Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    59
peki 1den 10 a kadar derecelendirecek olsaniz nasil bulantiniz? Azalma var mi 6., 7. haftalara göre? Disari cikabiliyor musunuz?
7. Haftadan itibaren 1.5 ay çok kötü geçti. 10/10 geçti. Sonra kademeli olarak azaldı. Şu an daha iyiyim ve dışarı çıkabiliyorum mesela 6/10 diyebilirim. Ama kusmalarım oluyor yine. Dediğim gibi ben ağır geçiriyorum.

İyi ki okudum bu mesajı
Son 1 haftadır sağ belimde bacağımda inanılmaz bir kramp var ağrı giriyor oturup kalkarken kontrolüme daha 10 gün var diye bekliyordum. Korktum niye böyle oldu diye demekki magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir

Doktorum 12.haftada takviye başlatmıştı magnezyum takviyesi size neden başlatılmadı acaba

Geçmiş olsun size de . Valla sünnet olmuş çocuklar gibi dolanıyorum evde

Bulantı daha çok yaşayanlar erkek bebek annelerimi acaba ?
Çünkü vucutta başka cinsiyet olunca gebelik belirtileri daha çok olurmuş kusma ve bulantılar .
Kız olunca daha kolay geçermiş bir kadın doğum uzmanı öyle söyluyordu..

Bana kız gibi dediler bugün, neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir

Bana kız gibi dediler bugün, neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir
Allah'ım kolaylaştırsın inşallah sağlıkla gelsin
Ben oğlumda hiç yaşamamıştım bulantı kusma aşerme gayette rahattım
İkinci yarım kalan gebelikte 9.haftaya kadar çok zordu kusma bulantı koku hassasiyeti tiksinme hepside vardı gerisini göremedik nasip değilmiş zaten .

Eşimin teyzesinin gelininin erkek bebeği oldu o da bana hiç bulantı yaşamadım demişti.

14. Haftadayım benim de bu hafta kasıklarım çok ağrıyor, doktor normal dedi

Kizlar temmuz anneleri basligindan geliyorum. Nolur bulantilarinizin gectigini söyleyin.
Ben çoook fenaydım 5. Hafta-13. Hafta arası kabus gibiydi, hele ki 9-10-11 haftalarda günler geçmek bilmedi hiç bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum sadece peynir ekmek yiyip 5 kere kusuyordum. Sonra 1 gün iyi 1 gün kötü oldum derken 14. Haftada bir şey oldu ve düzeldi

ahh ahh günler gecmiyor... 4 hafta sonra gecer diyorlar ama o 4 hafta o kadar uzun bir süre ki her gün bulantilardan yatan biri icin... Sizin atlatmaniza sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…