- 17 Eylül 2025
- 107
- 88
- 13
- 29
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #5.601
Teşekkür ederim canım bunu sorayım doktorumaGünaydın canım
Ben 9+1 de Coledan-D3 damla kullanmaya başladım
Günde 5 damla kullanıyorum
Bugün 16+3 olduk, aynı şekilde kullanmaya devam ediyorum
Ben biodermanın ürünlerine geçtim doktorum güneş kremi olarak mineral li olanı önerdi hamileler kullanıyormuş. Birde temizleme jeli pembe olanını kullanıyorum.Hamilelere uygun makyaj temizleme suyu ve yüz temizleme jeli bulan kullanan var mı arkadaşlar
Normalde Garnier hassas ciltler için micellar makyaj temizleme suyu ve Neutrogena hydro boost jel temizleyici kullanıyordum fakat içerikleri %100 içime sinmedi
Araştırınca Pure Choice hassas ciltler için yüz temizleme jelini keşfettim
Hamilelere uygun ama henüz almadım, kullanmadım
Denemeli miyim bilemedim
Günaydın :) Evet benimde ilk gebeliğim ama ablam 3 gebelik yaşadı doktoru ona da genetikle alakalı çatlayacağı varsa ne yaparsan yap çatlar o yüzden özel bi krem önermiyorum demişti 3 gebeliğinde de krem kullanmadı ve çatlaması olmadı onun o yüzden bende çok üzerinde durmuyorum bu durumun. Sadece gerildikçe kaşıntım olursa deriyi yumuşatsın diye normal bir krem yada yağ kullanırımMerhaba, herkese günaydınGebelikte çatlak ile ilgili doktoruma sorduğumda gebetikte varsa her türlü çatlak oluyor, kullanılan yağ ve kremler sadece çatlams sürecindeki gerginlik ve kuruluk hissini azaltmak için dedi. O yüzden onlara o kadar para vermek yerine doğal yağ ve kremlerden önerdi. Siz neler kullanıyorsunuz? Ve hangi markaların, doğal da olsa içerik ve marka yine de öok önemşi tabii
Günaydınn k durumunu bilmiyorum ama bana dr. coledan d3 verdi günde 9 damla olarakGünaydın arkadaşlar,
D vitamini olarak doktor bana D3K2 verdi ama burda iki arkadaş k vitamininin hamilelikte doğru olmayabilir deyince tereddüt ettim sağlık ocağındada ebe monovit d3 verdi internette hamileler kullanmasın yazıyor ben ne kullanacağım bilmiyorumSizler ne kullanıyorsunuz acaba ona göre doktora soracağım almak için.
Kaç IU değerinde acaba?Günaydınn k durumunu bilmiyorum ama bana dr. coledan d3 verdi günde 9 damla olarak
IU değeri kaçtı acaba?Günaydın canım
Ben 9+1 de Coledan-D3 damla kullanmaya başladım
Günde 5 damla kullanıyorum
Bugün 16+3 olduk, aynı şekilde kullanmaya devam ediyorum
IU değeri kaçtı acaba?
Ay çok pardon coledan değilmiş colefor muşKaç IU değerinde acaba?
Kesinleikle bende öyle düşünüyorum ve o kremlere vereceğim parayı bebeğime harcarim dedim. Dalinin bebek vazelinini kullanıyorum gayetde işe yarıyor şimdilik.amac nemlendirmekse vazelin kralı zatenMerhaba, herkese günaydınGebelikte çatlak ile ilgili doktoruma sorduğumda gebetikte varsa her türlü çatlak oluyor, kullanılan yağ ve kremler sadece çatlams sürecindeki gerginlik ve kuruluk hissini azaltmak için dedi. O yüzden onlara o kadar para vermek yerine doğal yağ ve kremlerden önerdi. Siz neler kullanıyorsunuz? Ve hangi markaların, doğal da olsa içerik ve marka yine de öok önemşi tabii
Forte D 150.000 kullanıyorum bende günde iki damla. D vitaminim 19 çıkmışGünaydın arkadaşlar,
D vitamini olarak doktor bana D3K2 verdi ama burda iki arkadaş k vitamininin hamilelikte doğru olmayabilir deyince tereddüt ettim sağlık ocağındada ebe monovit d3 verdi internette hamileler kullanmasın yazıyor ben ne kullanacağım bilmiyorumSizler ne kullanıyorsunuz acaba ona göre doktora soracağım almak için.
Çok teşekkür ederim benimde hiç kızkardeşim olmadığı için hep iki kızım olsun istedim kızkardeşlik çok güzel gerçekten Rabbim gönlüme göre verdiKızımda da ilk haftalarda erkek demişlerdi 18.hafta kız olduğunu öğrenmiştik ama bu defa anladım ki kordonla da bayağı ayırt edilebiliyor.
Ben de hep bu da kız olsun istiyordum. Kız çocukları çok güzeller hayırlısı ile doğup büyüsün bebeğin
İki kızım var biri on biri 7 yaşında arkadaş gibi büyüyorlarÇok teşekkür ederim benimde hiç kızkardeşim olmadığı için hep iki kızım olsun istedim kızkardeşlik çok güzel gerçekten Rabbim gönlüme göre verdişimdi 7 yıl sonra bir süpriz hamile olduğumu öğrendik bakalım hayırlısı ne gelecek bazı doktorlar çok iyi anlıyor cinsiyeti dün fetal ysptrdık sonuç on güne çıkıcak bakalım
Evet zaten İstanbul da evler daracık ve şekilsiz.Bizde tayinci insanlarız o yüzden park beşik her anlamda mantıklı geldiPark yatak şöyle rahat yer sıkıntısı varsa daha az yer kaplıyor. 1 sene boyunca ikisi ayrı yataklarda ama benim odamda yattılar bu sayede. Sonra yataklar hop kendi odalarına. Oda ayırırken hiç sorun yaşamadım. Bir de kenarı köşesi çocuğa zarar verecek, atlayıp düşecek diye hiç endişe etmedik. Yatak dışında hiçbir şey koymadık.
Ben yalnızım ilk bir ay annem gelir ondan sonra yanlız kalırım eşim işten akşamları geldikçe artık o yüzden ikisini çok sallayamayabilirim hiç bilmiyorum ve korkuyorumİnşallah başarırsınız. Biz ayakta salladık hep belimiz koptuŞimdi yeni yeni sallamadan uyuyorlar. Ama uyku gerilemesinde eğitim vermeye çalıştım. Gece gündüz uykusunu oturtabildik. O çok rahat oldu.
15+4 olduk 2 kilo vermiştim hala öyle duruyor iştahım yok ama tiksinmelerim devam ediyorKızlar özel değilse kilo alan oldu mu kaç kilo aldınız özellikle 14-15-16. Haftadakilere sesleniyorum merak ettimmtabi her vücut bünye farklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?