- Konu Sahibi denizzehra
-
- #5.041
12. Hafta dolana kadar ben de böyleydimKızlar ben ne yesem çıkarıyorum gece gündüz midem yanıyor bana öneriniz nedir kahvaltı nasıl başlamalıyım yada kabızlık da başladı bende sabah peynir ekmek yumurta yiyorum mesela beni o peynir bile mahvediyor
Ben de çok anlamıyorum ama yine de tahminde bulunacağım. Erkek gibi geldiKızlar bu ultrason görüntülerinden ben hiçbir şey anlayamıyorum, siz nasıl anlıyorsunuz yabunların açısı falan mı farklı olmalı anlayabilmek için, yoksa cinsiyet yorumu olan var mı? Chatgpt ye attım yorum yapmıyor, başka açıdan çekilmeli diyor. 12+0da çekildi bu görüntüler. Biz fetal dna yaptırdık ama yaptırdığımız yer yeditepe ünv hastanesi ve cinsiyet bilgisi paylaşmıyormuş. O yüzden oradan da öğrenemeyeceğim.
Kızlar bu ultrason görüntülerinden ben hiçbir şey anlayamıyorum, siz nasıl anlıyorsunuz yabunların açısı falan mı farklı olmalı anlayabilmek için, yoksa cinsiyet yorumu olan var mı? Chatgpt ye attım yorum yapmıyor, başka açıdan çekilmeli diyor. 12+0da çekildi bu görüntüler. Biz fetal dna yaptırdık ama yaptırdığımız yer yeditepe ünv hastanesi ve cinsiyet bilgisi paylaşmıyormuş. O yüzden oradan da öğrenemeyeceğim.
Yaaaa demiştim işte 4.oglunuz genetik yatkinliginiz varBenden bukadar der çekilirim, aslında benim 3 oğlum oldu ilk bebeğim vefat etti diğer ikisi gayet sağlıklı büyüdüler bile biri 4 diğeri 6 yaşında ben artık 3 oğlandan sonra bu kızdır diye düşünmüştüm yanılmışım nasip
Merhabalar hanımefendi sizde bir düşük geçirdiniz galiba yorumlarda şahit oldum peki iğne kan sulandırıcı kullaniyurmusnuz, kullanıyorsanız doktor mu önermesi genelde 1 düşukle vermezler size verilmesi sebebi nedir merak ediyorum bende o yollardan geçtim diyeUmarım ögrenirsiniz:) bende şaşırdım baya fetal dna yaptırdık onunla öğrenirim sandım ama aceleci çoktı bizim kız
Eşime de öyle geldi bakalım ne çıkacak merakla bekliyoruzErkek diyorum
İnşallah birşey çıkmaz sonuçta daÇok şükür sevindimBenden idrar testi aldılar sonucu akşam çıkınca doktorumla görüşeceğim. Bebeğin gelişimi haftasından biraz gerideymiş onu da ikili taramada konuşuruz dedi. Alttan muayene oldum kanamam oldu biraz inşallah artmaz
Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşaallah.
Canım senin bebişin nubunu saklamış
Kaçıncı hafta ve ne kadar geridesiniz acaba benim de yaklaşık 4 5 gün geri çıkıyor hep doktorum haftasıyla uyumlu sıkıntı olmaz demiştiÇok şükür sevindimBenden idrar testi aldılar sonucu akşam çıkınca doktorumla görüşeceğim. Bebeğin gelişimi haftasından biraz gerideymiş onu da ikili taramada konuşuruz dedi. Alttan muayene oldum kanamam oldu biraz inşallah artmaz
Rica ederim ne demek. Onunla ilgili bişey demem doğru olmaz doktorunuz size uygun olanı söylemiştirİnsan hemen telaslaniyor ya elinde olmadan peki bu iğneyi bende istemeliyim sizce yani bana sadece Protestan verdilerde bu arada teşekkür ederim cevap için
Ben kız diyorum çıkıntı olan yer daha yukarıda olsa erkek derdim bir de bacak arası gördüm sanki ve orası da boş :)Kızlar bu ultrason görüntülerinden ben hiçbir şey anlayamıyorum, siz nasıl anlıyorsunuz yabunların açısı falan mı farklı olmalı anlayabilmek için, yoksa cinsiyet yorumu olan var mı? Chatgpt ye attım yorum yapmıyor, başka açıdan çekilmeli diyor. 12+0da çekildi bu görüntüler. Biz fetal dna yaptırdık ama yaptırdığımız yer yeditepe ünv hastanesi ve cinsiyet bilgisi paylaşmıyormuş. O yüzden oradan da öğrenemeyeceğim.
Aslında bir şey hissetmiyordum ama herkes erkek dedi diye erkek mi acaba dedimCanım senin bebişin nubunu saklamış
Senin gönlünden ne geçiyor, genelde anneler hissediyor.
Kız gibi hissediyorum ama bilmiyorum tabiBakalım
Hissettiğin cinsiyet var mı canım
Ben kız diyorum çıkıntı olan yer daha yukarıda olsa erkek derdim bir de bacak arası gördüm sanki ve orası da boş :)
Kız gibi hissediyorum ama bilmiyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?