• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç takilmasin,ben yaştan dolayı verdim diğer iki cocugumda vermedim,çünkü tüm kontroller tertemiz çıktı,inanın şimdi bir sektör olmuş, beklemesi,tedirginliği çok gerildim,gerildik birde başımıza gelenden sonra ,dedim keşke ikilimi yaptirsaydim ne güzel olurmuş da artık olan oldu,sonucu güzel olsunda sadaka vercem
Gerçekten de biraz işin ticaret boyutu daha fazla gibi

Bende ilkinde sizin yaslarinizdaydim ,iki hekim takıbimi yapıyordu ve aynı sizinki.gibi ikili ve ilerleyen haftalarda ayrıntılı renkli yaptırdık şükürler olsun temiz çıktı,şükürler olsun oğlumda son derece sağlıklı,sadece çok.afacan ve hareketli herşeye verecek cevabımız var modunda,içerde dersin herşeyi öğrenip çıkmış 🤣dizinde öyle olr inşallah 🧡

Maşallah 🧿
Hep sağlıklı, mutlu olsun inşallah 🤲🏼
Bizim bebiş de ultrasonda çok hareketli
Doğunca da öyle olacak gibi duruyor 😄

Arkadaşlar selamlar, genetik taramalı tüp bebek yaptıranların bazıları sanırım fatal dna yaptırmıyor diye duymuştum, fakat burda öyle bir yazı göremedim. Konuyla ilgili bilgi sahibi olanınız var mıdır?

İkiliyi neden yaptırmıyorsunux ☺
Dün doktorum sadece fetal DNA testinden bahsetti sadece.
Olumsuz sonuç gelirse hangi bebek olduğunu anlamak için farklı testler yapılması gerekli olur dedi
Bende sadece ultrason düşünüyorduk hocam dedim
Aslında daha iyi 13.haftaya Detaylı ultrason günü alın birebir bakılmış olsun ama down sendrom çıksada bezi aldırmayacağız derseniz hiç yaptırmayadabilirsiniz dedi.Down sendrom çıkan bebekte kalp atışını durduruyoruz anne baba isteğine bağlı dedi.
Bunları dinlerken dahi üzüldüm kaygılandım.Yine de görelim diye Detaylı ultrasona söylediği doktordan randevu aldık 🤷‍♀️ Nasıl çıkacak neler olacak 🤷‍♀️
Yaşım 31 oldu eylülde eşimde 33 yaşında
Yaşınız genç olacağını zannetmiyorum ama işte dedi,bilemiyoruz ki ne çıkar ne çıkmaz 🥲

Benim hiç bulantı kusmam olmadı canım 🤭 koku Hassasiyetim çok yoğun oldu tiksindim bazı şeylerden oda üç dört hafta kadar sürdü.en başından beri devam eden tek şey göğüs ağrım.azaliyor artıyor ama hep devam ediyor.onun haricinde başka hiçbir belirtim sorunum yok
masallah gercekten senin adına cok sevindim

Topikte neredeyse herkes fetal dna yaptırdı sanırım. Bir ben miyim yaptırmayan kafama takıldı
Boyle gorunce ben de bi seyleri eksik yapmis gibi hissediyorum ama yalniz degilsimiz merak etmeyin😊ben fetal yaptrimadm hatta 2li de yaptirmadim doktor en azindan radyoloji nt baksin dedi ense kalinligina burun kokune baktik normal cikti cok sukur.

bende öyle hiçbir bebeğimde yaptırmadım . detaylıyı da ilk cocugumda yaptrdım . bunda da yaptırıcam simdi detaylı bir ay sonra yaptıracağım
Beni birazda arkadaşımın hamileliği etkiledi sanırım
2 li testinde riskli çıkmıştı
Doğuma kadar ağladı,bebeği doğdu tosun gibi bi kız bebek 😊 demek ki bu testler çokta güvenilir degil diye düşündüm

Arkadaşlar merhaba 13 +3 günlük gebeyim . Pazartesi günü veritas my prenatal firmasına fetal dna yaptırdık evden gelip kan aldılar. Bugün de arayıp sonucu söylediler çok şükür temiz çıktı. Geçen hafta kontrolde doktor yüksek ihtimalle kız demişti bugün de bilgilendiren kişi eşim doktor olduğu için cinsiyeti söyledi kızımız olacak🎀 süreç içerisinde firmadan çok memnun kaldık . 5 iş günü içerisinde testimiz çıktı.
Merhaba, hayırlı olsun. Adınıza çok sevindim 🫂 Benim de bugün veritas üzerinden yaptırdığım fetal dna sonucum geldi. Kocaelide olduğum için kanı bir hastanede anlaşmalı oldukları hemşireye verdim. Yalnızcs İstanbul olmadığı için 29 ekimde verdiğim kan sonucu ancak bugün gelebildi ancak söyledikleri zaman dilimine gayet uygun, sadece ben sabretmekte çok zorlandım 🤣 yaptıracaklar için gönül rahatlığı ile önerebilirim 🍀

Back
X