Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    59
Hiç bulantım ve kusmam olmadı 17.haftadayim ve bebeğim erkek.gorumcem de hamile kız onunki ve 5.haftadan beri kusuyor şuan 12.haftada hala kusuyor.alakasi yok bence o doktorum soyledigiyle tamamen annenin bunyesiyle alakalı

Ve herhangi bir sorun varmiydi gelişiminde
Hayır yoktu benimki 1000 de 1 olacak bir şey oldu o yüzden strese girmeden sağlıkla mutlulukla bitirelim sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi ol
çok geçmiş olsun yinede bence gidin kontrole anlatın 10 gün beklemeyin

Doktor bana da başlattı ama mideme çok dokunuyor size de dokunuyor mu

Bana da bugün doktorum Magnesium Diasporal Granül Direkt önerdi
17+1 deyiz ama başlama kramp hissedersen başla dedi
Paketi direkt ağıza döküyormuşsun
Ağızda birkaç saniye içinde eriyormuş
Kendisi de bunu kullanıyormuş
Magnezyum takviyeleri mideyi kötü yapıyor ama bunu kendim de kullanıyorum mideyi etkilemiyor dedi

Hah iyi canım sevindim temiz çıkmasına inşallah kolay atlatırız bundan sonrasını

Bende aksine kızda daha çok diye biliyorum. Bende öyle oldı çünkü. Oğlumda daha rahattım

Hayır aksine kız bebekte bulantı çok olur, arkadaşım kıza hamile 7. Haftadan beri kendine gelememişti, benim erkek gibi görünüyor yani doktor burdan dönmez dedi ama sonraki kontrolü bekliyorum yine de bende de bulantı oluyor ama öyle öldüm bittim olmadım hiç kusma da yaşamadım iştahım hep açıktı çok nadir şiddetlendi o da bu ara öyle

Yok ya kişiden kişiye değişiyor benim ilk 2 kızımda aşırı kusma berbattim ve doğumdan önce bile kustum 3.gebeligim yine kızdı bı tık daha iyiydi onlara göre şimdi ki gebeligimde başta oldu ama şu an iyiyim ara ara midemi rahatsiz eden şeyler yediğimde çıkarmak zorunda kalıyorum rahatlamak için buda kızmış yani her hamilelik herkesin hamileliği farklı farklı oluyor öğrendim tabi doğdukları zaman kucağımıza aldığımızda geçiyor hepsi o günleri de paylaşırız beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…