- 9 Nisan 2025
- 746
- 504
- 18
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #5.621
Sabah amniosentez yaptırdım çok stres oldum ama iğne neredeyse hiç acıtmıyor sadece sıvıyı çekerken biraz ağrı oluyor o da iğneyi çeviriyorlarmış sanırım içinde o yüzden asıl korkmanız gereken şey test bittikten sonra kalçadan yapılan ağrı kesici çığlıklarıma bütün hastane duydu herhalde. On gün sonra sonuç çıkacakmış lütfen bana dua edin temiz çıksın sonuçlarım
Var mı aldığınız nir yağ vs, hindistsn cevizi diyorlar ama bissürü markası şeyi var içerik temiz olsun istiyorummGünaydın :) Evet benimde ilk gebeliğim ama ablam 3 gebelik yaşadı doktoru ona da genetikle alakalı çatlayacağı varsa ne yaparsan yap çatlar o yüzden özel bi krem önermiyorum demişti 3 gebeliğinde de krem kullanmadı ve çatlaması olmadı onun o yüzden bende çok üzerinde durmuyorum bu durumun. Sadece gerildikçe kaşıntım olursa deriyi yumuşatsın diye normal bir krem yada yağ kullanırım
O zaman vazeline abanıcazKesinleikle bende öyle düşünüyorum ve o kremlere vereceğim parayı bebeğime harcarim dedim. Dalinin bebek vazelinini kullanıyorum gayetde işe yarıyor şimdilik.amac nemlendirmekse vazelin kralı zaten
Merhabalar ben d vitamini olarak decavit d3 6 damla kullanıyorum. Ayrıca efa mom, mag4, enox, ecopirin, progestan gece 1 tane kullanıyorum. Ve süreç ilerledikçe yenileri ekleniyor eksilmiyorlarGünaydın arkadaşlar,
D vitamini olarak doktor bana D3K2 verdi ama burda iki arkadaş k vitamininin hamilelikte doğru olmayabilir deyince tereddüt ettim sağlık ocağındada ebe monovit d3 verdi internette hamileler kullanmasın yazıyor ben ne kullanacağım bilmiyorumSizler ne kullanıyorsunuz acaba ona göre doktora soracağım almak için.
Sizi korkutmak istemem ama tek başınıza kalmanızı hiç tavsiye etmemBen yalnızım ilk bir ay annem gelir ondan sonra yanlız kalırım eşim işten akşamları geldikçe artık o yüzden ikisini çok sallayamayabilirim hiç bilmiyorum ve korkuyorumben zaten ilk evlendik bebek hiç istemedim sorumluluğundan çok korktum hadi bi tane olsun böyle olmayacak dedim 2.çocuk hayalimiz yokken bi anda iki bebek
ben hiç bakamamdüşündükçe yüzüme gülümseme geliyor nasıl ya vs
Zaten korkuyorum ahahahahhaSizi korkutmak istemem ama tek başınıza kalmanızı hiç tavsiye etmem
Ben makyaj temizleyici kullanmıyorum, tek ürünle tüm temizliği hallediyorum. Bioderma sensibio hassas ciltler için pembe renkli yüz temizleyici uygun, doktorum teyid ettiHamilelere uygun makyaj temizleme suyu ve yüz temizleme jeli bulan kullanan var mı arkadaşlar
Normalde Garnier hassas ciltler için micellar makyaj temizleme suyu ve Neutrogena hydro boost jel temizleyici kullanıyordum fakat içerikleri %100 içime sinmedi
Araştırınca Pure Choice hassas ciltler için yüz temizleme jelini keşfettim
Hamilelere uygun ama henüz almadım, kullanmadım
Denemeli miyim bilemedim
Ay cidden küçük haftalarda bile belli oluyormuş demekki erkeklerCanım kız olabilir benim ki de 11 haftalıkken erkek dedi şimdi 15 haftalık yüzde yüz erkek 12 haftalıkken ki görüntüsünü atıyorum bariz belli
Ben biodermanın ürünlerine geçtim doktorum güneş kremi olarak mineral li olanı önerdi hamileler kullanıyormuş. Birde temizleme jeli pembe olanını kullanıyorum.
Ben makyaj temizleyici kullanmıyorum, tek ürünle tüm temizliği hallediyorum. Bioderma sensibio hassas ciltler için pembe renkli yüz temizleyici uygun, doktorum teyid etti
Ihlamur iciliyor, dut kurusu kaynatip icebilirsiniz iltihap kurutucu. Bir de benim doktorum bogaz spreyi ve burun spreyi kullanabilirsin hap kullanamazsin sadece dedi ağrı kesici bogaz spreyi kullaniyorum benim de bogazim agriyorKızlar bir de bugün hafif kırgınlık, boğsz ağrısı, burun tıkanıklığı faşan yaşıyorum. Hastalık daha da ilerlemeden evde doğal yöntemlerle toparlanmak istiyorum. Bu süreçte ıhlamur içilebiliyor mu? Ve başka neler yapabilirim?
Hayırlı haberler inşallah Rabbim hangi yol hayırlı ise o yola çıkarsın inşallah Dualarımız sizinle Güzel AnneSabah amniosentez yaptırdım çok stres oldum ama iğne neredeyse hiç acıtmıyor sadece sıvıyı çekerken biraz ağrı oluyor o da iğneyi çeviriyorlarmış sanırım içinde o yüzden asıl korkmanız gereken şey test bittikten sonra kalçadan yapılan ağrı kesici çığlıklarıma bütün hastane duydu herhalde. On gün sonra sonuç çıkacakmış lütfen bana dua edin temiz çıksın sonuçlarım
Yok henüz araştırmadım şuan bir problemim olmadığı için başlarsa bakacağımVar mı aldığınız nir yağ vs, hindistsn cevizi diyorlar ama bissürü markası şeyi var içerik temiz olsun istiyorumm
acıbadem kartal , resul hoca peritanaolog sayılı isimlerden ama yolu çekerim giderim derseniz Prof. Dr. Cihat ŞEN, Ataköyde, bebeğin resmen vesikalık resmini çekti verdi bize ve o kadar güzel bakıyor ki resmen sendromları eleyerek gidiyorKızlar, İstanbul And, detaylı ultrtason için öneriniz olur mu acaba ?
hatta benim kadın doğumcum cihat hocanın ultarason görüntülerini görünce, mükemmel bu dedi, ultrason cihazı ı phone 17 pro max max falan dedi :)))) benim içim çok rahat etti o görünceacıbadem kartal , resul hoca peritanaolog sayılı isimlerden ama yolu çekerim giderim derseniz Prof. Dr. Cihat ŞEN, Ataköyde, bebeğin resmen vesikalık resmini çekti verdi bize ve o kadar güzel bakıyor ki resmen sendromları eleyerek gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?