Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canm geçmiş olsun. Mide ağrısı kusmaktan oluyor bence zorluyoruz ya kasılır gibi olup kalıyor mide. Doktorum prilam verdi ben biraZ rahatladım hâlâ bulaniyo ama çıkarmiyorum en azindan.Suyu ben de çok zor içiyorum maden suyuyla falan karıştırıyorum
Bulantı azaldığında da durup durup su içiyorum

Merhabalar,
Öncelikle bebeğini kaybeden tüm annelere geçmiş olsun demek istiyorum . Ben şuan 10.haftadayım ve içimi sürekli bir korku kaplıyor acaba bir şey olacak mı kalbi duracak mı diye. İnanın bazen hamile olduğuma sevinemiyorum bile psikolojim iyice bozuldu ( belki hormon etkisidir :)). Bazen burayı okumasam daha mı iyi olur diye bile düşünüyorum. Bakalım nasıl geçecek bu süreç :) Doktorum 4 hafta sonra gel dedi 2 hafta önce ama sanıyorum korkularımdan dolayı pazartesi günü kontrole gideceğim. Sizinle de paylaşmak istedim aynı korkuları yaşayan, hamilelikten mutluluktan çok kaygı hisseden var mıdır benim gibi ?
[/QUOTE]
Canm o durum bende de var ama zaten normalde kaygılı bir yapım var kendi kendimi sakinleştiriyorum. Zaten kaygı bozukluğu var çünkü o yüzden pek oralı olammaya çalışıyorum. Kaygı geldiği zaman pek kulak vermeyince o da gelip geçici bir duygu oluyor. Zor ama başaracağız inşallah

Ben de acaba kalbi durdu mu yoksa hâlâ benimle mi endişesi yaşıyorum. Arada hafif kanamalarım da olduğu için endisem had safhada. Doktorum 3 hafta sonra gel dedi ve şuan sadece 1 hafta geçti, iki hafta daha nasıl sabrederim hiç bilmiyorum.
Aklımdan sürekli belki de kalbi çoktan durdu, doktora gittiğimde kötü haberi alacağım diye geçiyor.
12. Haftadan sonra eşiği geçmiş oluyor muyuz ondan da emin değilim. Daha doğuma 30 koca hafta var inşallah sağlıkla ilerlerse

Arkadaşlar gruptan ayrılmayın lütfen burda birbirimize destek oluyoruz olumsuz düşünmeyin gün gelecek bebeklerimizin gazını mamasını konuşacağız inşallah burda kaygilanmamiz çok normal anne oluyoruz. Kaç yaşında annelerimiz de bizim için kaygilaniyor hâlâ.

Ben de sık sık acaba bebeğim yaşıyor mu kaygısını hissediyorum ama şunu zihnime büyük ölçüde yerleştirdiğimden beri kaygimi daha iyi kontrol ediyorum. Ben bebeğimin sağlıklı bir şekilde doğması için her şeyi yapabilirim evet ama ona can veremem. Canını verecek olan Allah. Rabbim ömür verdiyse hiçbir şey onun yaşamasına engel olamaz, ömür vermediyse de ne yapsam yaşatamam.

Kaygilanmanin da belli seviyede normal olduğunu kabul edip yola devam edeceğiz biz anne oluyoruz güçlü olmak zorundayız. Bebişlerimiz de bize güçlü bir şekilde sıkı sıkı tutunuyorlar inşallah burda onlara kavuştuğumuz günleri de kutlayacağiz

Bu kanamalar esnasinda bel agrisi kasikta batma yasadiniz mi ne kadar surdu bu kanamalar
Kanamalar ilk başladığında hiçbir ağrım yoktu yeni yeni bel ağrısı başladı ama çok hafif. Benim yaklaşık 6 gün oldu ilaç ve iğnelerin etkisiyle epey azaldı

O günler gelir mi dersin? Çok duygusalım cidden bugün İyi geldi bu düşünce yapısı bana teşekkür ederim Pozitif şeyler duymaya ihtiyacım varmış benim

Kendime nazar değdirdim resmen kızlar 3 haftadır kusmaktan içim dışıma çıkmıştı ağlıyodum yemek yemeyi özledim diye sonra bu durum geçti 3-4 gündür de çok iyiydim maşallah iyi besleniyodum, hatta bulantım azaldı diye korkup doktora gittim güldü bana, şu an yine çalkalanıyorum bu saat oldu uyuyamadım gerçekten garip bir süreç

Geçmiş olsun sürekli belirti aramamalıyız diyeceğim ama ben de sürekli göğüslerimi yokluyorum

Merhabalar canım, benim de duygularıma tercüman oldun. Ben geçen hafta bir arkadaşımızın kaybını duyunca ertesi günü hemen doktora gitmiştim her şey yolunda mı diye baktırmak için. Doktorum bile niye titriyorsun dedi demek ki ne kadar stres yapıp gittiysem oraya. Yani grubu okumak beni max seviyede olumsuz etkiliyor bazı konularda. Geçen günlerde eşim de kızdı başkalarının sorunlarını dinlemekten hamileliğine odaklanamıyorsun dedi. Çünkü ben cevap yazmasam da birfiil okuyordum grubu. Sonra bebeğime haksızlık yaptığımı fark ettim o daha çok masum ve küçük ona stres yüklememem lazım dedim. Velhasıl artık ben de var olacağımı düşünmüyorum grupta. Tüm arkadaşlarımın başı sağ olsun diyorum tek tek hepsine yazamadım Rabbim bir daha sağlıklı bir şekilde nasip etsin. Gebeliği devam eden arkadaşlarım için de sürecin en iyi, en sağlıklı şekilde geçmesini dilerim. Hoşça kalın.

Bebeğime bir şey oldu mu kalbi durdu mu diye düşünen anne adayları bu kaygida haklılar normal,ama doğana kadar bu böyle sanıyorsanız dogsaydi doğunca geçerdi sanıyorsanız yanılıyorsunuz,doğacak kustu mu boğazına kaçtı mı,uyurken doner nefes alamazsa,ek gıdaya geçer,ya nefes borusuna kaçarsa,bakiciya bırakır işe gidersin ya bakamaz Bebek kendine birşey yaparsa,okula gider ya okulda bir şey olursa ,okullar kalabalık arkadaşı iterse,başını sıraya vurursa,gözüne kalem sokarsa,büyümeye devam.eder sensiz dışarı çıkar ya araba çarparsa ,ve en fenası,çocukla ilgili birisi,bakıcı,öğretmen arkadaşı ararsa acaba bir şey mi oldu ona diye insanın yüreği ağzına geliyor,şu dönemdeki haberler de ortada artık hiç bir yer güvenli değil,o yüzden inanın şu anda herşeyi ile en en güvenli yerdeler anne karnı bugünlerin tadını çıkartın çok kısa ve hızlı geçiyor

Teşekkür ederim Bende prilam işe yaramıyor maalesef. İlk gebeliğimde de benzer şeyler yaşadım. Hatta eşim o zamanlar daha da kötüydün diyor. Ama o zaman çocuk yoktu. Bütün gün dinlenebiliyordum. Şimdi dinlenemiyorum. Vücudum kaldırmıyor

ne kullanıyorsunuz peki prilam dısında ?

O günler gelir mi dersin? Çok duygusalım cidden bugün İyi geldi bu düşünce yapısı bana teşekkür ederim Pozitif şeyler duymaya ihtiyacım varmış benim
Gelecek inşallah, o günler de gelecek o zaman size pozitif bir şey daha söyleyeyim chatgbt diyor ki 9.haftayi geçen gebeliklerin %95 inden fazlası sağlıklı bir doğumla sonuçlaniyormiş güzel düşünmemiz için çok sebep var. Biz huzurlu olalım ki bebişlerimiz de huzurlu ve sağlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…