Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende tavuktan tiksindim aynen kokusu bile igrenc

Neye göre gerek görüyorlar yada görmüyorlar acaba kafam çok karışık
Kanı verdiğim yerde yapılan açıklama şuydu ilk pakette genel olarak bakılan genler var dedi. Ekstra nadir görülen 1-2 gene ikinci pakette bakılıyor. Doktorlar onlarıda görmek istiyor genelde dedi ama tabi kapsamlı bir açıklama değildi bende hiç düşünmedim üzerine açıkçası onu yaptırdım

Akşama doğru 3 4 ten sonra bende bulantı artıyor ve kusmaya başlıyorum son 3 gündür
Hafta ilerledikçe artıp sonra azalacak heralde ya öyle ümit ediyorum
Bende aynı şekildeyim. Evet azaldı ilk zamana göre ama tamamen bitmedi. Akşamları zehir oluyor bana doktorum artık geçeceğini söylemişti bekliyorum o geçeceği günleri

Canım şimdi nasılsın? Umarım bebişlerde sende iyisindir. Bgn bende aynı şekilde kanama yaşadım. Birden boşalan bir kanama. Çok korktum. Şuan nasılsı. Sürec nasıl ilerledi. Doktor ne dedi anlatırmısın

Bende aynı şekildeyim. Evet azaldı ilk zamana göre ama tamamen bitmedi. Akşamları zehir oluyor bana doktorum artık geçeceğini söylemişti bekliyorum o geçeceği günleri
Sabah kalkmadan ilaç içiyorum. Onun etkisi artık geçiyor diye halsiz kalıyorum akşam diye düşünüyorum. Ama zor oluyor gerçekten

Kızlar benim de kontrolum 10+4 te olacak, fetal dna vermek istiyorum natera panorama acaba direkt kan alırlar mı yoksa biraz daha beklerler mi
Merhaba ben 1 haftadir fetal test icin firmalarla gorustum ve natera panorama ile dun anlastik bugun geldiler kan verdim 10-14 gun icerisinde sonucun cikacagini soylediler bugun 12+0 oldu. Test yaptirmak icin 10-11 hafta olmaniz yeterli dediler benim arastirmam biraz uzun surdu 12. Haftanin basinda yaptirmis oldum ))) buarada Antalya da yaşıyorum.

Merhaba ben orta paketi yaptim. Bugun kan verdim 10-14 gune gelecek sonuclar insallah. Cok arastirdim 6-7 tane firma ile gorustum. En son bu firmada karar kildik turkiyede bir laboratuvarda temel testleri yaptirabilir diye dusunuyorum. Kalbimizi ferah tutalim

Neye göre gerek görüyorlar yada görmüyorlar acaba kafam çok karışık
Genis pakette bakilan testler gebeligin sonlandirilmasina gerek olmayan genetik hastaliklar orneğin: dikkat eksikligi , kol bacak kisaligi, ogrenme geriligi, şizofrene yatkinlik vs gibi.. bunlari onceden bilip ileride buna gore egitim ve gelisim yonlendirmeleri yapmak, tetikleyicilerden korumak icin.. bu surecte zaten cok hassas olan kalbim herseyi bilmek istemiyor. Akışa ve hayata guvenmek istiyorum ben orta paket yaptirdim. Ilk gebeligim, daha once bir boş gebelik yasadim ve yaştan dolayi doktorum sayet mümkünse yaptırmamı tavsiye etti.

Ben de aynı şeyleri yaşadığım için nateraya karar verdim. Doktor yakınım da aynısını söyledi orta paket daha mantıklıymış, inşallah sağlıklı çıkar sonuçlarımız

Ben de aynı şeyleri yaşadığım için nateraya karar verdim. Doktor yakınım da aynısını söyledi orta paket daha mantıklıymış, inşallah sağlıklı çıkar sonuçlarımız
İnşallah
inşallah gelişmelerden haberdar et

Kızlar size birşey soracagım şöyle birşey yaşıyorum: çok hızlı yemek yediğimde ya da hızlı hareket ettiğimde kalp atışlarım hızlanıyor boğazımda hissediyorum nabzımı pır pır sıkışıyor içim, sonra konuşurken nefesim kesiliveriyor soluk soluğa kalıyorum, daha önce böyle birşey yaşamadım hiç.
sizce normal mi ? İlk gebeliğim oldugu için bilemiyorum da, buna benzer birşey yaşayan var mı ?

Dediğiniz doğru ise bu sebeplerin hiç birinden ötürü gebeliğimi sonlandırmak istemem bende kolu bacağı kısa diye bebek mi aldirilir cidden gerek yok,

Acaba kaç yaşındasınız sorabilirmiyim? Ben çok pimpirikliyim ya

Bugün bende de var hızlı kalp çarpıntısı benimde ilk defa ama bunun normal olduğunu kalbimizin bebişe kan pompalaması için biraz daha hızlı atabildiğini duymuştum

Gayet iyiyim inşallah sizde bir an önce iyi olursunuz.Ben o kanamadan sonra tekrar yoğun kanama yaşamadım.Ama hep bi lekelerim oldu.yüreğim ağzımda gezdim.Kan sulandırıcı iğneyi bıraktığım gün lekelerim kesildi.Siz kan sulandırıcı kullanıyormusunuz?
Kanama olduğunda progestan iğne yapıldı kalçadan üç gün üst üste sabah akşam.100 mg.sonra 3 günde bir 100 mg yaptırdım.bıraktım.birde progestan kapsülü 3 öğün ağızdan aldım,kanama durunca fitil olarak devam ettim.Şuan fitil dahi kullanmıyorum kanama lekelenme yok.
(Detaylı yazdım çünkü insan çok korkuyor) çook geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsınız

Bnm de bu hafta bi kac kez yasafigim bi durum oldu yediklerime.dikkat ediyorum hizli ve cok yemiyorum ara ogun yapmaya basladim az ve sık yemek icin, kosturmuyorm da ama bazen yatarken bile kalp atimimi hissediyorm hem tabi ki daha fazla kan pompalamak icin kalp daha hizli caliyor hem de bazen kaygidan oluyor bence tabi surekli kendimizi dinliyoruz bi deyine de kendinizj takip edin nabzni olcun bu durumlarda devam.ederse kadn d.ya da danisarak kardiyolojiye gorunursunuz

hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba ve hangi firmaya verdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…