Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    52
Soğanın kokusu bile midemin bulanması için yeterli. Hamilelik çok garip ya kimlerde ne etkiler var

Soğanın kokusu bile midemin bulanması için yeterli. Hamilelik çok garip ya kimlerde ne etkiler var
Benim en çok garibime giden turşudan tiksinmek oldu
Tatlı,pasta öyle çok aradığım sevdiğim birsey değildi ev yapımı turşu hastasıyım.
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri turşuyu görmek istemiyorum,kokusunu aldığım an midem fena oluyor

O zaman sizin minik de erkek :)

Hayırrrrr bi oğlum var bence erkek cocuk annesi olmak cok guzel bi duygu eminim kiz da öyledir, bilmiyorum ben bi fark goremiyorum en onemlisi cocuklarimizin ve bizim sagligimiz hiç aglama lutfensadece erkekler daha hareketli oluyor diye bence ama hic belli olmuyor bazen de kizlar cok hareketli mizaçla ilgili artık biraz sansa

İnan gercekten karekterle alakalı benim 3 kızım var yengeminde kızları var ama görsen onun kızları yerinde durmuyor bir dakika benimde 2 kızım sakindi çok 3.cok hareketli eltileriminde oğlu var ama biri sakin yaramazlık yapsa bile farketmiyorsun baskasinin üstüne kalıyor diğer eltimin yaramaz yani hepsi birbirinden farklı canım sen olumlu düşün gerisi sizin ve bebeğinizin o anki ruh halinizle gelişiyor

Turşuyu ben de başlarda yiyordum sonra tiksindim

İdrar yoku enfeksiyonu olmuşum ve bütün belirtileri bebekle ilgili sanmıştım, başına gelen var mı? Henüz dahiliye doktorundan yorum aldım bebeğe zarar vermez ama antibiyotik başlamak lazım dedi. Çok üzüldüm ya bebiş için aşırı dikkat edip böyle bir duruma yakalanmam üzdü.

Ben. Şuan antibiyotik kullanıyorum

Sanırım sizin minnoş kız kız bebeklerde böyle olur dediler bana
Yok be kuzum erkekte de oluyormuş içim hep kız dedi en son kontrolle gidince doktor bir çıkıntı var pipi de olabilir klitoris de olabilir 2 hafta sonra gelin dedi ama içim hep kız diyor çıkıntı kafamı çok karıştırdı be bacim

geçmiş olsun antibiyotik te gebeler için olan varmış, sizin ki o mu acaba ?
Bazı antibiyotikler gebelikte kullanılabiliyor. Benim de sivilcelerim için verdiler, hem dermatolog hem kadın doğum doktorum onayladı risk yok diye. Kullanmamanız daha büyük sıkıntılara yol açabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…