Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    47

Dualarımız sizinle
Sonucunuz temiz çıkacak ve bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alacaksınız inşallah

Var mı aldığınız nir yağ vs, hindistsn cevizi diyorlar ama bissürü markası şeyi var içerik temiz olsun istiyorumm

Kızlar bir de bugün hafif kırgınlık, boğsz ağrısı, burun tıkanıklığı faşan yaşıyorum. Hastalık daha da ilerlemeden evde doğal yöntemlerle toparlanmak istiyorum. Bu süreçte ıhlamur içilebiliyor mu? Ve başka neler yapabilirim?

Tüm kalbimle yanınızdayım. İnşallah tertemiz çıkıcak sonuçlarınız. Allah içinize bebeğinize ferahlık versin Daha da kısa sürede çıkar inşallah mutlaka haber verin en az şekilde düşünmeye çalışın vardır bunda da bir hayır elbet Allah a güvenin M morganlafaye

Merhabalar ben d vitamini olarak decavit d3 6 damla kullanıyorum. Ayrıca efa mom, mag4, enox, ecopirin, progestan gece 1 tane kullanıyorum. Ve süreç ilerledikçe yenileri ekleniyor eksilmiyorlar

Sizi korkutmak istemem ama tek başınıza kalmanızı hiç tavsiye etmem

Ben makyaj temizleyici kullanmıyorum, tek ürünle tüm temizliği hallediyorum. Bioderma sensibio hassas ciltler için pembe renkli yüz temizleyici uygun, doktorum teyid etti

Ben makyaj temizleyici kullanmıyorum, tek ürünle tüm temizliği hallediyorum. Bioderma sensibio hassas ciltler için pembe renkli yüz temizleyici uygun, doktorum teyid etti

Teşekkür ederim
Diğer arkadaş da aynısını söyledi
Ortak ürün o gibi gözüküyor şu an
Bakacağım ben de

Ihlamur iciliyor, dut kurusu kaynatip icebilirsiniz iltihap kurutucu. Bir de benim doktorum bogaz spreyi ve burun spreyi kullanabilirsin hap kullanamazsin sadece dedi ağrı kesici bogaz spreyi kullaniyorum benim de bogazim agriyor

Hayırlı haberler inşallah Rabbim hangi yol hayırlı ise o yola çıkarsın inşallah Dualarımız sizinle Güzel Anne

Kızlar, İstanbul And, detaylı ultrtason için öneriniz olur mu acaba ?
acıbadem kartal , resul hoca peritanaolog sayılı isimlerden ama yolu çekerim giderim derseniz Prof. Dr. Cihat ŞEN, Ataköyde, bebeğin resmen vesikalık resmini çekti verdi bize ve o kadar güzel bakıyor ki resmen sendromları eleyerek gidiyor

hatta benim kadın doğumcum cihat hocanın ultarason görüntülerini görünce, mükemmel bu dedi, ultrason cihazı ı phone 17 pro max max falan dedi :)))) benim içim çok rahat etti o görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…