- Konu Sahibi denizzehra
-
- #5.501
Anladım çok teşekkür ederim Aminosentez riskli dediler bebeğe zarar veriyormuş ondan korktum yoksa mantıklı aslındaPek çok anomali var dedi doktor.down ile birlikte ileri derece kalp rahatsızlığı bağırsaklarda yapışıklık beyinde ödem hidrosefali ve böbreklerde sıvı birikmesi varmış.doğar doğmaz bağırsak ameliyatı eğer kalbi kaldırırsa sonrasında kalp ameliyatları vs vs daha bir çok iey bekleyecek.tabi doğuma kadar yaşarsa kalbi çok zayıf dedi.bilmiyorum ne yapacağımı.doğup acı çekerek ölmesini mi beklemeliyim ya da belki ömrünün sonuna kadar ameliyatlar ağrılar sızılar yoksa bitirmeli miyim bu gebeliği bilmiyorum.siz olsanız ne yapardınız.çok kararsızım benve çok da üzgünüm
Benim de yaştan dolayı yüksek çıkmıştır dedi doktorum korkma dedi.ama ben fatal yaptırdım down çıktı direk.iki kere yaptılar ikisinde de aynı sonuç.bence direk amniyosentez yaptırın.çünkü fatalda bi anomali görünürse yine amniyosentez yapmanız gerekiyor sonuç olarak ama siz bilirsiniz yine de
İnsan rahat edemiyor bu tedirginlikle zamanda geçmiyor risk çıkarsa zaten sonlandırırım benAnladım çok teşekkür ederim Aminosentez riskli dediler bebeğe zarar veriyormuş ondan korktum yoksa mantıklı aslında
Bir arkadaş daha yazmış, ben hamilelikten önce k’li olanı kullanıyordum ama doktor onu bırakmamı istedi, orzax yalnızca d verdi bana da günde bir fıs. Tekrar bir danışsanız mı, şimdi bir kişide daha k olanı vermediler diye görünce önemli mi acaba dedimKızlar doktor bana 3. ay itibari ile multivitamin ve d3k2 verdi multivitamini gün aşırı iç dedi d3k2 için ne dedi hatırlamıyorum. D3K2 damla şeklinde olanı aldım orzax ın kullanan varmı acaba nasıl kullanılıyor hergünmü?
İstanbulda mısınız bilmiyorum ama yeditepe ünv 9900tl ye yapıyor fetal dna, tüm kromozomlara da bakıyor. Yalnız cinsiyet bilgisini paylaşmıyor. Sonucum da bir haftada geldi benim. 35 yaş olduğum için benden de fetal dna istediler; fetal dna direkt kanla çok basit bir test. Bence de önce onu yaptırın maddi imkanınız varsaİnsan rahat edemiyor bu tedirginlikle zamanda geçmiyor risk çıkarsa zaten sonlandırırım bençok zor ilerisi için
Sizin için çok dua edeceğim, inşallah haberlerin en hayırlısı en ferahı gelsinPek çok anomali var dedi doktor.down ile birlikte ileri derece kalp rahatsızlığı bağırsaklarda yapışıklık beyinde ödem hidrosefali ve böbreklerde sıvı birikmesi varmış.doğar doğmaz bağırsak ameliyatı eğer kalbi kaldırırsa sonrasında kalp ameliyatları vs vs daha bir çok iey bekleyecek.tabi doğuma kadar yaşarsa kalbi çok zayıf dedi.bilmiyorum ne yapacağımı.doğup acı çekerek ölmesini mi beklemeliyim ya da belki ömrünün sonuna kadar ameliyatlar ağrılar sızılar yoksa bitirmeli miyim bu gebeliği bilmiyorum.siz olsanız ne yapardınız.çok kararsızım benve çok da üzgünüm
Benim de yaştan dolayı yüksek çıkmıştır dedi doktorum korkma dedi.ama ben fatal yaptırdım down çıktı direk.iki kere yaptılar ikisinde de aynı sonuç.bence direk amniyosentez yaptırın.çünkü fatalda bi anomali görünürse yine amniyosentez yapmanız gerekiyor sonuç olarak ama siz bilirsiniz yine de
Re
flü yatağı yataş mı aldınız set şeklinde satılıyor ama kullanışlı olur mu bilemiyorum
Maşallah minnoşaKızlarrrr 15 haftalığım böyle görünüyor
Allah yardımcınız olsun benim de dualarım sizinlePek çok anomali var dedi doktor.down ile birlikte ileri derece kalp rahatsızlığı bağırsaklarda yapışıklık beyinde ödem hidrosefali ve böbreklerde sıvı birikmesi varmış.doğar doğmaz bağırsak ameliyatı eğer kalbi kaldırırsa sonrasında kalp ameliyatları vs vs daha bir çok iey bekleyecek.tabi doğuma kadar yaşarsa kalbi çok zayıf dedi.bilmiyorum ne yapacağımı.doğup acı çekerek ölmesini mi beklemeliyim ya da belki ömrünün sonuna kadar ameliyatlar ağrılar sızılar yoksa bitirmeli miyim bu gebeliği bilmiyorum.siz olsanız ne yapardınız.çok kararsızım benve çok da üzgünüm
Çok teşekkür ederim Antalya’da yaşıyorum burda Akdeniz üniversitesi tıp fakültesine gidip bir sorayım eğer yapıyorlarsa yaptrcam yoksada özel bir kliniğe sordum 16 bin dedi hemşire gelip evden kan alıyormuş sonuç on güne çıkar dedi hemde hiç bir riski yokmuş bebek için anneden kan alınıyor daga mantıklı sankiİstanbulda mısınız bilmiyorum ama yeditepe ünv 9900tl ye yapıyor fetal dna, tüm kromozomlara da bakıyor. Yalnız cinsiyet bilgisini paylaşmıyor. Sonucum da bir haftada geldi benim. 35 yaş olduğum için benden de fetal dna istediler; fetal dna direkt kanla çok basit bir test. Bence de önce onu yaptırın maddi imkanınız varsadevlette de eğer ikili taramanız riskli çıkarsa bazı hastanelerde ücretsiz yapıyorlarmış. Örneğin ümraniyede duydum.
Değil mi insanın sorumlulukları arttıkça parçalara ayrılıyor,inşallah bu bulantılar bir an önce biter rahatlarsınız.Sizin ikizlerle gerçekten zor Allah yardımcınız olsunŞimdikine göre şöyle bir farkı var düne kadar bebeğin halini pek düşünmüyordum.Bir de ilk gebelikte bütün vaktimi dinlenerek geçirebiliyordum. Bu sefer iki çocukla mümkün olmuyor. Doktor bir sıkıntı yok, yorulduğun için olmuş dedi. Ama napayım bu çocukların da anasıyım. Kendimi iyi hissettikçe dışarı çıkarmaya çalışıyorum.
Allah’ın mucizesi bitmez sizin için dualarımda yer vereceğim,gerçekten bulunduğunuz duruma yaşadığınız üzüntüyü anlıyorum.Rabbim hakkınızda en güzel şekilde sizi yormayacak şekilde sonuçlandırsın inşallahPek çok anomali var dedi doktor.down ile birlikte ileri derece kalp rahatsızlığı bağırsaklarda yapışıklık beyinde ödem hidrosefali ve böbreklerde sıvı birikmesi varmış.doğar doğmaz bağırsak ameliyatı eğer kalbi kaldırırsa sonrasında kalp ameliyatları vs vs daha bir çok iey bekleyecek.tabi doğuma kadar yaşarsa kalbi çok zayıf dedi.bilmiyorum ne yapacağımı.doğup acı çekerek ölmesini mi beklemeliyim ya da belki ömrünün sonuna kadar ameliyatlar ağrılar sızılar yoksa bitirmeli miyim bu gebeliği bilmiyorum.siz olsanız ne yapardınız.çok kararsızım benve çok da üzgünüm
Benimde gerçekten içim sızladı evet bebek önemli ama annenin yaşadığı durumda çok önemli kaygı üzüntü stres, o yüzden anneye biraz daha şey oldum sanki.Allah hepimizin evlatlarına sağlık sıhat versinBelli etmedim ama benim göğsümün en ince yerine dokundu bu imtihan..Rabbim selamete çıkarsın inşallah
Merhaba raporlu mu yaptırdınızHakkınızda en güzeli olsun inşallahBizde Bahçelievler medicalpark ta tüp bebek yaptık.Nasıl ilerleyeceğiz hiç bilmiyorum.Hastaneler konusunda da hiç bilgim yok
İlk gebeliğim
Durun acele etmeyin size denileni pek çok güneye soyluyirlar ,bana da bir oncekinde 35 yaşındaydım dediler ama şükür tüp gibi çocuk fetal yaptırın Allah'ın izniyle bir şey çıkmayacak ayrıntılı bir de tamamİnsan rahat edemiyor bu tedirginlikle zamanda geçmiyor risk çıkarsa zaten sonlandırırım bençok zor ilerisi için
Bana hemşire 29 yaş üstü riskli çıkar her kişide dedi. O yüzden çok takılmadımİnşallah hepimiz için sonuçlar güzel olsun
İki kızımda hiç böyle sıkıntılar olmadı şükür sanırım 35 yaş olunca riskli
Yaa ne çabuk öğrendin :) detaylıya mı gtitindenizzehra Erkek hissediyordum ama kızım olacak Allah nasip ederse Bugun rüyamda bol bol aşure yapmıştım , bereketiyle gelsin inşallah
Kızımda bi doktordu şuan adını unuttun 2 isimli ona giderim sanırım canım. Kızılay hastanesinin orda bi kliniktiHeySero ayrıntılı ultrasonu nerde yaptıracaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?