- 12 Eylül 2025
- 127
- 106
- 18
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #5.461
Bi erkek çocuğu annesi olarak kız tutturmak çok zor gibi maşallah size Rabbim bahtlarını açık eylesin inşallah sağlıkla gelsin mınık kızınızda inşallahEvet bide bizim toplumda erkekler erken hareket eder kızlar tembeldir geç hissedilir diye bı algı var genelde benim hepsi kız ama bu kızım biraz erken belli ettirdi kendiniinşallah hepimiz en guzel duygularla hissederiz kucağımıza aliriz
Yaa harikaben daha hamile değilken çook önceden başlamıştım alışverişe :) dün hesap yaptım toplamda 27 bin civarı harcamışım şuanki fiyatlatla kıyasladığımda 39 bin kâr etmişimyani 70 bin gibi bir tutar harcayacaktım şuan bebek arabası oto koltuğu mama sandalyesi park beşik çanta biberon ateşölçer birçok şeyi almıştım
Burun üstü tüylenme sorunu yapar demişlerdi bunun için, siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Var mı öyle bir durum ?Kesinlikle cok ise yariyor evet ben de kullaniyorum sok marketten en son 30 liraya mi ne almistimEki Görüntüle 3675506
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah:) yalnız olmadığımı görmek güzel :))Ben reflü yatağı olarak geçen yeni doğan yatağı, emzirme yastığı, ana kucağı, bebek küveti, bebek maşrapası, tulum pijama aldım
Bu ay içinde de anne yanı beşik almayı düşünüyorum
Yani ben neredeyse bir sene oncesinden beri kullaniyorum gripken petekler cok yaniyorken kullaniyordum suan hamilelikte daha cok burnum tikanmaya basladi bir aydir neredeyse surekli takiyorum hic oyle bir sey duymadim da yasamadim daBurun üstü tüylenme sorunu yapar demişlerdi bunun için, siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Var mı öyle bir durum ?
Ben de anne yanı beşikle başladım ufak ufak :)Biliyorum henüz çok erken ama malum kasım indirimleri var :) ilk çocuğu olan biri olarak aşırı heyecanlıyım ve şimdiden bebek arabası aldımmaxi cosi leona2 hem hafif hemde bebek için ergonomik. Henüz kullanmama altı ay var ama araştırmalarıma göre iyi görünüyor. Acaba sizlerden de alan ya da şimdiden bu tarz argelere girişen
Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah:) yalnız olmadığımı görmek güzel :))
4.kizim olacak hayırlısıyla evet kızlar erkeklerden farklı tabi büyüdükçe birbirlerine bağlanırlar benimkiler daha küçükMaşallahşimdi kaçıncı kızınız olacak
Bi evde 2-3 tane kız olması o kadar güzel ki
Benim ablamın 3 tane kızı var bi konu oldugu zaman evin içinde annelerinin peşinde sıraya giriyorlaro kadar hoşuma gidiyor ki bu durum
Erkek olunca o ortam olmuyor onlarda onu anladımkız kıza planlar konuşmalar hiç eksik olmaz
Ya sorma ben eczaneye almaya gitmiştim eczada çalışan kalfa öyle söyledi çok da saçma ama yine de almamıştım, alayım ben de zira ben de aşırı rahatsızım nefes konusunda:)Yani ben neredeyse bir sene oncesinden beri kullaniyorum gripken petekler cok yaniyorken kullaniyordum suan hamilelikte daha cok burnum tikanmaya basladi bir aydir neredeyse surekli takiyorum hic oyle bir sey duymadim da yasamadim da
Amin canım hepimiz inşallah sağlıkla kucağımıza alırız :)Yaaa minnoşsağlıkla kucağınıza alın inşallah
AIle hekimi bana nazal yikama yapabilirsin demisti, gecmis olsunMerhaba 14+6 dayım 2 haftadan fazladır burun tıkanıklığı sorunum var , yüksek yastıkta uyuyorum ve buhar yapıyorum burnum açılıyor. Sürekli oluyor ama bu durum maalesef rahatstz edici
Yaa3 çizgiye erkek diyorlar bende erkek gibi hissettim sağlıkla kucağınıza alın
Perşembe günü yapılacak canım.bir hafta sonra fa çıkar dedi doktorM morganlafaye amniyosentez sonucunuz çıktı mı acaba
Allah bağışlasın 5.dusunuyor musunuz ,bakmak kolay mı yardımcınız var mi ,eşinizin geliri iyi mi4.kizim olacak hayırlısıyla evet kızlar erkeklerden farklı tabi büyüdükçe birbirlerine bağlanırlar benimkiler daha küçük
Sormak haddim mi bilmiyorum ama olumsuz birşey duyarsan sonlandıracak mısın. Tevekkül en güzeli Allah'ım yar ve yardımcınız olsun. Evlatla imtihan zor. Senin durumunda olup beklemekte çok zorPerşembe günü yapılacak canım.bir hafta sonra fa çıkar dedi doktorbekleye bekleye kanser olacağım dertten
Yapistirdigin yer boyle nemli gibi oluyo nasil desem yara bandinin oldugu yer belli olur ya onun gibi ama ben yuzumu yikayip sabah evden cikana kadar geciyor o iz onun disinda bir farklilik yapmiyor dedigim gibi o iz de geciyor hemenYa sorma ben eczaneye almaya gitmiştim eczada çalışan kalfa öyle söyledi çok da saçma ama yine de almamıştım, alayım ben de zira ben de aşırı rahatsızım nefes konusunda:)
Merhabalar bende dün ikili tarama sonucumu aldım yaş 35 olunca yüksek riskli çıktı Aminosentez yapmam gerekiyor yada fetal dedi doktor çok kararsız kaldım bendePerşembe günü yapılacak canım.bir hafta sonra fa çıkar dedi doktorbekleye bekleye kanser olacağım dertten
Şimdikine göre şöyle bir farkı var düne kadar bebeğin halini pek düşünmüyordum.Sizin gerçekten ağır geçiyor
İkiz gebelikte nasıl dayandınız şimdikine göre farkı varmıydı
Bana da yaş riskli dedi ama amniyosentez vs demedi. detaylı usg dediMerhabalar bende dün ikili tarama sonucumu aldım yaş 35 olunca yüksek riskli çıktı Aminosentez yapmam gerekiyor yada fetal dedi doktor çok kararsız kaldım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?