Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    42
Bi erkek çocuğu annesi olarak kız tutturmak çok zor gibi maşallah size Rabbim bahtlarını açık eylesin inşallah sağlıkla gelsin mınık kızınızda inşallah

Yaa harika ben de araba alınca dedim acaba erken mi ama tam gaz devam o zaman

Ben reflü yatağı olarak geçen yeni doğan yatağı, emzirme yastığı, ana kucağı, bebek küveti, bebek maşrapası, tulum pijama aldım
Bu ay içinde de anne yanı beşik almayı düşünüyorum
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah:) yalnız olmadığımı görmek güzel :))

Burun üstü tüylenme sorunu yapar demişlerdi bunun için, siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Var mı öyle bir durum ?
Yani ben neredeyse bir sene oncesinden beri kullaniyorum gripken petekler cok yaniyorken kullaniyordum suan hamilelikte daha cok burnum tikanmaya basladi bir aydir neredeyse surekli takiyorum hic oyle bir sey duymadim da yasamadim da

Ben de anne yanı beşikle başladım ufak ufak :)

4.kizim olacak hayırlısıyla evet kızlar erkeklerden farklı tabi büyüdükçe birbirlerine bağlanırlar benimkiler daha küçük

Yani ben neredeyse bir sene oncesinden beri kullaniyorum gripken petekler cok yaniyorken kullaniyordum suan hamilelikte daha cok burnum tikanmaya basladi bir aydir neredeyse surekli takiyorum hic oyle bir sey duymadim da yasamadim da
Ya sorma ben eczaneye almaya gitmiştim eczada çalışan kalfa öyle söyledi çok da saçma ama yine de almamıştım, alayım ben de zira ben de aşırı rahatsızım nefes konusunda:)

Perşembe günü yapılacak canım.bir hafta sonra fa çıkar dedi doktor bekleye bekleye kanser olacağım dertten
Sormak haddim mi bilmiyorum ama olumsuz birşey duyarsan sonlandıracak mısın. Tevekkül en güzeli Allah'ım yar ve yardımcınız olsun. Evlatla imtihan zor. Senin durumunda olup beklemekte çok zor

Ya sorma ben eczaneye almaya gitmiştim eczada çalışan kalfa öyle söyledi çok da saçma ama yine de almamıştım, alayım ben de zira ben de aşırı rahatsızım nefes konusunda:)
Yapistirdigin yer boyle nemli gibi oluyo nasil desem yara bandinin oldugu yer belli olur ya onun gibi ama ben yuzumu yikayip sabah evden cikana kadar geciyor o iz onun disinda bir farklilik yapmiyor dedigim gibi o iz de geciyor hemen

Perşembe günü yapılacak canım.bir hafta sonra fa çıkar dedi doktor bekleye bekleye kanser olacağım dertten
Merhabalar bende dün ikili tarama sonucumu aldım yaş 35 olunca yüksek riskli çıktı Aminosentez yapmam gerekiyor yada fetal dedi doktor çok kararsız kaldım bende

Sizin gerçekten ağır geçiyor
İkiz gebelikte nasıl dayandınız şimdikine göre farkı varmıydı
Şimdikine göre şöyle bir farkı var düne kadar bebeğin halini pek düşünmüyordum. Bir de ilk gebelikte bütün vaktimi dinlenerek geçirebiliyordum. Bu sefer iki çocukla mümkün olmuyor. Doktor bir sıkıntı yok, yorulduğun için olmuş dedi. Ama napayım bu çocukların da anasıyım. Kendimi iyi hissettikçe dışarı çıkarmaya çalışıyorum.

Merhabalar bende dün ikili tarama sonucumu aldım yaş 35 olunca yüksek riskli çıktı Aminosentez yapmam gerekiyor yada fetal dedi doktor çok kararsız kaldım bende
Bana da yaş riskli dedi ama amniyosentez vs demedi. detaylı usg dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…