- 23 Ağustos 2025
- 2.015
- 4.379
- 48
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #5.981
Soğanın kokusu bile midemin bulanması için yeterli. Hamilelik çok garip ya kimlerde ne etkiler varİnanılmaz derecede canım taze soğan istiyornormalde aklıma gelmez.
Ama bir parça dahi yesem hem mide bulantımı artırıyor hemde tam söylediğiniz gibi ağzımda kötü bi tad oluşuyor bi kaç beni perişan ediyor
Özellikle sarımsak ikisinide hiç görmesem dahi iyi
Zaten baştan beri salçalı yemeklerden ve tavuktan çok tiksindim.Şimdi biraz hafif salçalı yiyebiliyorum ama soğan sarımsak ve tavuk hala aynı tavuğu zaten ağzıma alamıyorum
Sanırım sizin minnoş kızKıymalı etli hiç bisry yiyemiyorum aklıma geldikçe midem bulanıyor bacim
Benim en çok garibime giden turşudan tiksinmek olduSoğanın kokusu bile midemin bulanması için yeterli. Hamilelik çok garip ya kimlerde ne etkiler var
O zaman sizin minik de erkek :)Benim en çok garibime giden turşudan tiksinmek oldu
Tatlı,pasta öyle çok aradığım sevdiğim birsey değildi ev yapımı turşu hastasıyım.
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri turşuyu görmek istemiyorum,kokusunu aldığım an midem fena oluyor
Benim ki bir kız bir erkek olduğu için bilemiyorumO zaman sizin minik de erkek :)
Yaaa çok merak ettimYaa bende erkek gördüm bakalım yarın öğrencem cinsiyeti
Bnm de 16 nci hafta 5 falan almisim17. haftadayım 4 kilo aldım nolur biri moral versin çok değil desin
Hayırrrrr bi oğlum var bence erkek cocuk annesi olmak cok guzel bi duygu eminim kiz da öyledir, bilmiyorum ben bi fark goremiyorum en onemlisi cocuklarimizin ve bizim sagligimiz hiç aglama lutfenKızlar beni çok rahatsız eden bir konu var, sanki herkes erkek çocuğu olacaklara allah yardımcın olsun çok zor gibi sözler söylüyor, bugün yine o tarz bişey duydum ağladım. Zaten zar zor tüp bebekle hamile kaldım böyle duyunca sinir oluyorum ters cevap veresim geliyorerkek çocuğu olanlar özellikle sorum size gerçekten çok mu zor
Benim de kız kardeşimle aramda 3 yaş var ama soğuk ve mesafeliyiz asla arkadaş gibi değiliz olmadık bundan sonra da olamayız,biraz fazla konuşsak kedi köpek gibi kavga ediyoruz artık evliyiz kocaların yanında his olmuyor ,seneler sonra fark ettim ki huylarimiz ,hayata bakışımız ,tamamen farklı ,yani demem o ki kimse demesin kız kardeş olsun Cook iyi olur anlaşırlar ,gorumcemle daha iyiyiz öyle soyleyim size ailenize bize daha ilgili
İnan gercekten karekterle alakalı benim 3 kızım var yengeminde kızları var ama görsen onun kızları yerinde durmuyor bir dakika benimde 2 kızım sakindi çok 3.cok hareketli eltileriminde oğlu var ama biri sakin yaramazlık yapsa bile farketmiyorsun baskasinin üstüne kalıyorHayırrrrr bi oğlum var bence erkek cocuk annesi olmak cok guzel bi duygu eminim kiz da öyledir, bilmiyorum ben bi fark goremiyorum en onemlisi cocuklarimizin ve bizim sagligimiz hiç aglama lutfensadece erkekler daha hareketli oluyor diye bence ama hic belli olmuyor bazen de kizlar cok hareketli mizaçla ilgili artık biraz sansa
Turşuyu ben de başlarda yiyordum sonra tiksindimBenim en çok garibime giden turşudan tiksinmek oldu
Tatlı,pasta öyle çok aradığım sevdiğim birsey değildi ev yapımı turşu hastasıyım.
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri turşuyu görmek istemiyorum,kokusunu aldığım an midem fena oluyor
Yok daha akşamYaaa çok merak ettimöğrendinizmi?
Ben. Şuan antibiyotik kullanıyorumİdrar yoku enfeksiyonu olmuşum ve bütün belirtileri bebekle ilgili sanmıştım, başına gelen var mı? Henüz dahiliye doktorundan yorum aldım bebeğe zarar vermez ama antibiyotik başlamak lazım dedi. Çok üzüldüm ya bebiş için aşırı dikkat edip böyle bir duruma yakalanmam üzdü.
Galiba erkek :) yani erkekse şaşırmam ama kızsa bayağı şaşırırımSiz ne hissediyorsunuz?
Hayırlısı olsun sağlıkla inşallah gönlünüze göre olur :)Galiba erkek :) yani erkekse şaşırmam ama kızsa bayağı şaşırırım
geçmiş olsunBen. Şuan antibiyotik kullanıyorum
Yok be kuzum erkekte de oluyormuş içim hep kız dedi en son kontrolle gidince doktor bir çıkıntı var pipi de olabilir klitoris de olabilir 2 hafta sonra gelin dedi ama içim hep kız diyor çıkıntı kafamı çok karıştırdı be bacimSanırım sizin minnoş kızkız bebeklerde böyle olur dediler bana
Evet dahiliye doktoru yazdı kadın doğum doktoruna sordum öyle içtim. Wincef adıgeçmiş olsunantibiyotik te gebeler için olan varmış, sizin ki o mu acaba ?
Bazı antibiyotikler gebelikte kullanılabiliyor. Benim de sivilcelerim için verdiler, hem dermatolog hem kadın doğum doktorum onayladı risk yok diye. Kullanmamanız daha büyük sıkıntılara yol açabilirgeçmiş olsunantibiyotik te gebeler için olan varmış, sizin ki o mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?