum. Vücudum kaldırmıyor
Gelecek inşallah, o günler de gelecekO günler gelir mi dersin?Çok duygusalım cidden bugün İyi geldi bu düşünce yapısı bana teşekkür ederim Pozitif şeyler duymaya ihtiyacım varmış benim
Sen nasıl oldun canım hâlâ hastanede misin yoksa eve çıktınız mı?Şu ve şekeri ihmal etmeyin tek diyeceğim bu. Götürüsü fazla oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?