Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

12+0 bulantı ve kusma devam ediyor üstüne bir de mide ekşimesi başladı 2 gündür. Kendimi çok kötü hissediyorum depresyonda gibiyim bugün ben kendime bakamıyorum bu çocuğa nasıl bakacağım diye ağladım

Eksiksiz katılıyorum ne yazdıysanız bütün düşüncelerimiz aynı
Bi kaç yıl bebek için hastaneyi ezberledim şuan kendimi sorguluyorum.Robotlaşmış bi hayat yaşıyorum ve beni çok zorluyor
Rabbim sağ salim dünyaya getirmeyi nasip etsin gerçekten zor işler

Amin amin bu halimin geçici olduğunu düşünerek motive olmaya çalışıyorum ama bazen hiç geçmeyecek gibi geliyor

Doğumdan sonra bu halinizden kat ve kat daha güçlü olduğunuzu göreceksiniz. Bebek kendine bir şekilde baktırıyor. Hiç üzmeyin kendinizi

Distopik Başkalarının kararlarını etkilemek istemem. Sonuçta doktorum da kendi düşüncelerini söyledi. Herkesin şartları farklı olabilir.
Bende sıcak bakmıyorum da doktoruma soracağım. Senin doktorunun açıklaması gibi düşünüyorum bende eskisi gibi değil Herşey daha steril. O yüzden fikrini merak ettim doktorunun.

Bende sıcak bakmıyorum da doktoruma soracağım. Senin doktorunun açıklaması gibi düşünüyorum bende eskisi gibi değil Herşey daha steril. O yüzden fikrini merak ettim doktorunun.
Benim Dr da muhtemelen bu yüzden önermesi ama boğmaca işi kafamı kurcaladi.ebe arkadaşım bogmacadan 5 Yenidoğan ölümü gerceklesti diyince aklım karıştı.

Teşekkürler yorumlarınız için. Üstten baktırıp eşimi isteyeceğim bendr adam da merak ediyor evladı

Biz artık anneyiz, binevi pelerinsiz kahraman Tabii ki insanız, biz de zaman zaman yorulup ağlayacağız. Ama küllerimizden daha güçlü doğacağız. Bir canlı dünyaya getirip yetiştiriyoruz

Canım birde ilk muayeneden beri eşimide aldı içeriye hatta eşime videosunu çekebilirsin dedi kalp atışının ekrandan dedi. Doktor gerçekten çok önemli hep derim
Kesinlikle doktor çok önemli güven vermesi lazım bizler zaten endişeliyiz sürekli. Anelik hissi yükleniyor sanırım ☺Yarın inşallah eşimde girsin istiyorum

Ne zaman oldu bu? Hangi firmaya yaptırdınız ve ultrasonda bir anomali var mıydı sizde? Bizim burun ense normaldi ama kalpte ve bağırsakta parlaklık var.bi de işte genetik sonuçları.sizde neler dediler

Benimde öyle 2 gündür özellikle önce gece dalamıyorum sonra gece 4 gibi uyanıyorum tekrar dalamıyorum felan, sık sık bölünüyor uykum. Gün içinde de akşama doğru uyku bastırıyor

cinsiyet öğrenen anneler. Acaba canınız ne istedi nelerden tiksindiniz ve cinsiyeti öğrendiniz cok merak ediyorum. Mesela tatlıdan tiksindim kız çıktı hurafesi gibi vs

Bana da en son gittiğimde 12+2 de gittim en son, eş aşağıda , zaman zaman lekelenme yaşayabilirsin dedi . Şimdi korkuyorum hiç bir şey yaşamadım ama.
Allah yaşatmasın canım benim leke gibi değildi maalesef aşağıda değil anlamadım sürttü mü noldu bardak boşanırcasına geldi maalesef allah kimseye yaşatmasın ne ağrı ne sızı sadece kan boşaldı

Hangi labda yaptırdınız

cinsiyet öğrenen anneler. Acaba canınız ne istedi nelerden tiksindiniz ve cinsiyeti öğrendiniz cok merak ediyorum. Mesela tatlıdan tiksindim kız çıktı hurafesi gibi vs
Çook tatlı istedim baklava aşerdim erkek olacağini dusundum öylede oldu Ekşi ve tuzlu şeylerden nefret ettim bildiğin hala da öyle kavanoz kavanoz çikolata yemek istiyorum ama tabi yiyemiyorum gebelik şekeri vs olmasın diye

Ne zaman oldu bu? Hangi firmaya yaptırdınız ve ultrasonda bir anomali var mıydı sizde? Bizim burun ense normaldi ama kalpte ve bağırsakta parlaklık var.bi de işte genetik sonuçları.sizde neler dediler
Amniyosentez sonucum daha 15 gun anca oldu cikali.
Eylul ayinda fetal dna yaptırmıştım. Ultrasonda hiçbir bulgur yoktu. İzmire prof perinatolog a kontrole gittik oda 45 dk filan inceli hiçbir bulgur yok dedi 20.haftada da amniyosentezi yaptırdık şükür temiz geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…