- Konu Sahibi denizzehra
-
- #6.201
Doktor isterse aşı olurum ama mevsim gereği hastaneye gittiğimde maske takıyorum benKızlar merhaba grip yada covid aşısı olacak mısınız, bugün randevum vardı doktor covid aşını yaptır diye tembihledi ve Amerikadayım hastanelerde maske zorunluluğu gelmiş salgın varmış dikkat edin
Ya inşallah öyledir.çok umut bağlamak istemiyorum ama içimde de o küçücük ihtimal durup duruyor.bazı sendromlar yanlış oluyormuş ama down çok garanti çıkıyor diyorlar inşallah bir mucize yaşarımMerhabalar. Geçen hafta deneme amaçlı farklı bir doktora gitmiştim. Bir aileye Genokstan fetal dna testi yaptırmışlar ve yalancı pozitif çıkmış. Sonra amniyosentez yaptırmışlar ve temiz çıkmışSizinde öyle olur inşallah ben inanıyorum içinizi ferah tutun
17 haftalık.2 haftadır kıpırdıyor amniyosentezden sonra su azaldığı için dışarıdan da hissedilmeye başladı hareketleri minicik bedeni nasıl güçlü vuruyor.ama ben kahroluyorum her hareketiyleBugün aklıma gelmiştiniz size yazacaktım tesadüf siz yazmışsınız. Hayırlısıyla tez vakitte tertemiz çıksın inşallah sonucunuz. Yaa kıpırdıyor mu kaç haftalık oldu? Dualarım sizinle güzel haberlerinizi okumak nasip olsun.
En geç 10 gün dediler yarın bir hafta olacak.cuma gidip bakacağım çıkmış mı diye.Allah razı olsun hepinizdenAklımdasın ne zaman sonuç çıkacak acaba çocuğa yansır stresin sakin olmaya çalış dua ediyoruz senin için inşallah hayırlı haberlerin gelir
Benim de başıma geldiBizde de tam tersi. İki erkek olacağını duyan “ neyse olsun” diyor
Çoook teşekkür ederim
Ben 14. Haftada grip aşısı oldumKızlar merhaba grip yada covid aşısı olacak mısınız, bugün randevum vardı doktor covid aşını yaptır diye tembihledi ve Amerikadayım hastanelerde maske zorunluluğu gelmiş salgın varmış dikkat edin
Selam hanımlar,benim amniyosentez ön sonucu hala çıkmadı.bebeğimi çok fazla hissediyorum hiç durmuyor sürekli hareket halinde.her hareket ettiğinde ağlıyorum normalde sevinmem gerekir ama ben kahroluyorumne olur bana dua edin sonuçlarım temiz çıksın 1000/1 şansa bile muhtacım
Dün gece rüyamda bir yeşil gözlü erkek bebek gördüm ayyyy aşık oldum rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben kabulüm kız erkek canım bebeğimYe ekşiyi doğur Ayşe yi, ye tatlıyı doğur atlıyı derler☺
Tatlı yiyom kız dediler. Ya o değil de jelibon bağımlılığı başlayan var mı benim gibi. Sabah akşam Haribo yiyorumYe ekşiyi doğur Ayşe yi, ye tatlıyı doğur atlıyı derler☺
Selam hanımlar,benim amniyosentez ön sonucu hala çıkmadı.bebeğimi çok fazla hissediyorum hiç durmuyor sürekli hareket halinde.her hareket ettiğinde ağlıyorum normalde sevinmem gerekir ama ben kahroluyorumne olur bana dua edin sonuçlarım temiz çıksın 1000/1 şansa bile muhtacım
Bende de var 3 paketi aynı anda yedim sonra rahatladım günlük 1 yersem yetiyor bana ama çikolata çok seviyorum meyveli ve çilekli kek favorimTatlı yiyom kız dediler. Ya o değil de jelibon bağımlılığı başlayan var mı benim gibi. Sabah akşam Haribo yiyorum
Bizimkiler dört gözle kız bekliyor ama ben sürekli tatlı yiyorum sizin aşermeniz ne yöndeydi tatlı eksiKızlar selam dün cinsiyeti belli oldu bebeğimizin yazmıştım. Eşimle benim için; ilk çocuk olduğundan farketmezdi sonuç ama kız bebeğe daha sıcaktıkÇok şükür kızımız olacak. Ama bugün kayınvalidemle kayınpederime söyledik şöyle cevap verdiler: Olsun. Bu ne demek ya Anlamıyorum şu insanların yorumlarını gerçekten neyse çok önemli değil ama sizinde çevrenizde oluyor mu böyle garip tepkiler merak ettim
Of of şu kayinvalideler neden böyle boşlar ya beni de ariyor 20 dakika boş muhabbet ediyoruz yıldım artık aramıyorum diye tribe bağlıyor uyuyorum uyumama şaşırıyor kilo alırmışım almayan var mi arkadaşMaalesef oluyor. Kızım da kayınvalidem üzülmüştü. Şimdi erkek olacağını öğrendi, benden önce anneme müjde vermeye aradı. Ben sinir küpü oldum
Kızınız sağlıkla gelsin, Allah kız çocuklarını kıymetini bilip, güzel yetiştirecek ailelere nasip etsin
İnşallah bizim ki de kız olur sağlıklı olsun da kalbimden geçen kızAynen var olsun senin için hayırlısı böyleymiş diyenler oldu bizimde ilk bebiş ve bizim için de farketmiyordu cinsiyeti
Allahim sağlıklı sihatle doğmayı nasip etsin inşallahDaha bugün aklıma geldiniz. Allah yardımcınız olsun gönlünüze ferahlık versin inşallah.
Ben ekşi yiyordum birde çok mide bulantım vardı. Sizin ilk çocuğunuzmu?Bizimkiler dört gözle kız bekliyor ama ben sürekli tatlı yiyorum sizin aşermeniz ne yöndeydi tatlı eksi
Ben kullanıyorumKızlar merhaba
Feremat demir hapı kullanan var mı aranızda ?
Yıllardır tüp bebek tedavisi görüyorum.Evlat hasretiyle yanıyoruz.Rabbim nasip etmiş hemde ikiz çok şükür. Cinsiyet seçmek haddime mi düşmüş. Bende öyle tepki verene sen kız doğur işte ben beceremedim diyorumİnsanlar böyle tuhaf işte erkek olunca çok yaramaz olacak kız olunca soy devamlılığı sorunu???Yani sanki cinsiyet seçiliyormuş gibi saçma sapan yorum yapma hakkını kendilerinde buluyorlar insanlara da mutluluklarını yaşatmıyorlar cevapta veremiyorum ben kendi adıma ama çok güzel terslemek lazım onu hakediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?