Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    59
Canım ben kendi blirtilerimden var sanıyodum sonra idrar kültürü yaptırdım temiz çıktı şükür ama şuan bilemiyorum o her hamilelikte sık görülen bişeymiş bol bol su için diyorlar ilerletmemek lazım. Benim hep karnımda bir sızı agrı oluyor bende idrar yollarından dolayı diyr kendi kendime teşhis koyuyorum bakalım zorlu bir süreç inşallah sağlıkla kolaylıkla atlstırız

İki kişi Braun önermiştik, biri bendim canım
Diğer arkadaş Braun PRT2000 önermişti ama o model kulaktan ölçüm yapmıyor
Doktor tavsiyesi ise ben de senin attığına bakayım, hangisini alsam diye karar vermemiştim henüz

Biz bugün 17+0 olduk, sabahtan beri midem bulanıyor
Birkaç haftadır hafifledi ama tam geçmedi henüz
Birkaç gün bulanmıyor sonra şiddetli bulanıyor
Yaa inşallah daha da uzun sürmez bende de gelip gidiyordu ama şiddeti yükseldi kısa süreli anlık bir durumdur diye umuyorum

Yaa inşallah daha da uzun sürmez bende de gelip gidiyordu ama şiddeti yükseldi kısa süreli anlık bir durumdur diye umuyorum

Her gün bulanırken daha çok katlanabiliyordum
Şimdi birkaç gün iyi olup sonra bulanınca tahammül etmek zorlaşıyor
İnşallah tamamen geçmesini bekliyorum ben de

Bunu doktorların kendisi de polikinikte kullanıyor evet canım. Yorumlara da çok yazan olmuş. Irt6520 ışıksız, IRT6525 gece ışığı olanmış karanlıkta, arkadaşım özellikle ışığı olanı al karanlıkta da uyurken ölçüm yapman gerekecek dedi. Yanına bir tane de basit kol altı ölçümü yapandan alırım, ikisini test ede ede kullanırım diye düşündüm

Her gün bulanırken daha çok katlanabiliyordum
Şimdi birkaç gün iyi olup sonra bulanınca tahammül etmek zorlaşıyor
İnşallah tamamen geçmesini bekliyorum ben de
Valla hiç geçmez sanmıştım inanılır gibi değil ama benim geçti sihirli bir değnek değdi olayı oldu bana da. Şu an sadece vitaminleri ilaçları içince kısa süre bulanıyor, onun dışında tamamım. Ama tiksindiğim şeyler geçmedi, onlar devam ediyor. Domates, aşırı soğanlı yağlı salçalı yemekler, türk kahvesi, balık, parça şeklinde etler, nispeten tavuk… bunları hala yediğimi içtiğimi düşünemiyorum bile bir de bu süreçte çok simit yedim aç kaldıkça, simitten soğudum şimdi simit de göresim yok

Maşallah canım darısı başımıza
Domates ve soğanlı, salçalı yemekler benim de midemi yakıyor başından beri
Parça etten baya soğudum ama yiyorum
Bir de her hafta balık yiyorum
Ondan da çok çok soğudum, doğumdan sonra bir süre balık görmeyi düşünmüyorum
Ne zaman yesem gecesinde ve ertesi gün midem yanıyor, bulanıyor ama onu da yemeye devam ediyorum mecbur
Benim 5. haftadan beri bulantılarım yemeklerden bağımsız oluşuyor
Yemeklerin de etkilediği oluyor ama sürekli feribot, araba tutmuş gibi içim bulanıyor
Neyse ki hafifledi 2 haftadır

Su çok önemli su içmezseniz hastanelik olursunuz kendimden biliyorum. Zorlayın kendinizi.

kızlar 12. haftayla azaldı gerçekten bulantılar aynen dediğiniz gibi birkaç gün çok azalıp sonra birgün şüddetli
oluyordu ama genel olarak azalmaya gittik sabah rutin olarak uyanınca midem bulanıyor bazen kusuyorum bazen kusmuyorum ama en azından gün içindeki halsizliğim bulantım gitti gibi koku hassasiyetimde azaldı bir iki haftaya tümden geçer inşallah ne zordu 9 10 11. haftalar hiç geçmeyecek gibi geliyordu

Benim de sabahları olan bulantı ve başım ağrıdığınında kusmalarım dışında bir şeyim kalmadı çok şükür kusuyorum ama en azından günlerce süren bir bulantı değil. Ay neler çektik nasıl günlerdi bir daha hamişlik mi tövbee diyorum. Bilemiyorum yediğimiz ayazları unutursak mümkündür

Ben unuttum bak yine geldi başıma
Kurt kışı da geçiriyor, ayazı da unutuyor, ayazı yaşatan o mis kokuyu alınca hipnoz oluyor bi de kardeş yapayım diyor

erken uyansam bile gece uykum gelmiyor bu saatlere kadar uyanık kalıyorum sizde böyle bir durum var mı hormonlarla ilgili olabilir mi

Herkese güünaaaydınn Kızlaarr ne kadar çok sohbet oluyor, çalışan Mayıs anneleri sizi zor yakalıyor 2 gün giremiyorum bi bakıyorumm ohoo 15+4 son zamanlarda bel ağrısı yaşıyorum, gece sağa sola bi türlü rahat pozisyon bulup uyuyamıyorum Bir de şimdiye kadar olmayan bulantı 15. Haftada eklendi, herkese yeni haftaları hayırlı uğurlu olsun

Kızlar merhaba herkese. Son birkaç gündür bacaklarımda sebepsiz ağrılar yaşıyordum. Bu gece ilk kez kramp girdi. Bu aşamada magnezyum takviyesi almak gerekiyor. Yoksa kramplar gittikçe artıyor. İlk gebeliğimde Ocean magnezyum+kalsiyum kullanıyordum. Bebişler kemiklerdeki kalsiyumu da kullanıyorlar. Yerine koymak lazım. Süt içmek yetmiyor Doktorum izin verirse yine onu kullanmak istiyorum. Tecrübelerimi paylaşmak istedim sizinle

Ay ben de aynısını söyledim, sonra dedim büyük konuşma ne olacağı belli olmaz ama ben de hayatımda bu kadar zor bir dönem yaşadığımı hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…