Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    47
Kızlar panaromaya 10 gün önce kan verdim kargodanda takip ediyorum geçen perşembe ulaştı ellerine ne zaman çıkacak bu sonuç sizin kaç günde çıkmıştı? çok heyecanlıyım

Hamilelere uygun makyaj temizleme suyu ve yüz temizleme jeli bulan kullanan var mı arkadaşlar
Normalde Garnier hassas ciltler için micellar makyaj temizleme suyu ve Neutrogena hydro boost jel temizleyici kullanıyordum fakat içerikleri %100 içime sinmedi
Araştırınca Pure Choice hassas ciltler için yüz temizleme jelini keşfettim
Hamilelere uygun ama henüz almadım, kullanmadım
Denemeli miyim bilemedim

Ben biodermanın ürünlerine geçtim doktorum güneş kremi olarak mineral li olanı önerdi hamileler kullanıyormuş. Birde temizleme jeli pembe olanını kullanıyorum.

Günaydın :) Evet benimde ilk gebeliğim ama ablam 3 gebelik yaşadı doktoru ona da genetikle alakalı çatlayacağı varsa ne yaparsan yap çatlar o yüzden özel bi krem önermiyorum demişti 3 gebeliğinde de krem kullanmadı ve çatlaması olmadı onun o yüzden bende çok üzerinde durmuyorum bu durumun. Sadece gerildikçe kaşıntım olursa deriyi yumuşatsın diye normal bir krem yada yağ kullanırım

Günaydınn k durumunu bilmiyorum ama bana dr. coledan d3 verdi günde 9 damla olarak

Kesinleikle bende öyle düşünüyorum ve o kremlere vereceğim parayı bebeğime harcarim dedim. Dalinin bebek vazelinini kullanıyorum gayetde işe yarıyor şimdilik.amac nemlendirmekse vazelin kralı zaten

Forte D 150.000 kullanıyorum bende günde iki damla. D vitaminim 19 çıkmış

Çok teşekkür ederim benimde hiç kızkardeşim olmadığı için hep iki kızım olsun istedim kızkardeşlik çok güzel gerçekten Rabbim gönlüme göre verdi şimdi 7 yıl sonra bir süpriz hamile olduğumu öğrendik bakalım hayırlısı ne gelecek bazı doktorlar çok iyi anlıyor cinsiyeti dün fetal ysptrdık sonuç on güne çıkıcak bakalım

İki kızım var biri on biri 7 yaşında arkadaş gibi büyüyorlar

Evet zaten İstanbul da evler daracık ve şekilsiz.Bizde tayinci insanlarız o yüzden park beşik her anlamda mantıklı geldi

İnşallah başarırsınız. Biz ayakta salladık hep belimiz koptu Şimdi yeni yeni sallamadan uyuyorlar. Ama uyku gerilemesinde eğitim vermeye çalıştım. Gece gündüz uykusunu oturtabildik. O çok rahat oldu.
Ben yalnızım ilk bir ay annem gelir ondan sonra yanlız kalırım eşim işten akşamları geldikçe artık o yüzden ikisini çok sallayamayabilirim hiç bilmiyorum ve korkuyorum ben zaten ilk evlendik bebek hiç istemedim sorumluluğundan çok korktum hadi bi tane olsun böyle olmayacak dedim 2.çocuk hayalimiz yokken bi anda iki bebek
ben hiç bakamam düşündükçe yüzüme gülümseme geliyor nasıl ya vs

hamileligimi zaten ideal kilomdan 3 kilo fazlayken ogrenmistim ben. sifir bulanti, kusma, tiksinme ve acik istah ile su an 13 haftalik ve 2 3 kilo daha aldim. dun tartida 60 gordum ve psikolojik sinirim birden yikilmis oldu. hayatimda hic 60 kiloya cikmamistim. kiloya dikkat etmek icin neler yapiyorsunuz ya da yapacaksiniz? oldukca duzenli beslenmeme ragmen bu 3 kiloyu aldim. (boyum 162)

Sabah amniosentez yaptırdım çok stres oldum ama iğne neredeyse hiç acıtmıyor sadece sıvıyı çekerken biraz ağrı oluyor o da iğneyi çeviriyorlarmış sanırım içinde o yüzden asıl korkmanız gereken şey test bittikten sonra kalçadan yapılan ağrı kesici çığlıklarıma bütün hastane duydu herhalde. On gün sonra sonuç çıkacakmış lütfen bana dua edin temiz çıksın sonuçlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…