Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Çatlak önleyici Krem olarak Shea butter nasıl hanımlar? Sizler neler aldınız?
merhaba ben daha 6. haftadayım ama instada baassena diye bir influencer var kocaman göbeğiyle hiç çatlamamış caudalie ve mamaaura kullanmıs ben de onları sipariş edeceğim sanırım bir bakın isterseniz

Allah razı olsun detaylı bilgilendirmen için. Çok sevindim iyi olmanıza umarım bende iyi olurum. Kan sulandırıcı hiç kullannadjm sadece gebelık vıtamınlerı alıyordum. Sabah kontrole gitiğimde kanama alanı gözukuyor dedı ama kanamam yoktu bebek gayet iyi dedi gönderdi. 2-3 saat sonra aniden bir boşalma hissettim. İlk akıntı sandım ama hayır değişik bir yoğun birşeydi sonra wc gittim. Kop koyu baya yoğun bir kanama çok korktm hemen doktora koştum. Yatış yaptılar progestan vurdular kalçadan birkaç saat yatırdılar ve çıkarttılar. Kanama durdu denecek kadar azaldı şuan kahverengiye döndü. Gün aşırı progestan vurulacağım. Yarın sabahda bi acile felan gidip tekrar kalp atışı dinlemek istiyorum. Lütfen bize dua edin. Dualarda birbirimizi unutmayalım. Tşkler <3

Evet bu durumu çoğu gebeler yaşamış
Bende aynı birebir sizin durumu yaşadım ıslaklık hissedip lavaboya gittim bakar bakmaz bi anda kan bardaktan boşlamış gibi aktı.Korkmayın ağrınız yoksa eğer inşallah birsey olmayacak hatta bazı yazılarda sağlıklı gebeliklerde kanama olabiliyor yazıları dahi okumuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…